Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 467 - Once More With Reeling
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Once More With Reeling!
Japonca Adı: Ash VS May! The Last Battle!!
Türkçe Adı: Bir Kez Daha Şaşırtmaca!


[Resim: genizet.png]
Ash'in, Savaş Piramidi'ndeki ve hak edilmiş galibiyeti kahramanlarımızın zihinlerini tazeledi. Kahramanlarımız gelecek planları hakkında konuşacakları Terracotta Kasabası'na da yeni vardılar.

Kahramanlarımızda, eve dönmek için tatlı bir telaş vardır. Bulundukları kasaba, ikiye ayrılıp devam edecekleri kasabadır. Dostlarımız, şehirde biraz dolaşmaya karar verirler. Şehirde bir çeşit festival vardır. Dostlarımız yolda yürürken bir festivale özel, resmi olmayan bir Pokémon Yarışması'nın ilanını görürler. May ile Ash, bu yarışmaya katılırlar. Ash ilk tur için Pikachu'yu, maçlar içinse Sceptile'ı kullanmayı düşünür. May de ilk tur için Eevee'yi, ikinci tur içinse Combusken'ı kullanmayı düşünmektedir. Ash de May de Yarışma için çok heyecanlıdırlar. Öte yandan Roket Takımı, Yarışma'ya katılacak Koordinatörlerin Pokémonlarını çalmak için plan yaparlar.

Yarışma vakti gelmiştir. Jüri, Terracotta Kasabası'nın Hemşire Joy'u ve sunucudur. Sunucu yarışmayı başlatır. İlk yarışmacı May'dir. Kanto Büyük Festivali'nde ilk dörde kalan May için seyirci büyük tezahürat yapar. May, Eevee'yi seçer. Eevee, Kaz'ı kullanır. Salonda bir sürü delik açan Eevee, deliklerin altından Gölge Topu kullanır. Ardından yukarı çıkıp yukarıda yuvarlak oluşturan Gölge Toplarının arasına bir tane daha Gölge Topu gönderir. Gölge Topları patlayarak, havai fişek görüntüsü oluşturur. Seyirci May'in bu gösterisini çok beğenir. Yarışma, birbirinden ilginç gösterilerle devam eder ve sıra Ash'e gelir. Pikachu, Hızlı Saldırı ile başlar. Ardından Yıldırım Oku ile devam eder. Ortada Yıldırımdan meydana gelen bir çember oluşur. Pikachu, Demir Kuyruk'la bu çemberi sahada savurur. Ardından birkaç tane daha yıldırım çemberi oluşturarak onlara da Demir Kuyruk'la vurup çemberlerin sahada dolaşmasını sağlar. Sonunda çemberler ortada çarpışarak yok olurlar. Bu gösteri de seyirciler tarafından çok beğenilir. Şimdi, yarışan koordinatörler arasından finalde savaşacak iki yarışmacı seçilecektir. Bu iki finalist, Ash ve May olur. İki dost, artık rakip olmuşlardır. Karşılaşma için sadece bu ikili değil, ikilinin Pokémonları da çok heyecanlıdırlar. Final mücadelesi için kısa bir ara verilmişken, Roket Takımı ve robotları çıkar. Önce Pokémon yemi dağıtarak yarışmacıların Pokémonlarını yanlarına çekerler. Ardından ağ ile hepsini yakalarlar. Dostlarımız olaya müdahale etmeye gelirler. Roket Takımı, her zamanki sloganlarını söylerler. Ardından başka bir ağ ile de Pikachu'yu yakalarlar. Ancak Roket Takımı yine de tatmin olmamıştır. Kalan diğer Pokémonları da almak isterler. Ash, Sceptile'ı, May de Combusken'ı kullanır. Combusken, Mega Tekme ile Pokémonları, Roket Takımı'nın robotundan aşağı düşürür. Sceptile, Vurma ile ağ ile aşağı düşen Pokémonların düşüşünü yavaşlatır. Herkes Pokémon'una kavuşmuştur. Pikachu, Yıldırım Oku ile Roket Takımı'na saldırır. May, Combusken'a Ateş Çemberi kullanmasını söyler. Ancak Combusken'da bir sorun vardır. Combusken, acı içinde kıvranarak yere çöker. Ardından beyaz bir parıltı oluşur. Evrim geçiriyordur. Combusken, inanılmaz bir parıltıyla, değişerek Blaziken'a dönüşür. Blaziken, zıplayarak, Roket Takımı'nın yelken görünümündeki robotlarına doğru ilerler. Roket Takımı, Blaziken'dan etkilenmişlerdir. Ağ atarlar. Blaziken, ayağı ile ağı delip ilerlemeye devam eder. Ardından Alev Tekmesi ile Roket Takımı'nı, robotlarıyla beraber havaya uçurur. Ash, Pokédex'ten Blaziken'e bakar.


Blaziken: Alev Pokémon'u. Güçlü bir rakiple karşılaştığında kol ve bacaklarının etrafında alev yanar. Bacakları, bir binanın üzerinden sıçrayacak kadar güçlüdür.

