Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 463 - The Unbeatable Lightness Of Seeing
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Unbeatable Lightness
Japonca Adı: May VS Drew! Rivals Forever!
Türkçe Adı: Sonsuza Dek Rekabet


[Resim: genizet.png]
Savaş Piramidi’ndeki son karşılaşmasını kaybettikten sonra kendisini duvara toslamış gibi hisseden Ash çözüm için kıvranıyor. Ve yalnız da değil.

Ash, Max ile Pikachu’yu kaplıca da konuşurken buluyoruz. Ash ile Max’in arasındaki konuşma genellikle Ash’in piramit savaşı hakkındadır. May de Büyük Festival’deki yenilgisinden dolayı mutsuz bir şekilde yarışma sahnesinde oturmaktadır. May, biraz düşüncelere daldıktan sonra kombinasyonları için antrenman yapmaya karar verir. Beautifly’ın Psişik saldırısı ile Skitty’nin Kar Fırtınası saldırılarını kombinleyen May, durumdan pek memnun kalmaz. Bu sırada içeriye koşarak Ash ile Max gelir. Max, Ash ile May’e birlikte antrenman yapmaları gerektiğini söyler. May, Ash’in kendisinden daha güçlü olduğunu söyleyerek bu olayı reddeder. Arkadaşlarımız, kendi aralarında konuşurken arkadan gelen ses ile birlikte Profesör Oak, ortaya çıkar. Oak, Ash’e bir sürprizi olduğunu söyler. Kahramanlarımız, kafeterya tarzı bir yere gelerek sürprize bakarlar. Oak, Ash’e üzerinde Pokémon’larının izinin bulunduğu bir pankart getirmiştir. Kahramanlarımız, pankartı detaylıca incelerler. Profesör Oak, Ash’e ek olarak annesinden leziz yiyecekler, Misty’den olta yemi, Gary’den Sinnoh Bölgesi fotoğrafı getirmiştir. Ash, fotoğrafa bakınca Gary ile yaptığı bir konuşmasını hatırlar. Bu konuşma Ash’i gaza getirir. Profesör Oak, Scott ile hem tanışır hemde Ash’in yanında olup ona destek olmaları gerektiği hakkında konuşurlar. Bu sırada Hemşire Joy, Profesör Oak’ın yanına gelerek ona duyduğu sempatiyi dile getirir. Hemşire Joy, ayrıca Profesör’e şiir kitabını imzalatır. May ise Drew ile Roselia’sını görür. May, Drew ile Yarışma sahnesinde Büyük Festival hakkında konuşma yapar. Drew, May’e Büyük Festival’deki Solidad yenilgisini unutması gerektiğini söyler. Drew, ek olarak May’e bir maç yapmayı teklif eder. May, tam düşünürken Ash ile Max’in desteği ile maç yapmaya karar verir. Bu sırada Roket Takımı jüri üyelerinin kostümleri ile ortaya çıkıp koltuklara otururlar. Aniden ortaya çıkan bir Cacturne, Mermi Tohumu ile Roket Takımı’nın kostümlerini yok eder. Cacturne, Harley’e aittir. Kimlikleri açığa çıkan Roket Takımı, Harley ile sert bir konuşma yaparlar. Konuşmadan sonra Harley ile Roket Takımı, May ile Drew’in arasındaki maçı karışmadan izlemeye karar verirler. Kahramanlarımız, yaşanan olaylardan sonra Hemşire Joy, Profesör Oak ile Scott’ı jüri olarak kullanmaya karar verip onları çağırırlar. Sahne maçı izlemek isteyen seyirciler ile dolmuştur.

Hemşire Joy, maçın kurallarını söyledikten sonra mücadeleyi başlatır. May, Combusken ile Beautifly’ı kullanarak mücadeleye başlar. Drew ise Roselia ile Butterfree’yi seçer. Combusken, Ateş Çemberi Beautifly ise Psişik ile mücadeleye başlar. Roselia’nın Taçyaprak Dansı bu saldırıyı engeller. May, Roselia’nın saldırı ile etrafa saçılan yanan yapraklarını kullanmaya karar verir. Beautifly, Psişik ile bu yanan yaprakları kullanarak tekrar saldırır. Roselia, Sihirli Yaprak kullanarak saldırıyı tekrar engeller. Combusken, doğrudan bir saldırıya kalkar. Butterfree de bu saldırıyı engellemek için Fırtına ile etraftaki yanan yaprakları kullanır. Bu saldırı Combusken ile Beautifly’ı doğrudan etkiler. May, Pokémon’larından Butterfree’ye saldırmalarını ister. Butterfree, Psişik Işın ile karşılık vermeye çalışır. Combusken, saldırıyı atlatıp Alttan Vuruş kullanır. Roselia, Taç yaprak Dansı ile saldırır. Beautifly, Gümüş Rüzgar kullanır lakin Roselia’nın saldırısının gücünü engelleyemez. Combusken, saldırının etkisini azaltıp karşı saldırı için Yüksek Isı kullanır. Butterfree, Koruma ile araya girip saldırıyı engeller. Butterfree, Psişik Işın Roselia ise Güneş Işını ile saldırıda bulunurlar. Bu saldırının oluşturduğu patlama Combusken ile Beautifly’ı mücadele dışına iter. Böylece mücadeleyi Drew kazanır.

May ile Drew mücadeleden sonra muhabbet ederler. May, bir zamanlar kendine çok özgüven duyduğunu artık o hissi yeneceğini söyler. Konuşma sırasında Drew, yarışmalar için Johto Bölgesi’ne gideceğini söylerken Harley aniden ortaya çıkar. Harley, konuşurken Jessie’ye de Johto Bölgesi’ne gelip gelmeyeceğini sorar. Jessie’nin yanıtından sonra ikilinin arasında kızgınlık oluşur ve iki tarafta Pokémon’larını kullanmaya çalışırlar. Harley, Cacturne’ün Mermi Tohumu ile Roket Takımı’nı gökyüzüne yollar. Harley, Johto Bölgesi’ne ilk giden olmak istediği için koşarak oradan ayrılır. Kahramanlarımız da patlamayı duyarak bölgeye gelirler. May, durumu anlatıp onları sakinleştirir. Drew de arkadaşlarımız ile vedalaşıp oradan ayrılır. May, yaşananlar sayesinde Büyük Festival’deki yenilgisini atlatmayı başarır.

Gerçekten önemseyen kişilerce desteklendikten sonra kahramanlarımız yenilenen hayallerine doğru devam edebilirler. Bu iyi bir şey çünkü Ash hemen köşeyi dönünce Savaş Piramidi’nde bir karşılaşma yapacak.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Profesör Oak
Gary
Hemşire Joy
Drew
Harley
Scott






[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


May: [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: rsiconani267.gif] [Resim: rsiconani300.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Drew: [Resim: rsiconani012.gif] [Resim: rsiconani315.gif]


Harley: [Resim: rsiconani332.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani069.gif] [Resim: rsiconani181.gif] [Resim: rsiconani235.gif] [Resim: rsiconani248.gif]



[Resim: olaylar.png]

- May ile Drew rövanş maçına çıktılar.
- May, maçı Drew'e kaybetti.
- Drew ile Harley gelecekteki yarışma için Johto Bölgesi'ne gitmeye karar verdi.





[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral