Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Episode Déx Pocket Monsters Advanced Generation 6-7-8-9. Sezonlar tamamlandı!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İlk ve son sezon kutlama konum olmasından dolayı nasıl kutlasam bilemedim esasen yoğunluğum nedeniyle bu sezondan itibaren ekip liderliğinden ayrılıyorum. Buraya kadar gelirken gerçekten zorlandık hep birlikte 4. sezonda katılmıştım dex ekibine o zamandan bu zamana yaklaşık 1 buçuk 2 yıldır çok şey öğrendim yaşadım Pokémon hakkında. Böylelikle Advanced Generation un sonuna geldik kendimizi de bir tebrik edelim :D Bu kutlama ile birlikte inşallah bir gün güncel animeye de yetişecek dex ekibimiz! Dex ekibine geçmiş seriler de katkıda bulunan herkese de teşekkür ediyorum. Buraya kadar gelmemizde Advanced Generation da emeği geçenler katkıda bulunanlar:
Katkıda Bulunanlar:
maNga
ExtraLiqht
Adige
tlhGS
_Erdi_
suskunkral
halilozden
-YeEmAl-



Ayrılanlar:
maNga
ExtraLiqht
Adige
suskunkral
halilozden
tlhGS
-YeEmal-


Şuan ki güncel ekip:
_Erdi_
Bende ozet yapmistim birkac bolum. Gercekten emek isteyen bir sey bu. Zamanim olmadigi icin rutbemi alamadan ayrilmistim ekipten. Ellerinize saglik. Ekipte kimse kalmamis yalniz bir kisinin olmasi da kotu bir durum gerçekten. Erdi ye Allah sabir versin
Cidden çok zor ve zaman isteyen bir iş. Herkese tebrikler.
Gerçekten zaman isteyen bir iş bana teklif edilmişti derslerden ötürü maalesef kabul edememiştim :( Çok isterdim bölüm özeti çıkarmayı ve PT'ye katkıda bulunmayı bir de sitede erkek üye fazlalığı biraz uzaklaştırıyor :)

Sitede episode dex tamamen bitti sanmıştım arkadaşım MaNga 'ya da söylemiştim kalkmış diye şuan kendimi rahatsız ettim bak şimdi :) siteden o kadar uzaklaşmışım ki haberim yoktu.

Bölüm özetlerinin devam ettiğine sevindim emeği geçen herkese tebrikler.
Şu YGS&LYS bir geçsin, hayırlısıyla Boğaziçi/Bilkent vs. yerleşeyim. O zaman ben de siteye faydalı olmaya çalışacağım. Aklımda makale çevirisi yapmak ve Episode Déx'e yardımcı olmak var. DP severek izlediğim ve anlatmaktan büyük zevk alacağım bir nesil olduğu için gayet aşkla şevkle yardım etmeyi düşünüyorum. Sınav stresi hayatın en büyük zorluklarından birisi, tüm hayatının bu sınava bağlı olması işin acı gerçeği. Ezberci ve teorik eğitim sistemimizin kurbanı biz gençlerin oturup inek gibi çalışmaktan başka çaresi yok! Dediğim gibi Allah'ın izni ve inayetiyle güzel bir üniversiteyi ve bursu tutturduğum zaman 2 senedir zevkle kullandığım bu siteye elimden geldiğince faydalı olmaya çalışacağım.