Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemondaki En Güçlü Eğitmen
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Evet gençler sorum şu:Sizce şuana kadar pokemon animesinde gelmiş geçmiş en güçlü pokemon eğitmeni kim?
Şahsi fikrim Tobias ve Cynthia yönünde.Sizin fikriniz nedir?
Bence de Tobias ve Cynthia en güçlüler diyebiliriz
Kim bilir Tobias'ın geri kalan Pokémonları nasıldı... Darkrai ve Latios'tan sonra Arceus falan gelse şaşırmazdım doğrusu. Çok gizemli bir karakter, keşke özel bir bölüm gibi bir şey yapılsaydı. Geçti gitti ne olduğunu anlamadık.

Aslında Ash'in de sağlam Pokémon koleksiyonu var ama kullanmadıktan sonra hep ezik kalacak maalesef.
Bence şu ana kadarki en güçlü eğitmen Tobias ama karşımıza daha güçlüleri de çıkabilir hani Dialga,Giratina,Palkia falan :D.Aslında Giovanni de biraz güçlü gibi daha tam gücünü gösterdiğini sanmıyorum.Persian'ı beni baya korkutuyor.
Tobias'ın olası pokémonları: Deoxys, Heatran, Legendary Birds, Legendary Dogs bunlar en masumlaştırabildiklerim ultra güçlü legendary lere bile sahip olma olasılığı var. Tabii ki de Tobias!
Bence Cytnhia ve Drayden. Cynthia Garchomp ile efsane bir şampiyon. Kişiliği de müthiş. Drayden ise Iris ile maçları ve kendisinin duruşu yeter zaten. Bir de Sinnohta hırsız Salamencei olan bir kadın vardı. O da çok güçlüydü. Ama onu Salon lideri, elit 4lü veya normal bir eğitmeninki gibi maç yapmadığı için saymıyorum.
Pokemon Hunter J, ölüp gittiğini görmenin nasip olduğu tek karakter...
Aynı anda yorum atmışız. Konuya gelince de; aynen. Animede eşsiz ölümlerden, uçan gemisiyle birlikte yok olmuştu sanırım.
*
Kimi eğitmenler güçlü pokemonlarla güçlü olur kimi de bilgeliyle tecrübesiyle zekasıyla güçlü olur.

Tobias'ın elinde iyi pokemonlar olmasa bu kadar güçlü olabilir miydi? Darkrai'den sonra diğer pokemonları standart pokemonlar olsaydı Ash sonuna kadar götürebilirdi.

Ash'i güçlü yapan özellik Vikinglerdeki kız gibi aklına parlak bir fikir geldikten sonra rakiplerini yenmesi... :)

Cynthia'da Garchomp'la böyle uyum içinde olduğu sürece kolay kolay yenilebilecek bir eğitmen değil. Şimdi şu da var Ash'in Gible'ı Garchomp olsa Cynthia'daki Garchomp'un tecrübesine erişebilirmiydi?

Bilgeliyle, tecrübesiyle ve cazibesiyle güçlü gördüğüm eğitmen Elit 4 üyesi Lorelei (Prima)'dır...
16 yıllık Pokemon fanıyım Tobias gibi saçma bir karakter görmedim,Jessie'ye o pokemonları verseniz eminim Jessie'de herkesi yenerdi.Hunter J'e gelirsek pokemonları öldürmekten,yaralamaktan başka bir şey yapmadı.

Benim için en güçlü eğitmenler;Lorelei(elite 4),Drake(elite 4)ve Cynthia(Champion)

Lorelei bilgili,güçlü ve asil biriydi,Cynthia'nın da güçlü ve gizemli oluşu herkesi etkiliyor.Drake'a gelirsek çok güçlü bir eğitmen ve Ash'e çok güzel nasihatler vermişti,Ash'in ilerde çok büyük bir Pokemon eğitmeni olacağını anlamıştı,bunu ben de destekliyorum Ash ilerde çok güçlü bir eğitmen olacak sadece bekleyin :) ben Ash'e sonuna kadar güveniyorum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10