Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Android için PokéTV uygulaması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Youtube Kanalının kapanmasıyla uygulamada sıkıntılar yaşanmakta, bu sebepten dolayı bölümlerin yeniden yüklenene kadar proje askıdadır. Yüklemeler hakkında gerekli duyuruları Facebook FanPage sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bayadır benim aklımda olan PokéTV app uygulamasını hayata dünüştürmek vardı bunun içinde bir süre önce adımlarını attım ve gerçeğe dönüştürdüm diyebilirim. Bunun için ilk Beta sürümünü burdan indirip Android OS olan telefonlarınıza kurabilirsiniz. Kendi telefonumda test ettim ve sorunsuz olarak çalıştı. Tabi ileride daha da geliştirmek isterim.

Uygulamaya güncelemeler yaptıkça sizlere burdan güncellemeleri duyurmaya devam edeceğiz ve inşallah birgün GoogleApps Store aracılıyla uygulamayı sizlerle paylaşacağız. Bunun için sizler'n desteğ'ne ihtiyacımız olacak, bize burdan bağışta bulunalirsiniz. Bağışçı üyelerimize çeşitli özellikler verildiğinide hatırlatmak isterim.


[Resim: download.png]PokéTV App Beta-1.0

Kurulum için gerekli aşama
Spoiler:
[Resim: Screenshot_2013-03-09-20-17-02_zpse5405fbb.png]



Uygulamanın kurulması için Güvenlik ayarlarından "Bilinmeyenler kaynaklar" seçeneğini işaretleyin. Kurulum tamamlandıktan sonra işareti kaldırmayı unutmayın


Ekran Görüntüleri
[Resim: 2_zps6ee8d5ea.jpg][Resim: 1_zpse8c7e79c.jpg]
[Resim: 3_zpse53e3825.jpg][Resim: 4_zps6d34932a.jpg]


[Resim: 001.gif]Yorumlarızı eksik etmeyin, fikirler önemli :)[Resim: 001.gif]
Harika bir haber. Elinize sağlık.
iOS ve WP platformlarına da gelirse muhteşem olur.
Maalesef dandirik bi telefonum olduğunu için (her ne kadar android(!) olsada) uygulamayı kullanamayacağım :/ Ama destek için elimden geldiğince bağış yaparım. 3ds alıp birde x yada y oyununu almak istiyorum ondan sonra pamuk ellerim sizler için girecek cebime :D
Öncelikle uygulama çok güzel ve yararlı bir uygulama. Elinize sağlık.
Gelelim ne eklenebilir sorusuna...
Bence bütün sezonların openingleri video halinde altyazı veya dublajlı bir şekilde konulabilir. Zaten kolay bir iş, çok vakit almaz. Ve zaten çevrilen veya paylaşılan bütün sezonların openinglerinin Türkçe altyazısı veya dublajlı var. Yani ben zevk alırım openingleri videoları ile birlikte izlemekten. Şimdi diyeceksiniz zaten her bölüm de var. İzlemek isteyen o sezondan bir video açıp izleyebilir ama bunun ayrı olarak da verilmesi bence iyi olur. Belki kotalı interneti olanlar sevdiği bir opening dinlemek ister ve bunun içinde 20 dakikalık video açmak sıkıntı olabilir ki birleştirmelerle bu süre 1 saate çıkıyor. Ve aynı şey film endingleri için de geçerli. Gerçi bu söylediğimin olabilmesi için önce youtube kanalına eklenmesi lazım bu videoların ama bence gerekli bir şey. Bu uygulamada ve kanalda bulunması gereken bir şey bence.

Ve de müzik eklenmesi çok hoşuma gitti. Eminim bunların sayısı artacaktır ama benim bir önerim var. Müzikler bana karışık geldi. Playlistler yapsak daha iyi olabilir gibi. Mesela;

Anime Parçaları > Openings > Belive In
Anime Parçaları > Orjinal Seri Müzikleri > Team Roket Motto
Anime Parçaları > Advanced Serisi Müzikleri > Hoenn Heroes
Film Parçaları > 8.Film > Life Sacrifice
Oyun Müzikleri > Firered > Wild Pokémon

Gibi... İnternette veya youtube kanallarından kolayca bulunabilir bu müzikler. Kolayca bulunulabilir, çevrilebilir, indirilebilir. Tabi bunları kendileri mi kesip koydular, yoksa soundtracktı mı yayınlandı bilemeyeceğim. Ama bence güzel olabilir hem içerik açısından hem düzen açısından diye düşünüyorum.

Şimdi bunca şey söyledim, demesi kolay, hadi sen yap kolaysa gibi diyenleriniz olabilir ama eğer yaz dönemine denk gelseydi elimden geldiğince maddi olmasa da diğer türlü yardım etmeyi isterdim. Zaten openingleri ve endingleri yapmak kolay, onu yapabilirsiniz de çalma listesi dediğim şey olur mu bilmiyorum. Yani içeriğinden bahsediyorum. Ama bence çok daha yararlı olabilir uygulama böylelikle. Onun dışında pek eksik göremedim ben. Tekrardan ellerinize sağlık...
Güzel olmuş elinize sağlık. Beta sürümü için oldukça iyi :)
Öneri olarak videolar youtube yerine uygulama içinde açılsa daha kullanışlı olur gibi. ayrıca uygulamanın görünümü daha şık olabilir.(menüler vs)
Çok güzel bir şey olacağa benziyor.Ama maalesef tabletim bozuldu.=DTabletimi tamir ettirince bakarım çünkü ben büyük bir pokemon fanıyım.
Google Storeden uygulamayı aratıyorum ama cıkmıyo
@[Exdanples] Ne yazık ki Google Store'da uygulama mevcut değil. Ana konuda gerekli açıklamalar ve uygulamayı indirmek için link mevcut.