Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yeni Surf Mekanikleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Normal

[Resim: 90oJzRV.jpg]
[Resim: i1QzaJp.jpg]

[Resim: JPeSlFQ.png]
Wailmer

[Resim: aL6VIEl.jpg]
[Resim: ioFc5Sh.jpg]

[Resim: ZPZWkK8.png]
Sharpedo
Sharpedo normalin iki katı hızla hareket eder.

[Resim: 2D3SZRN.jpg]
[Resim: atJOn7F.jpg]

[Resim: ZVSaZa7.png]
Kyogre
Kyogre normalden birazcık daha hızlı hareket eder.
Su altında daha fazla yer kaplar.

[Resim: SRSJzIh.jpg]
[Resim: W2okRen.jpg]

Sharpedo ve Kyogre ile Surf (video)
Spoiler:

Bunlarla beraber ORAS'ta surf yaparken wild pokemon ile karşılaşma olasılığı düşürülmüştür.
Vay güzel paylaşım işte istediğimiz bu her pokémon ile bu özelleştirmeler daha gerçekçi olacaktır. Geliştiğini görmek güzel. :)
Gelişmesi iyi evet güzel fakat ama çok yavaş. bu hızla 10 yıl sonra anca tüm Pokémonlara böyle özel resim animasyon koyabilirler. X/Y de Lapras yapılmıştı OR&AS da Kyogre Sharpedo Wailmer yapılmış. 2 yılda 4 Pokémon küçümsemek gibi olmasın yani yapılması güzel ama böyle aşırı yavaş olmamalıydı. zaten yıllar önce yapılması gereken bir şeyken yeni başlamışlar yapmaya X/Y de mesela sallıyorum toplam 300 tane surf yapabilen Pokémon var. 150 sini 150 ye yakını X/Y de özelleştirip animasyonlarını yapsalar burada da şimdi kalan yarısını halletseydiler daha güzel olurdu. Şimdi her Pokémon özel animasyona resme sahip olurdu. Bu türlü 2 yılda 4 Pokémon hallolduğuna göre bir daha ki yılda aynı hızla gider demektir. Çok ağırdan alıyor gamefreak bu gibi şeyleri neden önemsemiyorlar çözemiyorum. Hani maddi olarak sıkıntısı olan bir oyun olsa Pokémon az satılıp fiyatı pahallı olsa veya çok satılıp fiyatı düşük olsa falan neyse diyeceğim de zaten nintendo nun en pahallı oyunları listesinde baş çekip üste en çok satan oyunlardan daha fazla önem vermeleri gerekir böyle bir oyuna.
Kyogre da çok kocaman arkadaş, dive yaparken sağa sola çarpıp duruyor hele Sea Muville'de delirtti beni.Latias'a geri öğrettim dive'ı sırf bu yüzden :D
Bir de Kyogre ile dive yaparsak su altındaki dalgıçlarla konuşamıyoruz dolayısıyla da savaşamıyoruz.
(13-12-2014, 03:16 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kyogre da çok kocaman arkadaş, dive yaparken sağa sola çarpıp duruyor hele Sea Muville'de delirtti beni.Latias'a geri öğrettim dive'ı sırf bu yüzden :D
Bir de Kyogre ile dive yaparsak su altındaki dalgıçlarla konuşamıyoruz dolayısıyla da savaşamıyoruz.
Dalgıçlar Kyogre'ı karşılarında görünce korkudan arkalarını dönüp görmezden geliyorlar galiba Onion021
Sharpedo ile surf yaparken olta kullanılamıyor.Wailmer ve Kyogre için denemedim ama muhtemelen aynı şey onlar için de geçerli.