Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X&Y Bölüm 59
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Beklenen bölüm geldi herkese iyi seyirler... :)
Forumdaki en büyük Serena sever olarak bu konuyu senin açman çok manidar olmuş. Bölüm zamanı...!!!
Omg nihayet bu bölüm geldi
Spoiler:
Çok şey bekleyenler fake yedi geçmiş olsun benim beklentim orta dereceydi neyse Ash e verilen o hediye power anklet mi.Jessie ile James hediye verince duygulandım sonra meowth bozdu o anı :D
Aman arkadaşlar spoilerlara dikkat edelim! :D
Hatırlatma:
Kod:
[spoiler][/spoiler]

Benim yorumum
Spoiler:
Nedir Ash'in bu Dunsparcelardan Çektiği! Bölüm fena değildi. En karlı da Serena çıktı. Herkes ona hediye aldı. :D Serena ile Ash isteyenler için umut ışığı olan bir bölümdü. Sanki Ash'in de Serena'ya karşı özel duyguları var gibi. En azından diğer kızlara olan duygularından daha farklı olduğu kesin.
Spoiler:
İnsanın içini ısıtan bir bölümdü.Yalnız bölüm isminden yola çıkarak bütün bölüm Serena ve Ash'in birlikte dolaşacağını umanların hayal kırıklığına uğrayacağı bir bölümdü diyebilirim.Ben kendi adıma beklentilerimi karşılayacak kadar  ilham verici Serena-Ash etkileşimleri gördüm.Onun dışında bir sürü güzel detay da vardı: Serena'nın pokedexi ile kaydolması,  Ash'in hediyesinin bir torba berry olması, Bonnie'nin resmi, Dunsparce olayı :D ...
Spoiler:
Dunsparce olayı nedir anlamadım gitti. Neden Ash bu kadar çok yakalamak istiyor? Neden hiç fırsat olmuyor? Yapımcılar ne düşünüyor? Bõlüme gelince: Beklentilerimi bilerek çok yüksek tutmadım. O yüzden bölümü beğendim diyebilirim. Ash'in o elbiseyi alacağını sandım ama olmadı. Bakalım ilerleyen bölümler bize ne getirecek? Gerçekten çok merak ediyorum, Ash ile Serena arasında olacakları.
Spoiler:
Bence Ash'in Serena'ya karşı özel bir ilgisi yok ama bölümü çok çok beğendim, bizimkilerin Pokemon'larına hediyeler almaları hoşuma gitti :))
Spoiler:
İçimden bir ses ilerki zamanlarda böyle bir bölüm daha olacağını ve o bölümde daha net ve güzel şeyler olacağını söylüyor.Umarım olur.Çünkü pokemon senaristleri bile boşu boşuna bir karakteri aşık etmez ve o yönde olaylar geliştirmez.Bu bölüm tam umduğum gibi değildi ancak inanıyorum ki daha net bölümler daha Ash-Serena'lı bölümler olacaktır.Serena'nın Kalos ligi sonunda diğer karakterler gibi Ash'e hadi eyvallah diyip gitmeyeceğini ,büyük bir üzüntüye kapılacağını düşünüyorum.Tartışma çıkarmak istemiyorum ama tahminimce bu üzüntü Misty'nin üzüntüsünü de geçecektir.Ben Ash'in de ileride Serena'ya karşı ilgi duymasını canı gönülden istiyorum.Ash diğer kızlara yağtığı gibi bu seferde bi ahmaklık yapmayacak ve Serena'ya cevap verecektir.Daha önce portakal adalarında Ash ve Misty'ye  konu olarak olmasada  içerik olarak bir bölüm yapmışlardı.Ancak Misty pokemon da göründüğü yaklaşık 280 bölümde  Serena'nın 59 bölümde belli ettiği Ash olan ilgisini belli etmedi.Senaristlerin bir ahmaklık yapıp  Serena'ya diğer kızlarla aynı kaderi paylaştırması en son dileğim.Ki böyle olmayıp Ash-Serena arasında biey olacağına daha büyük ihtimal veriyorum.
Spoiler:
Hediyeler almak için çıktıkları yolculukta Ash'in Serena'nın istediği gibi yerlere bakmaması Serena'yı kızdırmıştı. Belki Serena'nın beğendiği kıyafeti farkedip sürpriz yapmasını isterdim.
Karakterlerin pokemonları için hediyeler ayarlamaları çok güzel birşeydi. Ama Pancham Serena'nın aldığı yeni gözlükten memnun olmadı. :) Dunsparce hakkında forumda birisi Dunsparce için efsanevi bir yaratığı temsil ettiğini ve o yüzden de evrimi olmadığını iddia etmiş. BW'de de buna benzer birşey denmişti ve animeye göre ender bulunan bir pokemon o yüzden Ash yakalamak istiyor. Roket takımı da ortalığı karıştırdıktan sonra ağaçta asılı kaldıklarında pokemonlarına ağaçtaki hediyeleri vermeleri hoş bir görüntü. Sosyal mesaj niteliğinde olmuş ve insanın içini ısıtan güzel bir bölüm izledik. Ash'in de ödül aldığı kutuyu Serena'ya vermesi hoş bir davranıştı.
Sayfalar: 1 2