Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: PDW--Ghost / Hayalet Type
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Güncelleme için teşekkür. Efsanevilerden sadece Hoopa ve Giratina'nın Hayalet Tip olması garip geldi ama ikisi de çok iyi. Hoopa hele iyice merak uyandırdı. Demek gördüğümüz formu küçükmüş. Büyük hali esas hali ise şaşırırım gerçi.
Hoopa ve Giratina eklenmiş. İkisi arasında bir kıyaslama yapmak zor şuan için. Çünkü Hoopa'yı daha görme fırsatımzı olmadı. Bu yaz çıkacak olan filmden sonra ona yorum yapmak daha doğru alır.

Ama Giratina, bana her zaman havalı gelmiştir. Oyunlarda da kullanışlı.
Dusknoir, Gengar favorilerimdir.
@ Torkoal93
Eyvallah. Hayalet pokemonları içinde efsanevi pokemon olan Hoopa ve Giratina eksikti. Şimdi onları eklememek olmazdı sonuçta bizi hayaletten saymıyor musun derlerdi. :D Aynen Hoopa'nın formu konusundaki şaşırtan özelliği nedeniyle şimdiden 18. film konusunda meraklanmaya başladım...

Asıl şaşırtıcı olan Hayalet ve Psychic tiplerinin bir arada olduğu bir pokemonun şimdiye kadar çıkmamış olması. Torkoal93'ün dediği gibi efsanevi pokemon olarak hayalet tipinin azlığı da şaşırtan bir durumdur.Hayalet kavramı efsanevi türden varlıkları çağrıştırması nedeniyle efsanevi pokemon olarak hayalet tipi pokemonların çok olması gerekiyordu. Hoopa konusunda bilgilerinden de anlaşılacağı gibi gerçekten merak uyandırıcı ve farklı bir pokemon olduğu aşikar. Alaaddin'in sihirli lambasından çıkan cini gerçekten çağrıştırıyor. :)

Giratina'da ilk defa ejder ve hayalet tiplerinin bir araya geldiği pokemon. Giratina'nın formlarına göre değişkenlik gösterdiği bilgilere göre stats bilgilerinde çok fazla değişkenlik göstermesi gerekiyordu...
Hoopa'yı merakla bekliyorum baya iyiye benziyor.Giratina çok güçlü ama ben sevmiyorum çünkü bi aralar Dialga'ya musallat oluyordu diye hatırlıyorum.
Sayfalar: 1 2