Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X&Y Bölüm 52
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Hort.Yukardakiler Kalos bitince Ash Frogaide gide bırakacak
İlk nesildeki felaket MoveSet'lerin arasında Kingler'ınki harikaydı. En sevdiğim su pokémonlarından olan Totodile ve evrimlerini çok görmek isterdim ama olmadı. Totodile zaten çok güçsüzdü, gelişmesi gerekirdi. Buizel veya Corphish güçlülerdi, gelişip gelişmemeleri sorun olmadı zaten ama gelişebilirlerdi. İşe yaramaz Oshawott beni bezdiren pokémonlardan biriydi, Unova da en nefret ettiğim pokémon o oldu. Halbuki Samurott ne kadar güzel bir pokémon... Palpitoad arada bir yerde kaldı, gelişseydi Ash Kalos'ta bu kadar ezilmezdi. Seismitoad tank gibi pokémon, çok faydalı olurdu. Uzun lafın kısası Frogadier bir dönüm noktası, Greninja haliyle tek başına Unova ligini kazanır. Ama Kalos'un aşırı derece zor geçeceğini düşünüyorum. Ash'te bile Greninja, Talonflame, Goodra gibi son evrimindeki süper pokémonlar olucaksa rakiplerinde kim bilir neler olur? Ama rakipler ne olursa olsun eski pokémonlarını da kullanırsa ligi alır.
(13-12-2014, 09:48 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ama Kalos'un aşırı derece zor geçeceğini düşünüyorum. Ash'te bile Greninja, Talonflame, Goodra gibi son evrimindeki süper pokémonlar olucaksa rakiplerinde kim bilir neler olur? Ama rakipler ne olursa olsun eski pokémonlarını da kullanırsa ligi alır.
Ash'in Pokémonlarından ligi kazanacak iki tane takım çıkar ama Unova'daki gibi olursa yandık.

Takım 1: Charizard - Bulbasaur - Heracross - Greninja - Staraptor - Pikachu

Takım 2: Infernape - Sceptile - Talonflame - Buizel - Snorlax - Krookodile


Yedekte de Glalie, Gliscor, Kingler vs. var. Hiç fena değiller.
Geri çağırabilirse Pidgeot, Squirtle gibi güçlü Pokémonları da var.
Greninja - Charizard - İnfernape - Gliscor - Krookodile - Snorlax çıksın Ash bu takıma sahaya ligi alır kesin ama hiç zannetmiyorum böyle bir şey olabileceğini sadece hayal :D
(15-12-2014, 02:30 AM)ExtraLiqht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Greninja - Charizard - İnfernape - Gliscor - Krookodile - Snorlax çıksın Ash bu takıma sahaya ligi alır kesin ama hiç zannetmiyorum böyle bir şey olabileceğini sadece hayal :D

Aslında Sinnoh Liginde eski pokemonlarına da göz kırpmış hatta Cyndaquil evrim geçirip Quilava olmuştu. Zaten elindeki pokemonları da iyiydi Infernape, Torterra, Gliscor, Gible gibi güçlü pokemonlar varken bunu yapmıştı. Darkrai, Latios'u olan pokemon eğitmeni olmasa ligi kazanan Ash olabilirdi. Ama nedense Unova liginde bunu yapmadı o kadar iyi pokemonu olmamasına rağmen. Hatta eski pokemonlarından en fazla üç pokemonu alsa Unova da Ash'indi. Senaristlerin düşüncesini anlamıyorum Ash bir bölgenin liginde şampiyon olunca biz yine diğer bölgelerin liglerindeki mücadelesini izleyecez. Sonuçta her ligin ayrı bir heyecanı var.
Birde şampiyonlar ligi diye bir turnuva olması lazım her bölgenin şampiyonu yarışacak hatta kaybedecekse Ash bu turnuvada kaybecek...
Konu 6. Nesil sohbete kayıyor gibi.
(15-12-2014, 09:47 AM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konu 6. Nesil sohbete kayıyor gibi.

Konunun güncel olarak ilerlemesi arkadaşların burada yorum yazmasına neden olmuştur.
Zaten 6. nesil sohbet demek pokemon x&y sohbet demekle aynı şey. Burada bölüm ile ilgili konular o bölümün başlığı altında, 6. nesil, bir diğer adı ile pokemon x&y ile ilgili konuşmalarda bunun için açılmış olan konuda konuşulur. Bir bölüm başlığıyla neden bütün 6. nesil sohbet konusu birleştirilsin ? Böyle saçma bir şey yapmak yerine 6. nesil ile ilgili fikirlerinizi bunun için açılmış olan konuda konuşmanız herkes açısından daha iyi olur. Konunun güncel olarak ilerlemesi diye bir şey yok. 52. bölüm geçti bitti. O bölüm hakkındaki yorumlarını buraya, 6. nesil ile ilgili yorumlarını da o başlığın konusuna yap. Gelecek yeni bölümlerin duyurulduğu bir konu zaten var.
(15-12-2014, 02:57 PM)ColarFX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Zaten 6. nesil sohbet demek pokemon x&y sohbet demekle aynı şey. Burada bölüm ile ilgili konular o bölümün başlığı altında, 6. nesil, bir diğer adı ile pokemon x&y ile ilgili konuşmalarda bunun için açılmış olan konuda konuşulur. Bir bölüm başlığıyla neden bütün 6. nesil sohbet konusu birleştirilsin ? Böyle saçma bir şey yapmak yerine 6. nesil ile ilgili fikirlerinizi bunun için açılmış olan konuda konuşmanız herkes açısından daha iyi olur. Konunun güncel olarak ilerlemesi diye bir şey yok. 52. bölüm geçti bitti. O bölüm hakkındaki yorumlarını buraya, 6. nesil ile ilgili yorumlarını da o başlığın konusuna yap. Gelecek yeni bölümlerin duyurulduğu bir konu zaten var.

Konunun güncel olarak ilerlemesi derken bu konu üzerinde yorumlar artış gösterdikçe ilgi bu konuya gitmiş demek istedim.O yüzden arkadaşın yorumuna cevap verirken başka düşüncelerimi de yazdım.Sonradan yazdıklarım 6. nesil sohbet bölümüne uyduğu için o bölüme aktaracağım.Eğer rahatsızlık verdiysem özür dilerim...
Hayır özür dilemelik bi durum yok bende biraz sert çıkıştım. Umarım artık 6. nesil ile ilgili görüşler o konuda konuşulur.
Sayfalar: 1 2 3 4