Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 457 - Thinning The Hoard
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Thinning The Hoard
Japonca Adı: May VS Harley! Double Battle On Stage
Türkçe Adı: Sürüyü Küçültmek


[Resim: genizet.png]
Indigo Platosunda Büyük Festival Pokémon Yarışması hiddetleniyor. Kurdele Kupası zafere doğru giden 64 yarı finalist için parlamaya devam ediyor. May, Yarışma'da başarılı bir şekilde ilk tura yükseldiği halde, hala zafer hayallerini paylaşan Drew, Harley ve Solidad gibi yetenekli 63 yarışmacı daha var. Bu zorlu rakiplerin üstesinden gelmek için acaba May'in kafasında ne tür stratejiler var?

Drew, ikinci tur mücadelesi için Absol'u seçer. Absol, Parlama ile başlar. Sahneye göz kamaştırıcı bir parlaklık saçan Absol'un saldırı sonrası kürkü ışıldar. Absol, Su Dalgası ile devam eder. Su Dalgası, Absol'un çevresinden ilerleyerek bir hortuma dönüşür. Absol, Jilet Rüzgarı ile hortumu dağıtır ve ortaya güzel bir görüntü çıkar. Sıra Harley'dedir. Harley, Octillery'yi çıkartır. Octillery, Ateş Patlaması kullanır. Ardından ateşlerin arasına atlayarak dans eder. Performans, jüri tarafından beğenilir. Ash ise bu sırada Aipom'la uğraşıyordur. Aipom, bir kez daha Ash'in şapkasıyla oynuyordur. Bu oyun, Ash'in canını sıkmaya başlamıştır. Pikachu'yu kullanır. Pikachu, Hızlı Saldırı ile Aipom'dan Ash'in şapkasını geri alır. Ardından Yıldırım Oku ile Aipom'a ağır hasar verir. Ash, PokéTopu fırlatır. Ancak Aipom, hızla toparlanıp Ash'in PokéTopu'nu kuyruğuyla geri savurup kaçar.

Bu sırada performanslar devam ediyordur. Solidad, Slowbro'su ile sahnededir. Slowbro, Psişik kullanarak sanki altında paten varmış gibi sahnede döner. Ardından Su Tabancası ile olduğu yerde dönüp, su dansı yaparak bitirir. Sıra May'dedir. May, Munchlax'ı seçer. Munchlax, tüm gücüyle, gökyüzüne doğru Güneş Işını kullanır. Ardından Odak Yumruğu ile Güneş Işını ile oluşan topa vurur. Saldırı sonrası, Güneş Işını toz halinde sahneye yayılır. Jüri ve seyirciler, May'in performansını çok beğenirler.

Yarışma maçları tüm hızıyla devam ediyordur. 64 Yarışmacı'dan sadece 16 tanesi ikinci tura, yani maçların yapıldığı tura geçebilecektir. May, ikince tura geçemeyeceği hissine kapılmışken Harley, dostlarımızın yanına gelip Drew'le ilgili bir sorun olduğunu söyler. Bunun üzerine dostlarımız bahçede Absol'la çalışan Drew'in yanına giderler. Drew, Absol'un performansından etkilenmemiştir. Jilet Rüzgarı'nın zayıf olduğunu düşünür. May, Drew'e Absol'un performansının çok iyi olduğunu, Absol'un elinden geleni yaptığını söyler. Drew sinirlenir. Absol'dan elinden gelenin fazlasını yapmasını istemektedir. May'e hakaret ederek uzaklaşır. May, Drew'i kendisine söylediği söze alınır.

Güneş batıyordur. Solidad, Max ile May, bir bankta oturmuşlardır. Solidad, May'e Drew'in asıl sorununun May'in beklentisinin üstünde, kendisinden daha güzel bir gösteri yapması olduğunu söyler. Bu sırada Ash ile Brock da sahilde oturan Drew'in yanına giderler. Onunla konuşurlar.

