Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X&Y Bölüm 60
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Spoiler:
Serena'nın saçını kestiği kısımdaki müzik XY oyunlarındaki AZ müziği. Tabi sonu biraz değişmiş ama AZ müziğini değiştirirek yapmışlar. Aslında bunu ben ilk kez 14. Bölümde fark etmiştim de acaba da kalmıştım. İnternettede araştırmamıştım. Ancak bu bölüm bir kez daha duyunca o olduğunu anladım. Daha önce de ara ara çıkmıştı.



Bolumu izleyemedim ama cogu kisiden ozellikle Firebender dan baska konularda sac kesimi ile ilgili bilgiler aldiktan sonra bazi spoilerlara baktim. Erdi nin son yorumunda bahsettigi AZ muzigine baktim sadece. Korrina ve Lucariolu bolumlerde bir de Mega Evolution Act 1 de duymustum ve dikkatimi cekmisti. Dublajda duyamadik bu muzigi acikcasi uzuldugum nokta bu.
Bölümü aşırı beğendim. Serena'nın yeni stiline bayıldım. Kurdele yerine anahtar toplamalı savaşsız ama oylama açısından güzel ve stil yarışmasıyla renklendirilmiş Contest olayını sevdim. Daha sık görürüz inşallah. Serena'nın yeni pokémon yakalaması şart! Bu yarışmalardan kullanması açısından geniş yelpazeye sahip bir takımı olmalı. Noibat veya Gothita veya yumurtadan çıkacak bir Mudkip çok güzel gider. Önümüzdeki yoğun evrimli bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum. Yeni bir güç doğuyor!
Bölümün linki yanlış yada bozuk galiba bulamadım bir türlü.
Site videoyu silmiş onun için başka video linki koydum rahatlıkla izleyebilirsiniz. iyi seyirler... :)
Hayal Kırıklıgı Uğradım. Güzelim Pumpkaboo Harcadılar.
(15-02-2015, 02:23 AM)Zümrüdü Anka Kuşu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayal Kırıklıgına Uğradım. Güzelim Pumpkaboo Harcadılar.
Bölümü yeni izleyebildim.Tüm 600 küsür bölüm içerisinde benim için ilk beşi oynayacak bir bölümdü.Showcase Contestlerden çok çok daha iyi bence.Contest savaşlarının mantığını bir türlü anlayamadım.İlk başta savaşlardan farklı olarak direkt hamlede bulunmak yasak,rakibin ataklarını karşılamaya yönelik sanıyordum.Lakin her ne kadar animedeki en iyi üç savaştan biri olsada May-Drew karşılaşmasının Ash'in karşılaşmalarından bir farkı yoktu ve bu hiç hoşuma gitmemişti.Showcase tamamen Pokemon'un farklı bir boyutu.Herkesin kendince farklı bir görüşü vardır.Benim görüşüme göreyse Pokemon'un her dakikasında savaş aramak mantıksız.Sonuçta orayıda bir Dünya olarak düşünürsek ben Pokemonum ile güzel bir şeyler yapmak isteyebilir ama savaşlardan hoşlanmayabilirim.Bu durumda showcaseleri tercih ederim.İlerideki showcase bölümlerini büyük bir heyecanla bekliyorum zira her basamağı kusursuz ve orijinal tasarlanmış.Süre kısıtlaması altında yarışma,tarz paravanları,tekli gösteri,anahtar toplama ve sonucunda kraliçe seçilme.Ama en hoşuma giden her katılımcının bir rengi olması,bu renge göre gösteri sonunda seyircilerin puanlarının tek bir havuzda toplanması.

Serenaya ise artık diyecek bir şeyim kalmadı.Ash'in hikayesi ve iç dünyası bile bu kadar derinlemesine işlenmemişti.Saç kesimi ise animenin unutulmaz ilk on anına girdi benim için.Bu tarz stil değişimlerini Ash'de de görmek dileğiyle...
İngilizce Altyazı
Aslında oyunlara bakarsak gerçek contest bu Serena'nın katıldığı.Zamana karşı pokemonu aksesuarlarla süsleme 4.nesil oyunlarınındaki Super Contestlerde olan bir şey.Contest savaşı anime için uydurulmuş ve Zonal'in de dediği gibi birçok contest savaşının normal savaşlardan farkı yok.Showcase'in final bölümü de aynı oyundakilerde olduğu gibi pokemonun saldırı/hareket lerini göstermekle ilgili.Ayrıca super contestlerin dans bölümü de vardı.May ve Dawn kusura bakmasın ama teknik olarak asıl coordinator Serena burada :D
Sayfalar: 1 2 3