Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: The Strongest Mega Evolution: Act 3 geliyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Pokemon XY Special:The Strongest Mega Evolution Act III (Preview) ' Fragman ' (batman007'ye teşekkürler)



Özet
Spoiler:
Alain Mega Evrim konusunda ustalaşmak ve en zirvede olmak için yolculuğuna devam ediyor. Steven Stone ile birlikte, Mega Rayquaza ile ortadan kaybolan efsanevi anıttaşı'nın peşindedir. Bu arama sırasında, Groudon'un aniden denizden ortaya çıktığı bilgisini alır. Alain ve diğerleri söz konusu yere acele ile giderler, ancak sadece Groudon'u görmeyip Kyogre'ı da görürler. Üstelik, Rayquaza gökten iner ve efsanevi üçlü arasında büyük bir savaş başlar! Bu Hoenn'in geleceği için ne anlam taşıyacak!? Alain ve diğerleri dahi buna göğüs gerebilecek mi?

04/03/2015 düzenlemesi ile eklenen bilgi.

Spoiler:
Köşeye Sıkışmış 3 Efsanevi Pokemon'un Süper Savaşı!

Primal Groudon toprağı genişletecek güce sahiptir! Onun muadili, Primal Kyogre ise büyük miktarda yağmur yaratarak denizi genişletebilecek güce sahiptir! Şimdi, Mega Rayquaza tüm dünyayı yok edebilecek güce sahip bu iki Pokemon'un arasına atılır. Bu efsanevi Pokemonlar arasında büyük bir hesaplaşmanın başlangıcı mı?!
  


19 Mart 2015 Yayın Tarihi
[Resim: sbiuqb.jpg]

[Kaynak: Serebiiforums.com]
Acaba yeni gelecek XY filmi ile bağlantılı olabilir mi? Çünkü XY filmi Groundon, Kyogre ve Rayquaza'yı konusunda işliyor.
(11-12-2014, 03:02 PM)bulldogss_eray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Acaba yeni gelecek XY filmi ile bağlantılı olabilir mi? Çünkü XY filmi Groundon, Kyogre ve Rayquaza'yı konusunda işliyor.
Spoiler:
Forumlarda çoğu kişi öyle düşünüyor. Filmde yer alan Mega Rayquaza Shiny yani Act 3'ten farklı. Bir de Primal olayı var tabi. İkisinde de Primal olacaklar sanırım. Act 3'te birbirleri ile savaş yapacaklar ve şimdilik bilgi bu. Filmde ise yüzük şeklinde ki halkalardan da sanırım Hoopa'ın görüneceği belli oldu. Film başka bir boyut alıp 3'ü birden Hoopa ile savaşabilir de. Bir ihtimal XY anime ile Alain'lı anime birleşip filmde yer alabilirler bana göre.
Acba yeni gelecek filimde ash olcakmı bu güne kadar hep olduda onda dedim hani
Çok merak ediyorum şu hikayeyi nasıl Ash'e bağlayacaklar...
Steven Delta Episode'da Act 2'deki olaylardan bahsediyor.
Spoiler:
[Resim: z9NhTWM.jpg]
[Resim: jUT7EgU.jpg]
[Resim: BkzAbjn.jpg]
[Resim: bbOGGT9.jpg]
Şu Alain nasıl bir karakter çıkacak acaba; oyunda geçiyor, team flare ile bağlantısı var, aynı zamanda prof. Sycamore'un asistanı...
Vay Alain vay.. Alain karakter olarak Ash'e de benziyor bence. Ama daha olgun ve ciddi tabi. Cesur olması, savaşma isteği, zirvede olmak istemesi, pokemonu ile bağı ve yolculuk arkadaşını sahiplenişi vb. Charizardların Mega Y ve X versiyonunun ikisinin karşılaşması Ash ve Alain'nın buluşmasını ümit ediyorum.
*
*
Pokemon XY Special:The Strongest Mega Evolution Act III (Preview) ' Fragman '

Spoiler:
Uzun zamandır bilgisayarsız olduğum için site takibi ve açtığım konuyla doğru dürüst ilgilenemedim. Konuyu ben açmıştım ve batman007 arkadaşımızın yorumu ile birlikte de kaynakları kontrol ederek yeni bilgiler ekledim. 
Sabırsızlıkla bekliyorum çıkmasını 2 hafta var.
Sayfalar: 1 2