Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 468 - Home Is Where The Start Is
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Home Is Where The Start Is
Japonca Adı: The End Of a Journey! The Start of A Journey!
Türkçe Adı: Yeni Bir Başlangıç


[Resim: genizet.png]
Terracotta Pokémon Yarışması'nda hazırlık turlarını ve akıllara durgunluk veren ikinci turu geride bıraktıktan sonra Yarışma, ileri geri bir şekilde, aşırı bir hızda, çılgınca devam ediyor. Ama Yarışma, en güçlü hamlelerin tam ortasında, Blaziken ve Sceptile için olduğu gibi, May ve Ash için de tükendi. Kazanan kişinin kimliği patlama sonrası oluşan duman bulutunda gizli. Ve bu durum da en önemli soruyu cevapsız bıraktı. Kim kazandı?

Duman örtüsü dağılır ve kimin kazandığı, daha doğrusu kimlerin kazandığı belli olur. Ash ile May'in puanları eşittir. Jürinin kararıyla maç berabere sayılır. Sıra, Terracotto Kurdelesi'ni vermeye gelir. Ancak jürinin elinde sadece bir kurdele vardır. Sceptile, Yaprak Kılıcı ile kurdeleyi ikiye böler. Bir yarısını Ash, diğer yarısını da May alır.

Yarışma sonrası kahramanlarımızı, yemek yerken buluyoruz. Yemeğe başlamadan önce May, dostlarımıza önemli bir karar açıklar. Johto Pokémon Yarışması'na yalnız başına katılacağını söyler. Pokémon Eğitmenliğine başladığı günden bu yana gelişimlerinden bahseder. Brock ile Ash, onun bu kararını destekler ancak Max bu duruma üzülür. Sofradan kalkarak, bulundukları yerdeki salıncağa oturur. Ash ile Pikachu, Max'in yanına gelip, onunla konuşurlar. Max, Ash'e biran evvel büyüyüp eğitmen olmak istediğini söyler. Kenardan izlemenin sıkıcı olduğundan ve ablası gibi önündeki maçlar için heyecanlanmak istediğinden bahseder. Ash, Max'i cesaretlendirmek ve heyecanlandırmak için ona, o Pokémon Eğitmeni olduğunda maç yapma teklifinde bulunur. Bu durum Max'i cesaretlendirir. Ash'le olan maçını sabırsızlıkla bekler. Bu sırada May ile Max'in gemisi gelir. Dostlarımız vedalaşırlar.

Ash ile Brock, biraz daha ilerlerler. Ayrılık vakti sırası onlara gelmiştir. İki dost vedalaşırlar. Bu sırada Roket Takımı, gök yüzünden, balonlarıyla Ash'i takip etmeye devam ediyorlardır. Pikachu'yu çalmak için plan yaparlarken, üzerlerine doğru bir yıldırım oku gelir. Bu saldırının geldiği yere baktıklarında bir Electivire ile karşılaşırlar. Gözlerini bu Pokémon'a dikerler. Aşağı inerler. Electivire, tam yemeğini yerken ağ ile onu yakalarlar. Electivire, Yıldırım Oku ile ağdan kurtulmaya çalışır. Bu sırada Pallet Kasabası'na ilerleyen Ash, bu yıldırımları görür ve saldırının geldiği yöne gider. Ash, olay yerine vardığında Electivire'ın eğitmeni de ortaya çıkar. Bu eğitmen Gary'dir. Ash bu Pokémon'u daha önce görmediği için şaşırır. Electivire, Gary'nin onu yönlendirmesiyle Demir Kuyruk kullanarak ağdan kurtulur. Roket Takımı, Electivire'ın üzerine doğru giderler. Electivire, tam güç Gök Gürültüsü Yumruğu ile onları havaya uçurur. Ash, Pokédex'inden Electivire'a bakar ancak Pokédex, Electivire'a ait hiçbir veri bulamaz. Gary, Ash'e Electivire'ı Sinnoh'ta yakaladığını söyler. Ash, Gary'ye maç teklifinde bulunur. Ancak Gary, Electivire'ın yorgun olduğunu söyleyerek maçı Profesör Oak'ın Laboratuvarı'na erteler.

