Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 1000. Bölümde Ne Olacak?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Ash bir kez daha 4 rozet kazanarak bir lig yolunu daha yarıladı, hatta beşinci rozet de pek uzakta değil.Doğal olarak Ash'in ligde ne yapacağı, ligden sonra ne yapacağı gibi konular da daha çok konuşulmaya başlandı.

Orijinal seri ve BW serisini özel sebeplerden dolayı bir kenara alırsak, Ash ve bayan karakterin birlikte kariyer yaptığı AG ve DP sırasıyla 192 ve 191 bölüm sürmüştü.Benzer şekilde Ash'in rozetleri topladığı ve Serena'nın showcaselere katıldığı XY serisi, daha mega evrim bölümlerinin olacağını da hesaba katarsak, benzer bir sayıya ulaşacak gibi duruyor.Bu da tüm serinin 1000. bölüm civarına ulaşması demek.

Velhasıl size 1000. bölümde özel şeyler bekliyor musunuz diye soruyor ve bonus olarak da forumumuzdaki 777. bölüm heyecanının linkini veriyorum :D

https://pokemonturkiye.com/showthread.php?tid=10080
Ash Mewtwo ile genelde film ve özel filmlerde karşılaştı. Animede ise Mewtwo göründü ama Ash ile karşılaşmadı. 1000. Bölümde Ash Mewtwo ile karşılaşabilir. ;)
Bence 1000. bölüm özel bölüm olabilir, ama bizi heyecanlandırabilecek bir şeyler beklemiyorum :( Ash 6. pokemonu olarak trevenant yakalar(yada daha güçlüsü), diğer pokemonları son evrimlerine ulaşır, hawlucha ve diğerleri sağlam şekilde eğitimler görürse(özellikle hawluchanın ihtiyacı var) ash final oynayabilir x&y de. Tabi bunun 1000. bölümle ne alakası var 6. nesil sohbet bu diye bilirsiniz, benim 1000. bölümden umudum ash'in bu takımla final oynaması :D
Ben 1000.bölüm için özel bir şey yapılabileceğini düşünüyorum.Sanırım 135 bölüm sonraya geliyor 1000.bölüm şu ana kadar 61 bölüm yayınlandı.Toplamda 196 bölüm ediyor yani Kalostaki 4.sezonun sonuna denk geliyor.Büyük ihtimalle de lig zamanı olabilir.Olası bir final maçı olabilir 4 bölümde eve dönüş vedalaşma için ayrılırsa Kalos'ta 200 bölüm ediyor.Hoenn serisinde 190 bölüm yayınlandı.Sinnoh'ta ise 192 bölüm yayınlandı.Biraz ütopik olabilir ama Ash'in şampiyonluk maçına denk getirebilirler.1000.bölüme özel normal sezonlardan 8,10 bölüm fazla koyabilirler.Bence Ash'in şampiyonluk ihtimali hiç bu kadar yüksek olmamıştı.
Edit:Çalışma yaptım url ekleyerek yapmayı planlıyordum ama site yenilenme aşamasında olduğu için sanırım henüz halledilmedi.O yüzden ek dosyadan yaptım.Ancak orjinal yaptığım boyutuyla koyamadım.500 kb sınırım olduğu için resmin kalitesini düşürmek zorunda kaldım.
Bence çok özel bir durum olacak ilişki gibi olabilir.Anime nin sonu olmaz herhalde ama final maçına denk getirebilirler.Bu mactada tüm pokemonları falan kullanılarak normal suresinin dışında bir şekilde mac yaptirabilirler.O maçıda herkes izleyebilir bence eski gym liderleri rakipleri vs vs Eski arkadaşlarını da unutmamak lazım :D
Belki bu bölümde bıraktıkları pokemonlar dönebilir.
Şampiyon olur...
Şampiyon yapmamaları lâzım bu sezonda aslında :D
Şampiyonluktan daha büyük bir şey görsek keşke, ne bileyim sırayla bütün bölgelerin şampiyonlarıyla falan karşılaşsa savaş açlığımız gider yemin ediyorum.
(22-02-2015, 11:26 PM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şampiyonluktan daha büyük bir şey görsek keşke, ne bileyim sırayla bütün bölgelerin şampiyonlarıyla falan karşılaşsa savaş açlığımız gider yemin ediyorum.
Dediğin olay olsa harika olur.Mesela her şampiyonla teke tek kapışsa güzel olabilir.Johto'dan Lance ve Dragonite'ı ile Hoenn'den Steven ve Metagross'u ile karşılaşması harika olur.Aynı şekilde Sinnoh'tan Cynthia ve Garchomp'u ile Unova'dan Alder ve Bouffalant'ı ve son olarak Kalos'tan Diantha ve Gardevoir'a karşı savaştığını düşünüyorum.Pokemon savaşı açlığını geçirmekle kalmaz aşırı derece de animecileri doyurur.Metagross vs Sceptile,Charizard vs Garchomp,İnfernape vs Bouffalant,Dragonite vs Goodra(Seviyesini gücünü bilmiyoruz ama iyi yolda gidiyor.Fos çıkması durumunda Dragonite tecrübesi olan Krokodile da savaşabilir.),Gardevoir vs Pikachu maçları gerçekten harika olurdu.Kazanmak zorunda değil ama onlarla savaşacak seviyede olması bile güzel olurdu.Gerçi artık Ash'in saçma şekillerde elenmesinden sıkılan biri olarak şampiyon olması bile yeterlidir.Hatta final oynaması bile yetebilir.
Sayfalar: 1 2 3