Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Hakkında Seçimleriniz
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar forum çok aktif değil sürekli konu açıyorum. tabi bilinenler bir yere kadar sizin görüşlerinizi almak istiyorum.Herkes şu ana kadarki sevdiği starterları ve seyahat arkadaşlarını söyler mi?Merak ediyorum başrol siz olacaksınız.

Ben 3. nesildeyim pokemonlarda
1.Nesil Starter:Charmander
2.Nesil Starter:Chikorita
3.Nesil Starter:Treecko

Seyahat arkadaşlarında ayrım yapmam hepsini çok seviyorum.

Görüşlerinizi bekliyorum.

Edit:İlk basta totodile yapmıştım ama chikoritayı unutmusum çok tatlı ve aşırı sadık ama evrimden sonra tatlılığı kayboluyor.Zaten 8.sezonda phanpy nin kaçıp gelmesindense onun kaçıp gelmesi daha mantıklıydı.
Alıntı:Seyahat arkadaşlarında ayrım yapmam hepsini çok seviyorum.
Büyük gelişme.
1. nesildekilerin hepsini seviyorum, 2. nesilden Totodile, 3. nesilden Treecko, 4. nesilden Piplup ve Chimchar. 6. nesilden de Chespin ve Froakie.
5. nesil mi o da ne?

Seyahat arkadaşları olarak Kanto-Johto ve Sinnoh ekipleri favorim.
(07-02-2015, 05:57 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
Alıntı:Seyahat arkadaşlarında ayrım yapmam hepsini çok seviyorum.
Büyük gelişme.

Dostum bu kadar sorun çıkarma ben hepsini seviyorum Misty konusu çok farklı :D Geri dönmesi daha iyi olur benim için.Seçim benim bulunduğum yere kadar.Hepsiyle seyahat yapmak isterim.
(07-02-2015, 06:00 PM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]1. nesildekilerin hepsini seviyorum, 2. nesilden Totodile, 3. nesilden Treecko, 4. nesilden Piplup ve Chimchar. 6. nesilden de Chespin ve Froakie.
5. nesil mi o da ne?

Seyahat arkadaşları olarak Kanto-Johto ve Sinnoh ekipleri favorim.

Kardeş hepsinden birer tane seçim benim gibi yaparsan sevinirim.
Ben şakacı bir erkek kakarakterle yolculuk etmek isterdim. Yani Ash'in seyahat arkadaşlarından biri değil erkek olan. Kız olarak ise Dawn ya da May olabilir. Ama iyi yemek yapsınlar. May'in yemek yapmada iyi olduğunu sanmıyorum ama... Neyse artık dışarıdan yeriz. :D Pokémon olarak 1. Nesilden Charmander, 2. Nesili atlayabiliriz, 3. Nesilden Treecko, 4. Nesilden Piplup 5 ve 6'yı da es geçebiliriz. Belki Frokie ama belki. Bunlar bana yeter. Ha bir de yanıma Lucario :D. Kanto'dan başlarım yolculuğa Cameran Sarayı'ndan kaçmış biri olarak. Herhalde yolculuğum sırasında Poliwag, Chinchou, Elekid, Mareep, Dratini, Bagon, Gligar, Bulbasaur, Chimchar, Togepi, Starly gibi Pokémonlar yakalardım. Ama Lucario'yu hiçbir şekilde ayırmazdım yanımdan. :D

Bu arada Mahmut61 şakaydı hemen alınma :D Takılıyorum sadece.
(07-02-2015, 06:25 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben şakacı bir erkek kakarakterle yolculuk etmek isterdim. Yani Ash'in seyahat arkadaşlarından biri değil erkek olan. Kız olarak ise Dawn ya da May olabilir. Ama iyi yemek yapsınlar. May'in yemek yapmada iyi olduğunu sanmıyorum ama... Neyse artık dışarıdan yeriz. :D Pokémon olarak 1. Nesilden Charmander, 2. Nesili atlayabiliriz, 3. Nesilden Treecko, 4. Nesilden Piplup 5 ve 6'yı da es geçebiliriz. Belki Frokie ama belki. Bunlar bana yeter. Ha bir de yanıma Lucario :D. Kanto'dan başlarım yolculuğa Cameran Sarayı'ndan kaçmış biri olarak. Herhalde yolculuğum sırasında Poliwag, Chinchou, Elekid, Mareep, Dratini, Bagon, Gligar, Bulbasaur, Chimchar, Togepi, Starly gibi Pokémonlar yakalardım. Ama Lucario'yu hiçbir şekilde ayırmazdım yanımdan. :D

Bu arada Mahmut61 şakaydı hemen alınma :D Takılıyorum sadece.

