Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X&Y Bölüm 58
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Pokemon XY episode 58

Video Linki :

https://www.animewow.tv/pokemon-xy-episode-58

[Resim: hqdefault.jpg]

Şimdiden İyi Seyirler :)
Güzel gözüküyor bu arada youtube hesabı fesh edilmiş :S


Spoiler:
Gogoat ın bir aerial ace(veya cut) ve water pulse ile yenilmesi şaşırttıGoomy in surat ifadeleride komikti böyle maçı izlerken ağzı falan pek değişmedi frobalonların yararını falan gördük ama flecthinder ve hawlucha nın veepinbell e yenilmesine şaşırdım tamam hawlucha yenilir birçok kişide takımın zayıf halası olduğunu düşünüyor da fletchinder nasıl yenemedi bu arada Ash in frogaider e gogoat la savaşında bolca kullandırdığı hareket aerial ace mi cut mu
Spoiler:
Canım Serena'm ya! Kabus da görürmüş. Endişelenmene hiç gerek yok, bomba gibisin! Bölümün böyle başlaması hoşuma gitti. Bölüm çok güzeldi. Ama Hawlucha yine hayal kırıklığına uğrattı beni. Ne zaman düzelecek acaba, böyle giderse yolun sonu pek güzel değil artık takas mı olur bilmem. Ama iyi bir eğitim şart. Çiçeği burnunda Goomy'nin savaşı izlemesi ve heyecanlanmasına sevindim. Böyle olunca savaşçı niteliğinin güç kazanacağını düşünüyorum.
@sem_27 mesaj kutusunun üstünde kurallarda yazıyor,biraz dikkat etseydin spoiler kodunu bulurdun.

Spoiler:
Pokemonların görünüşüne bakarak gücünü değerlendiremezsiniz,adam Weepinbell'ini iyi yetiştirmiş Fletchinder ve Hawlucha' yı yere atışı neydi öyle :D Bu Pokemon'u bir tek Frogadier yener dedim öyle oldu da.
Spoiler:
Bölümü izledim.Süperdi abi ya.gerçi sonda Gogoat biraz kolay yenildi gibi geldi ama neyse.Daha önce bir kurbağayı karizmatik bulacağım aklıma gelmezdi ama buldum işte hayat garip :) .Hawlucha ise bayağı güçlü gözüküyor.Ama sadece gözüküyo yani güçlü değil hatta çok güçsüz.Bu ne abi ya 3.salon maçında ezik bir pokemon yendi başka bi şeyde yapmadı şimdiye kadar.Gerçi ben 51.bölümden bu bölüme kadar hiçbir bölümü izlemedim ama o bölümlerde de pek bişey yaptığını düşünmüyorum.Ash'te ot yoluyorum diye saçını başını yoluyordu ama maçta baya yardımı dokundu.Fragman ise acayip meraklandırdı.Ya abi şunlar bi birlikte olsa bizim odun Ash ilk defa bir kıza karşı bişeyler hissetse çok mu şey istiyorum sevgili pokemon senaristleri?Ha çok mu?Hawlucha'da kendini toplamalı artık bu ne ya Weepinbell'e yenildi arkadaş Weepinbell'e ya.Birde Weepinbell savaşan çıkmıştı.Türe müre bakmadan ezmesi lazımdı.Bu zamanında ormanını nasıl koruyordu ya.O orman şimdiye kadar nasıl hayatta kaldı pes doğrusu.Bende Trevenantlı bölümde Froakie ile atışınca ikisi bir takımın güçlüleri olacak sandım.Ancak şu durumda Frogadier Hawlucha'ya ağız burun dalar kimsede elinden almaz fark o derece yani.Bu arada Fletchinder de 4 salon savaşında da yer aldı artık biraz yedek beklese iyi olacak gibi.Neyse işin kısası bölüm süperdi.Ash'le Serena'nın çıkmasını istiyorum.Haftayaki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
@sem_27,
Kod:
[spoiler]yorum[/spoiler]
Spoiler:
Eski nesil pokemonlarından özellikle Weepinbell'in bu kadar iyi bir pokemon olduğunu bilmiyordum.
Ama yeni nesillerle birlikte eski nesil pokemonlarına yeni movesetler eklenerek onlarda yeni güçler elde etti...Gogoat'ın gym liderinin yanına gidip zihnini okuması iyi bir stratejiydi.
Frogadier'ın mücadeleci yapısı ve Ash'le olan uyumu ileride Greninja olduktan sonra rakiplerine zor anlar yaşatacaktır.

XY 59. bölümün fragmanında tahmin ettiğimiz gibi Serena Ash'e olan hislerini başbaşa yaptıkları yolculukta daha belli etmeye başladı. Ash'te durum ne olur o belli değil. Ama şu var duygularını dışa vurmamak için burnunu kaşıması Ash'in de boş olmadığını gösteriyor. :)
Tam ash vazgeçdi derken Pikachu ash moral verdi süperdi ya
Spoiler:
Bölüm güzeldi ama Ash ile Serena aşkı olayı olmasın bence sonra olay pembe diziye dönebilir
Spoiler:
bölüm çok güzeldi. ash'in takımında bir tek hawlucha kötüydü. keşke takas yoluyla birisiyle değişse ya da eğitime gönderse ve onun yerine iyi bir dövüş pokemonuna sahip olsa zaten şu an elinde 2 tane uçuş pokemonu var. gelecek bölüme gelirse serebii nette bazı japonca bilen kişiler prewiewden çeviri yapmış

"みんなの想いを守るんだ!!!" translates: "I do protect everyone's feelings"(herkesin hislerini koruyacağım.)
プレゼントを狙う影” "Purezesotoo o nerau kage" It means "Shadow aiming to the present'' (bunu tam çeviremedim. herhalde gölge hediyeyi hedefliyor.)
てこれはデートなんじゃ!?
tte korewa deeto nanja!?
Is this a date!?(bu bir çıkma mı?)

bir de fragmanda serena vitrindeki bir elbiseye bakıyordu. onu gelinliğe benzetmişler ve ash'in serena'ya verdiği hediyenin üzerinde kırmızı kurdele var. bu kırmızı kurdele serena'nın pokemon performer yarışmasında kullandığı elbisenin üzerinde de var. ama bunda biraz şüpheliler. çünkü elbisenin verdiği hediye paketine sığmayacağını düşünüyorlar.
Sayfalar: 1 2