Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 464 - Pinch Healing!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Pinch Healing!
Japonca Adı: The Pokémon Center is Very Busy!
Türkçe Adı: Bir Tutam İyileştirme


[Resim: genizet.png]
Ash’in gelecek Savaş Piramidi’ndeki rövanşı için büyük bir fedakarlık ile gelen azmi, ruhunu besleyen ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Ash’i, Pokémon’ları ile birlikte Savaş Piramidi için eğitim yaparken buluyoruz. Ash, Brandon’u yenmek için Pokémon’larının sadece formda olmalarının yeterli olmayacağını bilmektedir. Brock ise Hemşire Joy’u görebilmek için Pokémon Merkezi’nde heyecanlı bir şekilde dolaşmaktadır. Tam o sırada Chansey’den gelen ses Brock’un dikkatini çeker. Brock, sesin geldiği odaya girer ve Hemşire Joy’un hasta bir şekilde yerde uzanmakta olduğunu görür. Profesör Oak, Hemşire Joy’un peş peşe gelişen olaylardan çok yorulduğunu biraz dinlenmesi gerektiğini söyler. Hemşire Joy’un, hastalanması Pokémon Merkezi’nde Pokémon’lara bakacak kişi eksikliğine yol açmaktadır. Cesur kahramanlarımız, öne atılarak Hemşire Joy iyileşene kadar bu görevi üstlenmeyi kabul ederler. Roket Takımı ise Harley’in Cacturne’ne söylenerek yollarına devam etmektedirler. Roket Takımı, tam bu sırada bir yol ayrımına denk gelirler. Jessie, eline aldığı bir çubuğu fırlatarak yönlerini bulmaya çalışır lakin çubuk istediği şeyi yapmaz. Çubuk, ilk olarak bir Diglett’in kafasında sekip, Gloom’a gelir. Gloom, korkup etrafa Sersemletme Tozu salar. Bu toz yukarıda istirahat etmekte olan bir Electrode’u felç eder. Electrode, daldan düşüp yuvarlanmaya başlar Roket Takımı da hemen arkasındadır. Electrode, bir vadiden aşağı düşüp geçmekte olan otobüsün üzerinde patlar. Kahramanlarımız, ise aynı otobüsten yardım çağırısı alırlar. Scott’ın, Pokémon Merkezi’nin otobüsünü kullanması sayesinde kahramanlarımız, olay yerine gidebilirler. Kahramanlarımız, Pokémon Bakıcısı Matt’in de yardımı ile yaralı Pokémon’ları otobüse bindirirler. Bu sırada bir Bagon yolun kenarından aşağıya bakmaktadır. Bagon’u gören May, Pokédex’ine bakar.

Bagon: Taş kafalı Pokémon. Bagon’un hayalinde her zaman uçabilmek vardır. Uçamamaktan usandığı zamanlar Bagon kafasını taşları toz haline getirmek için kullanır.