Seçimlerin bence çok güzel bende şaka olduğunun farkındayım :D Ben hep beraber seyahat etmek isterdim benimle beraber 6 kişi.Yakalayacaklarım çok fazla olurdu Profesör bıkardı benden heralde.Pikachu da olacak yanımda yoksa olmaz.Şakacı erkek karakter değilde komik bir pokemon olabilirdi örneğin Psyduck vb.
1.Nesil:Charmander
2.Nesil:Chikorita
3.Nesil:Bu nasıl bir soru! Tabiikide Torchic(Forever Blaziken)
4.Nesil:Chimchar
5.Nesil:Tepig
6.Nesil:Fennekin

Seyehat arkadaşları olarak Dawn/Brock illa tek kişiyse Brock
Genelde tek tek seçim yapmam başlangıç Pokemonları hakkında ama madem tek istedin. 1. Nesil Charmander, 2. Nesil Cyndaquil, 3. Nesil Torchic (Sceptile hayranlıgıma rağmen Blaziken favorimdir), 4. Nesil Chimchar, 5. Nesil Snivy ve 6. Nesil Froakie. Yolculuk arkadaşında ayrım yapmam ama Brock ve Cilan gibileri severim, bilgileri ve karakterleri saglam insanlar lazım bu zamanda. Clemont gibi icat yapanlari da ayri severim ve cocukluk arkadasim ayni onun gibiydi o yuzden oncelikle Clemont diyorum :) Kızlardan ise Dawn ve Serena gibi olurdu heralde. Bir fikrimi de belirteyim hatta. Bir ara forumda bir konu arıyordum. Herkesin kendi Pokemon senaryosunu tek seferde anlattigi veya haftalik olarak hikaye seklinde devami gelecek sekilde yazdigi maceralar fena olmazdi hani. Bu konuda anlasilirsa bir konu acilir ve herkes senaryosunu pokemon macerasini anlatmis olur. Ben sahsen usenmeden okuyabilirim. Kendim de yazmayi dusunuyorum ama oyuna animeye bagli kalmadan kendi ulke ve sehirlerimizden esinlenerek dusunuyorum.
@ Torkoal93

Senaryo konusu güzel bir fikir desteklenebilir...

Kanto'dan Charmander, Johto'dan Chikorita Ash'e olan aşırı bağlılığından dolayı çok sevmiştim. :), Hoenn'den Torchic hem sevimli hemde Blaziken'den dolayı, Sinnoh'tan Dawn'ın Piplup'ı ya da Chimchar hem evrimi Infernape hem de Blaze yeteneğinin olması bile seçmem için yeterli. :), Unova'dan Oshawott tabiki Ash'inkinden :), Kalos'tan kararsızım hepsinin de ayrı ayrı albenisi var. :D

Seyahat arkadaşları olarak has karakterlerin hepsini seviyorum. O yüzden çok kararsızım... (:)

_Erdi_'nin dediği gibi bende yanımda şakacı ya da sempatik bir karakterin olmasını isterdim. BW'de bazı bölümlerde öyle garip karakterler karşılarına çıkıyordu. Mesela bir bölümde herşeyden şüphe duyan köprüden geçerken bile aklından kötü düşünceleri atamayan kızı yanıma alıp biraz daha cesaret kazandırmaya çalışırdım. :) Korrina ile patenimle yolculuk etmek, Bianca'da olur ama şu sakarlıkları yüzünden kararsızım. :)...

Magikarp satan adamdan cüzi bir fiyata anlaşırsam satın alırdım. Çünkü güçsüz pokemonları güçlü yapmak en hoşuma giden şeylerdendir. :)
Sayfalar: 1 2