Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 481 - A Staravia Is Born
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: A Staravia Is Born
Japonca Adı: Good Luck Starly!!
Türkçe Adı: Staravia'nın Doğuşu




[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız, Ash'in ilk Sinnoh Ligi Salon Karşılaşması'na odaklanmış olarak maceralarına devam ediyorlar. Ash ve Starly'si yoğun ve özel bir çalışma programının ortasındalar!

Ash ile Starly'sini antrenman yaparken buluyoruz. Starly, muhteşem hızıyla birlikte Hava Ası kullanarak ağaçtaki hedefe doğru ilerler. Tam hedefe vardığında Ash'in komutuyla yönünü gökyüzüne çevirerek yükselir. Starly, aynı hareketi bir daha denemeye çalışır. Ancak bu sefer dengesini kaybederek başarısız olur. Dostlarımız Starly'nin yanına giderler. Brock'un yardımıyla Starly yeniden eski sağlığına kavuşur. Derken çalılıklardan bir kız çıkar. Rosebay adındaki bu kız, ormandaki Pokémonları gözlemliyor ve onlara göz kulak oluyordur. Rosebay, dostlarımıza kuş Pokémonlarını incelerken kendisine eşlik edebileceklerini söyler. Dostlarımız da bunu kabul ederler. Dostlarımız Swablu kalonisinin yuvalarına bakarlar ancak Swablular ilginç bir şekilde yuvalarında değildir. Rosebay, bu duruma şaşırır çünkü Swablular genellikle bu zamanda yuvalarında oluyorlardır. Son zamanlarda ormandaki Pokémonların azalışıyla bunun arasında bir bağ kurmaya çalışır. Dostlarımız, bu sorunu çözmesinde Rosebay'a yardım etmeye karar verirler.

Dostlarımız etrafta kaybolan kalonilerin eski yuvalarında dolaşırken Starly de yukarıdan arama yapıyordur. Bu sırada bir grup Tailow ile Swellow havada uçarlarken bir ağa takılırlar. Ardından bu ağ onları bir kafese düşürür. Bunu yapan Roket Takımı'dır. Planları, bütün uçan Pokémonlarının vadide yuvalarına giderken geçmek zorunda olduğu bu yere kurdukları sistemle kuş Pokémonlarını yakalamaktır. Bir Tailow sürüsü daha yoldadır. Onları gören Ash'in Starly'si, peşlerine takılır ve onlarla beraber Roket Takımı'nın tuzağına düşerek yakalanır. Starly'nin aradan uzun süre geçtikten sonra gelmemesi dostlarımızın dikkatini çeker. Ash, yarası daha iyileşmeden Starly'yi gönderdiği için kendisini suçlar. Dawn ile Brock Ash'i teselli ederken Rosebay de sorunun tüm kuş Pokémonlarının uçmak için kullandığı, Kuş Yolu adındaki vadiden kaynaklı olduğunu anlamıştır.

Jessie ile James, kuş Pokémonlarını yakalamak için kurdukları ağın yakınındaki gizli üslerinde dinlenirken Meowth, kuş Pokémonlarını kontrol etmeye gider. Dostlarımız da onların izini bulmuşlardır. Bu sırada Roket Takımı'nın ağlarına bir Pidgeot takılır. Pikachu, atik davranıp Hızlı Saldırı ile ağ, Pidgeot'u kafese göndermeden önce onu kurtarır. Pidgeot ile Pikachu, ağı kesmek için ormandan kuş Pokémonları toplamaya giderken dostlarımız da yakalanan kuş Pokémonlarını kurtarmak için harekete geçerler. Kuş Pokémonlarını kontrole giden Meowth, kafesteki bir Hoothoot tarafından Hipnoz'a uğrar ve kuş Pokémonlarını serbest bırakır. Kuş Pokémonları, birlikte çalışarak hücrelerin bulunduğu yer altında delik açmayı başarırlar. Bu arada Pidgeot ile Pikachu, yeterli miktarda kuş Pokémon'u toplamış, Roket Takımı'nın üssüne doğru ilerliyorlardır. Kuş Pokémonları birlikte çalışarak ağı delip geçerler. Buna sinirlenen Roket Takımı, gizli üslerinde bulunan ve yerin altına kadar uzanan robotlarının kumanda odasına geçerler.

