Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: PDW--Küçük / Yavru Balıklar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Bu arada ben eskiden Alomomola'yı, Luvdisc'in evrimi zannederdim. :D Şimdi ne zaman bu aklıma gelse yüzümde bir tebessüm oluşuyor.
@ Seyter
Anket yapılması konusunda haklısın önceki konular için birşey yapamam ama yetkili arkadaşlar anket ekleyebilirler... Ama bundan sonra açacağım konular anket şeklinde olacaktır.

@ Firebender  &  _Erdi_
* Boy ve kilo konusunda Munchlax gibi yavru ayıların pdw çalışmasına başlarken boy ve kilo bilgilerinde önemli bir farkın olduğunu gördüm. Muchlax o kilosuyla avantajlı olabilir ama hızının düşük olması dezavantaj dememiz için iyi bir bilgi sağlayabilir. :D
* Şöyle birşey var açık denizde mahsur kaldıkları bölümde Roket takımının Magikarp'ını yemek istemişlerdi ama Magikarp'ın pulları çelikten olduğu için bu hayalleri suya düşmüştü. Aslında böyle farklı fizyolojik bilgileri olan pokemonların fizyolojik bilgilerini eklemek konular için iyi olabilir.
>>Öneriler ve konulara ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim !!!
feebas harika, ama magikarp benim favorim
Bence magikarp bazıları yüzmeyi bilmese de James in magikarp ıda hatırlarım ve gulerim. Gyarados olması da mükemmel oluyor bence en güçlü su pokemonu gyarados
Sayfalar: 1 2