Combusken'ın evrim geçirip Blaziken olmasıyla, iki taraf da maç için daha da çok heyecanlanır ve beklenen maç sonunda gelir. İki taraf da maç için hazırdır. İkili, birbirlerine ellerinden geleni yapacaklarına dair söz verirler. Ve beklenen final maçı başlar. Ash, Sceptile'ı seçer. May de Blaziken'ı çıkartır. İki Pokémon, zıplayarak havada takla atıp tekrardan yerlerine geçerler. Sceptile, Vurma ile başlar. Blaziken, hızlı bir şekilde saldırıdan sıyrılır. Sceptile, Mermi Tohumu kullanır. Blaziken, üst üste ters takla atarak, muhteşem bir şekilde bu saldırıdan da sıyrılır. Sceptile, Yaprak Kılıcı ile taarruza devam eder. Blaziken, bunu da ustalıkla atlatır. Tabi bu sırada Ash'in puanı düşer. Bir yarışmada, saldırı kadar, onu kullanış şekli ve saldırıyı atlatma da önemlidir. Ash, stratejisinde değişiklik yapar. Sceptile, Blaziken'ı duvara sıkıştırıp, kaçacak yerinin kalmamasını sağlar. Ardından Vurma ile Blaziken'ı havaya fırlatır. Sert bir şekilde yere düşen Blaziken, May'e fazla puan kaybettirir. Sceptile, Mermi Tohumu ile devam eder. Blaziken de sonunda taarruza geçer. Ateş Çemberi ile Mermi Tohumlarını eritir ve Sceptile'a zarar verir. Blaziken, üst üste Alttan Vuruş ile saldırır. Sceptile, ustalıkla saldırıları atlatır. May de bu sırada puan kaybeder. Sceptile, önce Yaprak Kılıcı, daha sonra da Vurma ile Blaziken'a çok zarar verir. Paun durumu ise eşittir. Sceptile, üst üste saldırır. Önce Mermi Tohumu, sonra da Vurma ile devam eder. Blaziken, iki saldırıdan da hasar alır. Sceptile, tam güç Yaprak Kılıcı ile saldırır. Blaziken, saldırıyı atlatır. Blaziken, Alttan Vuruş, Sceptile da Yaprak Kılıcı kullanır. İki Pokémon ortada çarpışıp birbirlerini geri savururlar. Blaziken, atik davranıp Alev Tekmesi ile saldırıya geçer. Sceptile, Vurma ile kendini savunup Blaziken'ı geri savurur. Puan durumu yine eşittir. İkisinin de az puanı kalmıştır ve süre azalmaktadır. İki Pokémon da yorulmuştur ancak ikisi de pes etmek istemiyordur. İkisinin de özel yeteneği aktif olur. Sceptile'ın Aşırı Büyüme ile bitki tipi saldırıları gelişirken, Blaziken'in de Alev yeteneği ile ateş tipi saldırıları gelişir. 30 saniye kadar süre kalmıştır. Sceptile, Yaprak Kılıcı kullanır. Blaziken de Alttan Vuruş ile karşılık verir. İki Pokémon birbirlerini geri savurmuşken 20 saniye kalmıştır. Sceptile, Vurma kullanır. Blaziken de Alev Tekmesi ile karşılık verir. Durum yine beraberedir ve 10 saniye kalmıştır. Blaziken, tüm gücüyle Yüksek Isı, Sceptile ise tüm gücüyle Güneş Işını kullanır. İki saldırı ortada çarpışır ve süre biter. Ancak dumandan skor gözükmüyordur.


Mükemmel bir karşılaşmanın ardından herkes şokta ama kimse sonucun ne olduğunu bilmiyor. Cesur Koordinatörler ve Pokémonlar... Her şeylerini verdikleri, mükemmel performansların sergilendiği savaşın artık sonuna geldik. Ama kazanan kim olacak?





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani254.gif]


May: [Resim: rsiconani133.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: rsiconani257.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani005.gif] [Resim: rsiconani014.gif] [Resim: rsiconani017.gif] [Resim: rsiconani019.gif] [Resim: rsiconani021.gif] [Resim: rsiconani027.gif] [Resim: rsiconani030.gif] [Resim: rsiconani035.gif] [Resim: rsiconani039.gif] [Resim: rsiconani041.gif] [Resim: rsiconani043.gif] [Resim: rsiconani044.gif] [Resim: rsiconani046.gif] [Resim: rsiconani048.gif] [Resim: rsiconani058.gif] [Resim: rsiconani060.gif] [Resim: rsiconani063.gif] [Resim: rsiconani072.gif] [Resim: rsiconani084.gif] [Resim: rsiconani086.gif] [Resim: rsiconani129.gif] [Resim: rsiconani164.gif] [Resim: rsiconani187.gif] [Resim: rsiconani194.gif] [Resim: rsiconani224.gif]



[Resim: olaylar.png]

[Resim: 250px-257Blaziken.png]
- May'in Combusken'ı, Blaziken'e evrim geçirdi.
- Ash ve May, Pokémon Yarışması'nda karşı karşıya geldiler.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_