Roket Takımı da tepeden kahramanlarımız ile yaralı Pokémon’ları izlemektedir. Meowth, yaralı Pokémon’ları iyileştikten sonra kaçırıp güçlerine güç katmayı amaçlamaktadır. Bu sırada yoldan geçen Butterfree, Bagon’un dikkatini çekip peşine takar. Matt ile Ash, Bagon’un peşinden gider diğerleri de yaralı Pokémon’ları, Pokémon Merkezi’ne götürür. Ash, Bagon’u uçmaya çalışırken bulur lakin Bagon, Ash’e vurarak oradan uzaklaşır. Sonra Matt ile Ash, Bagon’un uçma düşüncesi hakkında konuşurlar. Pokémon Merkezi’nde Max ile May Pokémon’lar ile uğraşırlar. May, utangaç bir Larvitar’a bakmaya çalışır lakin Larvitar, Kum Fırtınası kullanarak May’i kendinden uzaklaştırır. Brock da Marshtomp’ı ile Pokémon’ları iyileştirmeye çalışır. Profesör Oak, Brock’un çalışmalarını görüp onu tebrik eder. Scott ise bozulan otobüsü tamir etmeye çalışır. Ash ile Matt de Bagon’u aramaya devam etmektedirler. Tam bu sırada Bagon’u yüksek bir yerden uçmaya çalışırken bulurlar. Bagon, arkadaşlarımızın, uyarılarını dikkate almayarak aşağı atlayıp bir dereye düşer. Deredeki Carvanha’lar, Bagon’a saldırmaya çalışır lakin Pikachu, Yıldırım Oku kullanarak onları uzaklaştırır. Carvanha’lar gelmeye devam etmektedir. Ash, bir kütük fırlatarak Bagon’u gölün ortasındaki taştan uzaklaştırmaya çalışır. Carvanha’lar buna da izin vermezler. Ash’in Sceptile’ı, kütüğe atlayarak Bagon’u yukarı fırlatır. Bagon, Matt’in kucağına düşerek kurtulur. Matt, bu sırada Bagon’un hastalandığını fark ederek onu hastaneye getirir. Max’in haber vermesi ile Profesör ve Brock, hemen Bagon’u yoğunbakıma alırlar. May ile Max de diğer Pokémon’lara yemeklerini verirler. Biraz süre geçtikten sonra Brock içeriden çıkıp Bagon’un iyileşmek için zamana ihtiyacı olduğunu söyler. Bu sırada Roket Takımı, kostümler ile gelip yaralı Pokémon’ları çalıp kaçarlar. Arkadaşlarımız da onların peşinde giderler. Bagon’un da durumu tekrar ciddileşir. Hemşire Joy, kendine gelip Bagon’a bakmak için yoğun bakıma gelir. Kahramanlarımız, Roket Takımı’nı balonlarında kaçmaya çalışırken bulurlar. Pikachu ile Roket Takmı'nı durdurmaya çalışırlar lakin Pikachu’nun diğer Pokémon’lara zarar verebileceğini düşünüp vazgeçerler. May, Larvitar’ın Kum Fırtınası saldırısını kullanarak Roket Takımı balonunu yere düşürür. Matt, koşarak diğer Pokémon’ları kurtarır. Roket Takımı, savaşmak için Seviper ile Cacnea’yı yollar. Pikachu, Volt Vuruşu ile Roket Takımı’nı gökyüzüne geri yollar. Bu sırada koşarak gelen Brock, Matt’e Bagon’un iyileştiğini söyler. Matt, ertesi gün bütün Pokémon’ları alıp arkadaşlarımız ile vedalaştıktan sonra yola koyulur. Arkadaşlarımız, Matt’in otobüsünü izlerken Brandon’un yardımcısı koşarak oraya gelir. Brandon'un Yardımcısı, Ash’e Brandon’un aradığı Pokémon’u bulduğunu artık mücadele için hazır olduğunu söyler.

Doğru zamanda doğru yerde olmak bütün olanları açıklıyor. Böylece kahramanlarımız, yardıma ihtiyacı olan Pokémon’lara ve PokémonBakıcı’sına ellerini uzattılar tabi diğer yandan Hemşire Joy iyileşirken Pokémon Merkezi’ni idare etmeyi başardılar.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Profesör Oak
Hemşire Joy
Scott
Matt





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani190.gif] [Resim: rsiconani254.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


Brock:[Resim: rsiconani259.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif] [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani133.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani012.gif] [Resim: rsiconani022.gif] [Resim: rsiconani044.gif] [Resim: rsiconani050.gif] [Resim: rsiconani101.gif] [Resim: rsiconani194.gif] [Resim: rsiconani220.gif] [Resim: rsiconani221.gif] [Resim: rsiconani246.gif] [Resim: rsiconani247.gif] [Resim: rsiconani248.gif] [Resim: rsiconani273.gif]
[Resim: rsiconani274.gif] [Resim: rsiconani275.gif] [Resim: rsiconani293.gif] [Resim: rsiconani294.gif][Resim: rsiconani295.gif] [Resim: rsiconani296.gif] [Resim: rsiconani297.gif] [Resim: rsiconani371.gif] [Resim: rsiconani372.gif] [Resim: rsiconani373.gif]

Vahşi: [Resim: rsiconani318.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral