Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X&Y Bölüm 55
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Bölümü izlemeyen arkadaşların yorumlara bakmaması önemle rica olunur. Bölümü izledikten sonra bakın nedenini anlayacaksınız. Teşekkürler.

https://www.anime4fun.com/pokemon-xy-episode-55

[Resim: n5WND1.png]
Spoiler:
Goomy poketopu kafasına fırlatılacak sandı yazık :D
Spoiler:
Goomy geldi, iyi oldu. (Bu arada yorumlarda koyulması için "Goomy smile'ı" yapılabilir diye düşündüm, yüz ifadesi çok uygun) Bence bu korkak ve yavaş halinden kurtulup evrimleştiğinde daha güçlü ve korkusuz olacak. Şimdilik "Rain Dance" ve "Bide" hareketleri biliyor gibi görünüyor. Peri Tipi'nden korkan, suyu seven ve kaygan halini göstermeleri de detaylı bir şekilde bu pokemonu göreceğimiz anlamında. Hele ki o açılış müziğindeki hali.. Firebender'ın yorumunda da biraz değindiği gibi pokeball'un ona fırlatılacağını sanıp korkmasından sonra Ash'in hafifçe dokundurması çok iyiydi. Ash'e saygı duyup ona katılan pokemonlar'a hak vermemek elde değil.
Spoiler:
Ash'in goomy gibi bir pokemonu bu şekilde yakalamasını istemezdim açıkçası.Onun dışonda bölüm güzeldi.Pikachunun goomye yardım etmesi onu cesaretlendirmesi güzeldi.Ama pokemon yakalarken daha çok savaşarak yakalamasını isterim böyle çok çocuksu oluyor.Ama goomy çok cesur ve çok güçlü olacağa benziyor.Umarım yanılmam.Bu arada goomy'nin kullandığı son hareket neydi ?

Spoiler:
Ash'in goomy gibi bir pokemonu bu şekilde yakalamasını istemezdim açıkçası.Pokemonları yakalarken savaşsa daha iyi olur bence.Onun dışında bölüm güzeldi.Pikachunun goomye yardım etmesi falan hoştu.
Hatırlatma:
Kod:
[spoiler]yorum[/spoiler]

Goomy'nin bölüm sonunda kullandığı hareket Bide olması gerekiyor. Türkçesi'yle Bağlama. Piplup da daha önce bu saldırıyı kullanmıştır. Tabi saldırı efektleri nesilden nesile değiştiği için benzetemeyebilirsiniz.
Spoiler:
Gible'dan sonra ikinci bir ejder tipi pokemona sahip olması sevindirici.
@Serhat Torun Bölüm hakkında içerik bildiren ve ilk sayfada olan yorumlarımızda spoiler kullanalım lütfen, bölüm daha yeni çıktı izlemeyenler olabilir.

Spoilerın nasıl kullanıldığını bir üst yorumda belirttim.
Bu spoiler yapmayanlar bence bilerek yapıyor. Hızlı Cevap bölümünün hemen üstündeki 5 maddenin 5.'sinde nasıl spoiler yapılacağı gösteriliyor. Çok mu zor şu menet'i yapmak arkadaş O.O

Spoiler:
Ben Goomy'nin kullandığı o saldırıyı Flash Cannon sanmıştım :D Opening'den de anlaşılacağı gibi Goomy son evrimine ulaşacak. Greninja, Talonflame ve Goodra süper güçlü olurlar :D
Spoiler:
Yok ben kasten öyle yapmadım dikkatimden kaçtı o yüzden özür dilerim
Spoiler:
Kanatlarına sağlık Swanna! Goomy gibi bir pokémonu bizimkilere getirdiğin için. Goomy çok güzel oldu, beklediğimden daha iyi durumda Goodra olmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Yeni openingde de ardı ardına gelişiyor, çok uzun tutmazlar bu halde.
Sayfalar: 1 2 3