Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Clemont
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Merhaba arkadaşlar.Foruma karakterler hakkında fikirlerinizi belirtebileceğiniz konular açma konusunda bir öneride bulundum ve ankette ve görüşlerde çoğunluk olumlu baktı.Sizden ricam bu konu altın fikirleriniizi esirgememenizdir.Her bölümden sonra karakter hakkında(tabi karakterler ilgili önemli bir olay yaşandıysa) yazabilirsiniz.BEn forum adına bunun gerekli olduğunu düşündüm.


Bu konularda ana temamız karakteri beğenip beğenmediğiniz hangi yönleriini sevip sevmediğiniz konusunda fikirlerinizi belirtmektir.

Hala Kalosta bulunduğumuz için Kalostan Serena,Clemont ve Bonnie için böyle sayfalar açılmasını yararlı buluyorum.

Sizden en büyük isteğim yukarıda da belirttiğim gibi fikirlerinizle konuyu renklendirmenizdir.

Bu başlık altına Clemont hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.


[Resim: tumblr_inline_n7n7rolQxK1svphrj.gif]



İlk yorum benden 
Spoiler:
Clemont arada icatlarının patlamasıyla canımı sıksa da iyi çocuk.Ayyrıca şuana kadar Ash'in yanında dolaşmış erkeklerden (Brock,Max,Tracey,Cilan) daha güçlü olma yolunda ilerliyor ve kesinlikle rozeti Ash'e kolaylıkla vermeyecektir.Bir kaç bölüm sonra Clemont'un Luxio'sunun Luxray olma ihtimali olan bir bölüm çıkacak.Umarım Luxio evrimleşirde Ash Clemont karşısında biraz daha zorlanır.
Clemont'ta asıl merak ettiğim kişi babası Meyer'dir. Gym maçından sonra umarım Meyer mega evrim konusunda yardım eder. ;D

Mega evrim nedeniyle Clemont'un Ampharos sahibi olmasını istiyorum. Belki Meyer kendi Ampharos'unu mega evrim geçirmesi için Clemont'a verebilir.