Ash eve gider ancak evde annesini bulamaz. Bunun üzerine Profesör Oak'ın Laboratuvarı'na gider. Ancak orada da kimseyi bulamaz. Ash, Laboratuvar'da dolaşırken birden herkes ortaya çıkar. Ona hoş geldin sürprizi yaparlar. Ash, annesine, Savaş Sınırları'ndan kazandığı sertifikayı verir. Ardından Gary'ye bir kez daha maç teklfinde bulunur. Gary de kabul eder. Ash ile Pikachu'su, Gary ile Electivire'ına karşıdır. Tracey'nin hakemliğiyle maç başlar. Pikachu, atik bir şekilde, Yıldırım Oku kullanır. Electivire da Yıldırım Oku ile karşılık verir. İki saldırı birbirlerini emerler. Pikachu, Hızlı Saldırı kullanır. Electivire, zıplayarak atlatır. Ardından Demir Kuyruk ile Pikachu'ya saldırır. Pikachu da Demir Kuyruk kullanır. İki Pokémon birbirlerini savururlar. Pikachu, hızlı bir şekilde, Electivire'a yaklaşarak Yıldırım Oku kullanır. Electivire, muhteşem bir şekilde, zıplayarak saldırıyı atlatır. Pikachu havada olan Electivire'a, hızlı bir şekilde, tam güç Volt Vuruşu ile saldırır. Electivire, Koruma ile Pikachu'yu geri fırlatır ve Pikachu, saldırıdan nasibini alır. Electivire, tam güç Yıldırım Yumruğu ile Pikachu'yu savaşamayacak hale getirir. Kazanan Electivire, yani Gary olur. Gary, Ash'in yanına gelerek, onu Savaş Sınırları'nı yendiği için tebrik eder. Ancak, öğrenmesi gereken çok şey olduğunu söyleyerek, Sinnoh'a gitmesi konusunda Ash'i teşvik eder. Ardından Sinnoh'a geri dönmesini söyleyerek Profesör Oak ve diğerleriyle vedalaşır. Ash de Sinnoh'a gitmeye karar verir.

Gece boyunca annesi, Ash için yeni kıyafet diker. Gündüz olduğunda Ash, Pikachu hariç bütün Pokémonlarını Profesör Oak'ta bırakır. Profesör, Ash'e Sandgem Kasabası'na gitmesini ve Profesör Rowan'ı bulmasını söyler. Daha sonra da Ash'e yeni bir Pokédex verir. Ash, annesiyle, Profesörle, Tracey'le ve eski Pokémonlarıyla vedalaşır. Bütün Pokémonları Ash'e mutluluk, tezahüratla veda ederken Aipom üzgündür.

Ash'i vapurda, yeni macerasının geçeceği yer olan Sinnoh Bölgesi'ne doğru giderken buluyoruz. Bir rüzgar çıkar ve Ash'in şapkası başından düşer. Birden Ash'in Aipom'u çıkar. Ash'e şapkasını getirir. Profesör Oak'ın Laboratuvarı'ndan kaçmıştır ve Ash'le birlikte gelmek istiyordur. Roket Takımı da bu sırada Ash'in peşinden Sinnoh'a geliyorlardır. Yeni maceralar, dostlarımızı bekliyordur...


Beklenildiği gibi, kahramanlarımız korkusuzca yeni macerasına doğru yola çıktı. Ama Gary'nin söylediği gibi, ne tür Pokémonlar Sinnoh Bölgesi'nde onu bekliyor? Ayrıca ne tür karşılaşmalar da? Ash'in Pokémon Ustası olma yolundaki yeni bölümü şimdi başlıyor.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani190.gif] [Resim: rsiconani232.gif] [Resim: rsiconani254.gif] [Resim: rsiconani277.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


Brock:[Resim: rsiconani205.gif] [Resim: rsiconani259.gif] [Resim: dpiconani438_zpshj091wzv.gif]


May:[Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani133.gif] [Resim: rsiconani257.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Gary: [Resim: dpiconani466_zpsvzvheaea.gif]


Delia Ketchum: [Resim: rsiconani122.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash ile May, Terracotta Yarışması'nda berabere kaldılar ve yarışma ödülü olan kurdeleyi ikiye bölüp paylaştılar.
- Ash ve arkadaşları ayrıldılar.
- Ash, Gary'yle karşılaştı.
- Ash ile Gary maç yaptı ve Ash kaybetti.
- Ash; Sceptile, Swellow, Corphish, Donphan ve Aipom'u, Oak'ın Laboratuvarı'nda bırakıp Gary'nin tavsiyesi üzerine Sinnoh Bölgesi'ne doğru yola çıktı.
- Aipom, laboratuvardan kaçarak Ash'in peşinden geldi.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_