Sabah olur. İkinci tura geçen eğitmenlerin açıklanmasının vakti gelmiştir. Drew, May, Harley ve Solidad'ın bulunduğu 16 yarışmacı ikinci tura geçerler. İkinci tur karşılaşmaları için Harley ile May eşleştirilmiştir. İlk karşılaşma, bu ikili arasında olur. Savaşlar ikili savaş formatında olacaktır. Harley de May de bu maç için hazırdır. May, Eevee ile Munchlax'ı seçer. Harley de Wigglytuff ile Cacturne'ı çıkartır. Aipom da maç başlamadan seyirci koltuğunda yerini alır. Munchlax, Odak Yumruğu Eevee de Çarpma kullanarak maçı başlatır. Wigglytuff, Cacturne'un önüne geçip vücudunu genişleterek Eevee ile Munchlax'ı geri savurur. Bu May'in puanının düşmesine sebep olur. Wigglytuff ile Cacturne, taarruza geçerler. Cacturne, birden Wigglytuff'ın arkasından çıkarak Eevee ile Munchlax'a, beklemedikleri bir şekilde, İğne Füzesi ile saldırır. May'in puanı düşmeye devam ederken Cacturne, Dikenli Kol ile saldırır. Eevee, Gölge Topu oluşturur. Munchlax, Odak Yumruğu ile Gölge Topu'na vurarak, onu Cactrurne gönderir. Cactrune, savaşa devam edemez. Harley'in puanı ise yarıya düşer. May, Cacturne'u savaş dışı bırakmanın mutluluğunu yaşarken, Wigglytuff saldırıya geçer. Hızlı bir şekilde Vücut Çarpması ile Eevee ve Munchlax'a saldırır. İkili, saldırıdan sıyrılır ancak saha dumandan gözükemez. Wigglytuff, boş durmaz. Sarma kullanarak Eevee ile Munchlax'ı yakalar. Ardından ikiliyi havaya fırlatıp Çifte Tokat'la saldırmaya devam eder. May'in puanı Harley'den de aşağı iner. Üst üste; Munchlax, Güneş Işını ile, Eevee ise Gölge Topu ile taarruz yaparlar. Wigglytuff hepsini atlatır. May'in puanı ise neredeyse bitmek üzeredir. May'in aklına bir fikir gelir. Saldırıları birleştirerek sahada patlamalar meydana getirir. Bu patlamalar, havada, balon gibi duran Wigglytuff'ı etrafta savurur. Eevee ile Munchlax, Odak Yumruğu ile kombinasyon yaparlar. Eevee'nin yardımıyla hızlanan ve güçlenen Munchlax, tüm gücüyle Odak Yumruğu kullanarak Wigglytuff'ı yere serer. Wigglytuff, maça devam edemez. Kazanan May olmuştur. Yarışma, diğer maçlarla devam eder. Uzun ve yorucu bir maratonun ardından Drew, May ve Solidad, ilk sekize, yani çeyrek finale kalmışlardır.

Çeyrek Finallerde May ile Drew maç yapacaktır. Mücadelenin vakti gelmiştir. May, Combusken ile Squirtle'ı seçer. Drew ise Flygon ile Absol'u çıkartır. Squirtle, Hızlı Dönüş'le başlar. Flygon, Kum Fırtınası ile karşı saldırıya geçer. Combusken, Squirtle'ın üstünden zıplayarak Mega Tekme ile Flygon'a doğru ilerler. Absol, hızlı bir şekilde Kum Fırtınası'nın içine dalarak Parlama kullanır. Işıltı yüzünden göremeyen Combusken'a Absol'dan gelen Demir Kuyruk büyük hasar verir. Ancak May pes etmeye henüz hazır değildir. Combusken, Alttan Vuruş, Squirtle'da Baloncuk ile Absol ve Flygon'a saldırırlar.


[Bu tamamen deja vu. Büyük Festival'in ikinci turunda May ve Drew'in karşılaşması kafa kafaya gidiyor. Duyguların tavan yapmasıyla birlikte kim konsantrasyonunu sürdürmeyi başaracak ve kazananlar çemberindeki yerini alabilecek? Bunun cevabı için çok beklemenize gerek yok...





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Contesta
Bay Sukizo
Vivian
Lillian
Drew
Harley
Jeremy
Mandy
Brianna
Solidad







[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


May: [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani133.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Drew: [Resim: rsiconani284.gif] [Resim: rsiconani315.gif] [Resim: rsiconani330.gif] [Resim: rsiconani359.gif]


Harley: [Resim: rsiconani040.gif] [Resim: rsiconani224.gif] [Resim: rsiconani332.gif] [Resim: rsiconani354.gif]


Jeremy: [Resim: rsiconani003.gif]


Solidad: [Resim: rsiconani080.gif] [Resim: rsiconani131.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani015.gif] [Resim: rsiconani038.gif] [Resim: rsiconani083.gif] [Resim: rsiconani203.gif] [Resim: rsiconani294.gif] [Resim: rsiconani308.gif] [Resim: rsiconani322.gif] [Resim: rsiconani335.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani190.gif]



[Resim: olaylar.png]

- May, Yarışma maçında Harley'le savaştı ve onu yendi.
- May'in Drew'le olan maçı başladı.





[Resim: EmeiGeenler.png]

_Erdi_