Spoiler:
57. bölümde Chespin'in Bellossom'a sarkıntı olması ve Bonnie'nin Bellossom sahibi olan kızı abisine istemesi en güldüğüm sahneydi. Bu Clemont'a Allah kolaylık versin. Aklınıza gelen böyle sahneler varsa arada sizde spoiler içinde yazabilirsiniz. :)
Spoiler:
Clemont ile Ash'in maçını heyecan içinde bekliyorum.Clemont zorlayacak bence.
Clemont yardımcı erkek karakterlerden bence de en güçlü olmaya aday Brock'ta güçlü pokemonlar vardı ama o pokemonları savaştırmayı sevmiyordu bu yüzden pokemonları savaştırma yeteneğinin zamanla köreldiğini düşünüyorum.Ayrıca Cilan adlı karakterden sonra harika oldu gelişi Cilan benim için bw serisi gibi tamamen hayal kırıklığı oldu.
(09-02-2015, 03:06 AM)isa alptekin41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ayrıca Cilan adlı karakterden sonra harika oldu gelişi Cilan benim için bw serisi gibi tamamen hayal kırıklığı oldu.
Fikir ikizimi buldum. Saygıyla eğiliyorum. :D
Sırf Best Wishes Serisi yüzünden İris ve Cilan'ın hakkının yendiğini düşünüyorum.Clemont bence de çok hoş bir karakter lakin şunu düşündüm : XY Serisi sunum olarak çok daha kaliteli.Diyaloglar,her ne kadar hala yeterli olmasa da yinede geliştirilmiş senaryo,daha genele hitap eden Pokemonlar (favorim 5.nesi) Serena,Clemont ve Bonnie'nin sevilmesinde şüphesiz pay oluşturdular.Acaba Clemont ve Cilan yer değiştirselerdi gene herkes aynı yorumu yapabilecek miydi ? Kimse alınmasın ama ben hiç sanmıyorum.Evet Clemont tabiki özgün bir karakter lakin korkutucu BW senaryosunda bu kadar sevilemezdi kimse kendini kandırmasın.Aynı şekilde Cilan XY Serisinde tanıtılsaydı şuan bir çok Cilan fanımız vardı.Aynı şey İris içinde geçerliydi.Yok İris'in hırçınlığı Misty,Cilan'ın aşçılığı ve entelektüel birikimi de Brock özentiliğiymiş.Şuna alelen genwunnerlık denmiyor da.Tabiki kimsenin görüşünü eleştirme hakkına ve haddine sahip değilim lakin bazıları sırf serinin kötülüğünü karakterlere yığmaya çalışıyor.Yapmayın dostlar bu hoş değil.
(09-02-2015, 08:37 PM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sırf Best Wishes Serisi yüzünden İris ve Cilan'ın hakkının yendiğini düşünüyorum.Clemont bence de çok hoş bir karakter lakin şunu hayal ettim : XY Serisi sunum olarak çok daha kaliteli.Diyaloglar,her ne kadar hala yeterli olmasa da yinede geliştirilmiş senaryo,daha genele hitap eden Pokemonlar (favorim 5.nesil) Serena,Clemont ve Bonnie'nin sevilmesinde şüphesiz pay oluşturdular.Acaba Clemont ve Cilan yer değiştirselerdi gene herkes aynı yorumu yapabilecek miydi ? Kimse alınmasın ama ben hiç sanmıyorum.Evet Clemont tabiki özgün bir karakter lakin korkutucu BW senaryosunda bu kadar sevilemezdi kimse kendini kandırmasın.Aynı şekilde Cilan XY Serisinde tanıtılsaydı şuan bir çok Cilan fanımız vardı.Aynı şey İris içinde geçerliydi.Yok İris'in hırçınlığı Misty,Cilan'ın aşçılığı ve entelektüel birikimi de Brock özentiliğiymiş.Şuna alelen genwunnerlık denmiyor da.Tabiki kimsenin görüşünü eleştirme hakkına ve haddine sahip değilim lakin bazıları sırf serinin kötülüğünü karakterlere yığmaya çalışıyor.Yapmayın dostlar bu hoş değil.
Flood için üzgünüm bir hata sonucu oluştu ve düzenleyemedim lakin bir şeyi daha belirtmeliyim.Son zamanlarda forumda gereksiz bazı polemiklere girilmiş bugün fark ettim ve benim çıkardığım sonuç şu : Bazıları ilk sezonun değişiminden duydukları öfkeyi yeni nesillerden çıkarabileceklerini sanıyorlar.Söylemeliyim ki bu çocukça hareketler forum yönetimini ve benim gibi düşünenleri üzmekten ve bazen de sinirlendirmekten başka bir işe yaramaz.Misty ve Brock tabi ki sevilebilir lakin onların üstünden diğerlerine saldırıda bulunmak bir Pokemon hayranına yakışmaz.Ben sadece fikrimi paylaştım karar yine kişinin kendisine kalmış.
Alıntı:Son zamanlarda forumda gereksiz bazı polemiklere girilmiş bugün fark ettim ve benim çıkardığım sonuç şu : Bazıları ilk sezonun değişiminden duydukları öfkeyi yeni nesillerden çıkarabileceklerini sanıyorlar.Söylemeliyim ki bu çocukça hareketler forum yönetimini ve benim gibi düşünenleri üzmekten ve bazen de sinirlendirmekten başka bir işe yaramaz.Misty ve Brock tabi ki sevilebilir lakin onların üstünden diğerlerine saldırıda bulunmak bir Pokemon hayranına yakışmaz.Ben sadece fikrimi paylaştım karar yine kişinin kendisine kalmış.

Ben de diyorum ZoNaL niye bu konuda hiç yorum yapmadı. Acaba diğerleriyle farklı görüşe sahip olduğu için mi yorumlara katılmak istemedi diye düşündüm. Şimdi anladım :D
Clemont bence harika bir karakter animede en sevdiğim karakterlerden.Erkekler arasında en sevdiğim 2.karakter:D
Sayfalar: 1 2 3 4 5