Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X&Y Bölüm 60
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Pokemon XY episode 60
 
Video Linki :
https://www.goodanime.net/pokemon-xy-episode-60

 
[Resim: mqdefault.jpg][Resim: mqdefault.jpg]
Spoiler:
Sanırım link yanlış, izlediğim şey pokemon animesi değildi bence :)
Spoiler:
Shauna ve Serena'yı yumruklayasım geliyor her seferinde. Shaunanın tipi tam bir aptala benziyor, Serena'nın da hareketlerini konuşmasını falan sevmiyorum. Ama yeni stili gayet hoşuma gitti, çok beğendim. Umarım bir Dawn yada May'i görebilirim onda ilerleyen bölümlerde. Bu nefret derecesindeki düşüncelerimi ters tepmesini dört gözle bekliyorum! Bölümle ilgili yorumum ise yine boş bir bölümdü. Ama önümüzdeki bölüm bomba olacak :D
Spoiler:
serena'nın yeni görünüşü bana çok güzel gelmedi. özellikle kıyafeti. bu pokemon perform olayı ise bana göre tam bir facia. pokemon contestler bile bundan daha iyiydi. umarım serena daha iyi bir uğraş bulup bunu bırakır.
(12-02-2015, 06:55 PM)tyfn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Spoiler:
bu pokemon perform olayı ise bana göre tam bir facia. pokemon contestler bile bundan daha iyiydi. umarım serena daha iyi bir uğraş bulup bunu bırakır.
Spoiler:
Ben saçmalık çıkmasından korkuyordum ama çok şükür çıkmadı.Savaş kısmını çıkarırsan contest gibi zaten.Hem contestlerin juri tarafından savaş sırasında anlık oylama, KO olunca elenme gibi mantıksız tarafları vardı.Burada seyircilerin seçmesi güzel olmuş.

Bir de showcase olayında kazandın-kaybetti var.Dawn final oynadı ikinci oldu falan diyebiliyorduk ama burada öyle bir şey yok.Serena'yı Kalos Queen seçerlerse hiç şaşırmam.Açıkçası ben de Serena'nın bu işle ikinci bir kez uğraşıyor olmasını istemem.Arabadaki teyze de yetenek avcısı gibi bir şeydi sanırım.Hatta Serena'yı şimdiden keşfetti bile diyebiliriz.Belki senaristlerin gerçekten Serena için başka planları vardır.
Spoiler:
Fennekin'in düştüğü an içim acıdı,sen ağlama :'( Serena'ya tam çok güçlüsün diyecektim ki sonunda ağladı,izlerken duygulandım.İlklerde olur böyle şeyler ben Serena ve Fennekin'i sonuna kadar destekliyorum <3

Bu arada arabadaki kadın çok gizemli acaba kim?
Spoiler:
Bu bölümde Fennekin'in durumuna üzüldüm ama Braixen olduktan sonra Serena'ya baya katkısı olacaktır. Kısa saç ve yeni kıyafetler yakışmış o kadar kötü değil. Ash beğendiyse uzun süre saç stilini değiştirmez... :D Tekrar fragmanda da gördüğümüz Meyer ve bu bölümdeki kadın gizemli karakterler olarak ne yapacaklarını şimdiden merak ediyorum. ;D
Spoiler:
Evet tahminim tuttu. Serena yarışmada başarısız olup saçlarına veda etti. Yen imajı da iyi olmuş. Uzun saçı daha çok sevsem de yeni kıyafeti falan güzel. Pokemon performer olayı pek güzel gelmedi. Keşke Serena da Ash gibi rozet toplayıp lige katılsa. Çok güzel olur.
Spoiler:
Bölümü ben çok beğendim açıkçası. Serena'nın, o güçlü gözükmeye çalışması ama sonradan kendini salması. Duygusal bir bölümdü de denebilir. Tam tahmin ettiğim gibi ilk gösterisinden hemen sonra kestirdi saçlarını. Daha önce bundan bahsetmiştim bir yorumumda. Bence Serena, animedeki gelmiş geçmiş en iyi kız karakter. Sir Aaron'dan sonra bir karaktere bu kadar ısınacağım hayatta aklıma gelmezdi. Ayrıca XY'de izlediğim en iyi bölümlerdendi. Contestlerle benzerlik gösterse de Showcase'i de beğendim ben. Başta çok karşı çıkmıştım, savaşsız olmaz falan diye ama hoşuma gitti açıkçası. Belki Serena kendine bir uğraş daha bulabilir ama sadece bununla bile yeterince iyi. Serena, yeni stiliyle de gayet hoş bence :)
Spoiler:
Bölüm çok güzeldi Serena'nın yeni tarzı harika olmuş.
Sayfalar: 1 2 3