Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon 5. Sezon sonu?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
beyler ve bayanlar pokemon da 5. Sezondayim bitti Brock ve Misty ayrildi Misty geri dönecek mi ilerleyen sezonlarda kalici olarak
Spoiler:
Brock geri dönecek ve uzun bir süre daha Ash ile seyahat edecek. Fakat Misty için aynı şeyi söyleyemem. O da geri dönecek ama iki bölüm kalıp gidecek. Brock 6. sezonda Ash'e katılıyor. Misty ise 7. sezonda ufak bir ziyaret yapıyor.
Misty hic geri dönmeyecek mi 5. Sezon ve 5. Filmi bitirdim.7.sezon olayini biliyorum.Ondan sonra dönüş yapmayacak mi?

Up up up up

Up up up up
8.Sezonda da kısa bir ziyaret yapıyor o kadar ondan sonra Misty defteri kapanıyor.Brock ise 13.Sezonun sonuna kadar Ash ile takılıyor.
7. Sezon'un 4. Bölüm'ü olan "The Princess and the Togepi" adlı bölümde ve 7. Sezon'un 5. Bölüm'ü olan "A Togepi Mirage!" adlı bölümde gözükmüştür. 4. Bölümde geri gelmiş, 5'te yeniden gitmiştir.

8. Sezon'un 33. Bölüm'ü olan "Saved by the Beldum" adlı bölümde ve 8. Sezon'un 35. Bölüm'ü olan "Shocks and Bonds" adlı bölümdede gözükmüştür. Ancak bu bölümlerde çok kısa gözükmüştür. Bir sahnede Ash'in maçını izlerken gözükmüştür.

8. Sezon'un 39. Bölüm'ü olan "The Scheme Team" adlı bölümde, 8. Sezon'un 40. Bölüm'ü olan "The Right Place and the Right Mime" adlı bölümde ve 8. Sezon'un 41. Bölüm'ü olan "A Real Cleffa-Hanger" adlı bölümde gözükmüştür. Bu bölümlerde Misty, yeniden dostlarımıza katılıp Cerulean Şehri'ne giderken eşlik etmiş, sonra tekrardan ayrılmıştır.

9. Sezon'un 44. Bölüm'ü olan "Gathering the Gang of Four" adlı bölümde flashback'de küçük bir sahnede gözükmüştür.

10. sezona özel "The Mastermind of Mirage Pokémon" adlı filmde de Misty gözükmüştür. Bu filmde uzunca bir süre gözükmüştür.

Ayrıca, Chronicles serisinde de gözükmüştür. Bu seri, Ash dışındaki karakterlerin olduğu bir seridir. Onların hikayelerini anlatır. İçlerinde Misty, Brock, Roket Takımı, Cassidy ve Butch, Casey, Ritchie, Tracey, Profesör Oak ve Gary ile ilgili bölümler vardır. Misty bu seride "Cerulean Blues", "The Blue Badge of Courage", "A Date with Delcatty" ve "A Date with Delcatty" adlı bölümlerde gözükmüştür. Bu bölümler Misty ağırlıklı gitmiştir.

Misty hakkında daha detaylı bilgi için; Buraya tıklayınız.

Chronicles serisi hakkında daha detaylı bilgi ve bölüm listesi için;
Buraya tıklayınız.
Buraya tıklayınız.
(28-01-2015, 04:12 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ayrıca, Chronicles serisinde de gözükmüştür.

chronicles serisini izleyebileceğimiz bir yer varmı acaba türkçe altyazılı olarak olabilir