Yer altında birtek Ash'in Starly'si kalmışken Meowth kendine gelir. Carnivine, Seviper, Cacnea ve Meowth, Starly'nin etrafını sararlar. Kahramanlarımız da içeri girerler. Roket Takımı'nın robotlarını çalıştırıp ağlarını yok eden kuş Pokémonlarını yakalamaya çalışması üzerine Roket Takımı'nın Pokémonları da robotun kumanda odasına çıkarlar. Bu sırada dostlarımız da kafesten kurtulan kuş Pokémonlarıyla beraber dışarıya çıkmayı başarmışlardır. Pikachu, tam güç Yıldırım Oku ile tahtadan yapılma robota saldırır ancak saldırı işlemez. Roket Takımı'nın robotunun, kuş Pokémonlarının kaçmak için açtığı deliğe basması üzerine robot dengesini kaybeder ve yere düşerek paramparça olur. Enkazın altından çıkan Roket Takımı, pes etmeye niyetli değildir. Onlar sloganlarını söylerken Ash ile Starly'si, taarruza geçerler. Starly, atik bir şekilde Kanat Saldırısı ile Roket Takımı'na doğru ilerler. Jessie, Dustox'u çıkartır. Starly, Dustox'ın tam güç Fırtına'sına maruz kalarak geri püskürür. Bu sırada James'in Cacnea'sı da İğne Füzesi ile Pikachu'ya saldırır. Pikachu, Hızlı Saldırı ile son anda saldırıdan sıyrılmayı başarır. Brock, Ash yardım etmek için Bonsly'si ile maça katılır. Dustox'ın birinci seferde Fırtına'sına maruz kalan Bonsly, ikinci seferde Mimik ile Dustox'un Fırtınası'nı kullanarak onu karşılar. Saldırısının çalınmasına sinirlenen Jessie ile Dustox, tam güç Psişik Işın ile Bonsly'ye saldırırlar. Bonsly, hızlı davranıp saldırıyı atlatır. Ardından Mimik ile Psişik Işıını kullanarak Dustox'ı savaş dışı bırakırlar. Dostlarımız ile Roket Takımı sinirli bir şekilde birbirlerine doğru ilerlerken aralarından geçen Ash'in Starly'si, tüm dikkatleri üzerine toplar. Ardından göz kamaştırıcı bir şekilde parlayarak değişmeye başlar. Evrim geçirerek Staravia olur. Staravia, tüm gücüyle Hava Ası kullanarak Roket Takımı'nı gökyüzüne fırlatır. Dawn, Pokédex'ten Staravia'ya bakar.


Staravia: Bir Sığırcık Pokémon'u. Staravia ormanların ve açık alanların üstünde uçar ve sürü halinde yolculuk eder.

Rosebay ile kuş Pokémonları Staravia'ya teşekkür ederler. Ardından dostlarımız, onlarla vedalaşarak Oreburgh Şehri'ne doğru giderler.

Rosebay kahramanlarımıza ormandaki tüm kuş Pokémonlarını kurtardıkları için içtenlikle elveda ederken Oreburgh Şehri ve Oreburgh Salonu, Ash ve arkadaşlarını Sinnoh Bölgesi'ndeki ilk Salon Karşılaşması'na doğru sessizce çağırıyor.







[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Dawn
Jessie
James
Giovanni
Rosebay








[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: dpiconani396.gif] [Resim: dpiconani397.gif]


Brock: [Resim: dpiconani438.gif] [Resim: dpiconani453.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani269.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif] [Resim: dpiconani455.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani016.gif] [Resim: rsiconani018.gif] [Resim: rsiconani021.gif] [Resim: rsiconani022.gif] [Resim: rsiconani163.gif] [Resim: rsiconani177.gif] [Resim: rsiconani276.gif] [Resim: rsiconani277.gif] [Resim: rsiconani333.gif]



[Resim: olaylar.png]

[Resim: 250px-397Staravia.png]
- Ash'in Starly'si, evrim geçirerek Staravia oldu.
- Brock'un Bonsly'si Mimik saldırısını öğrendi.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_
Bu bölüm bana bi şey hatırlatıyor çok güzel bir anı ^^