Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: OR/AS Takımlarınız
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
(03-12-2014, 02:50 PM)delpiero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lv 8 Treecko (Draco)
LV 5 Beldum ile yolculuğa başladım :D
Draco güzel olmuş.Ben de yazayım pokelerime koymayı düşündüğüm nickleri :D

Green Dragon - Sceptile
Colossus - Metagross (OT Steven olduğu için koyamayacağım gerçi...)
Eclair - Manectric
Melon Lord - Hariyama
Biber - Latias
Katil Balina - Kyogre
Birkaç gün içinde oyunu alacağım ama takımım konusunda çok tereddütteyim.

Efsanevi Pokémon olmadan bir kadro yapmaya çalışıyorum. Efsanelerle ayrı kadro yapacağım. Ama efsanevisizde hangi Pokémonları seçeceğimi kararlaştıramadım tam. Sizden de fikirlerinizi almak istiyorum.

Planım şöyle;

1-Sceptile (Başlangıç Pokémon'um.)
2-Blaziken (Pokébank ya da Wonder Trade/Trade düşünüyorum.)
3-Swampert (Pokébank ya da Wonder Trade/Trade düşünüyorum.)
4-Metagross (Shiny - event)
5-Salamence (Statları beni cezbetti. Moveset'i de kötü değil.)

-Oyunda nedense bana uygun Su Pokémon'u bulamadım. Aynı şekilde Ateş de. Yani hepsinin statları kötü ve movesetleri çok da güzel değil. Eğer X/Y'de kullanmasaydım Gyarados ya da Lanturn'u kullanırdım. Zaten benim X/Y takımımda üç tane su Pokémon'u vardı orası da ayrı mesele tabii. Neyse konumuza dönelim. Bu takımla elit 4'lüye meydan okumayı planlıyorum. Ve bir turnuva gibi bir şey olursa ona da bu kadroyla katılabilirim. XY'den de Pokémon aktarmak istemiyorum. Ateş ile su için Charizard, Greninja ve diğerleri baydı beni yeteri kadar. O yüzden sanırım 3 starterı da kullanacağım.

-Son Pokémon'u kararlaştıramadım. Altaria, Manectric ve Aggron arasında gidip geliyorum. Aggron'un Mega evriminin yeteneği hoşuma gitti. Hiçbir türden 2 yemiyor. Manectric, tip dengesi için lazım gibi. Yani elektrik tipi önemli bir tiptir. Bir de ben AS alacağım. Yani Su Pokémon'u daha çok olacak. Bitki ve elektriğin önemi de artacak. Altaria ise hem moveseti olarak, hem statları, hem de görünüş olarak çok hoşuma gitti.

İşte burada tıkandım. Sizce son Pokémon'umu ne seçmeliyim? Takımda değişiklik yapmalı mıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Bence tip dengesi için Manectric seç. Mega Aggron'un 2x yememesi güzelmiş ama ben yine de Manectric seçerdim. Hem Mega Manectric de hoş duruyor :D
Manectric.Elektrik her zaman lazım =D
Cosplay pikachu kullan :D
Öncelikle tavsiyede bulunan herkese teşekkür ederim. Sanırım Manectric seçeceğim. Aslında benim de gönlümden o geçiyordu ama önce danışmak istedim. Yani ben tip dengesine önem veren bir insanımdır ve takımımda mutlaka ateş, su, bitki ve elektrik Pokémonları bulundururum.
[Resim: sceptile.gif][Resim: blaziken.gif][Resim: swampert.gif][Resim: manectric.gif]
[Resim: metagross.gif] [Resim: salamence.gif]
Ben oyunu

Sceptile
Manectric
Torkoal
Pelipper
Metagross
Latios ile bitirecektim sonra Primal Groudon karşıma çıkınca Torkoal takım dışı kaldı :D

Bu kadro ile bitirdim oyunu daha sonra Rayquaza'yı yakaladım ancak Deoxys'i yendim ve yakalamadım sonra pokebank'tan aldım ve bir arkadaş da saolsun bir tane daha gönderdi falan. Şimdi pokedex'i bitirmeye uğraşıyorum tabi X'ten yardım alıyorum :D
Valla oyunu daha yeni bitirdim takımım şöyle oldu:

Metagross
Swampert
Mightyena
Hariyama
Kyogre
Latias

ilk çıktığı gün almama rağmen yoğunluktan dolayı anca bitirebildim :( bakalım şimdi deoxys ve diğer efsaneler için olan yolculuğuma başladım. Daha Pokébankı kullanmadım da ben X/Y de Pokédexi tamamlamıştım tüm Pokémonlar X oyunumda pcde sıralı bir şekilde 1. nesilden 6. nesile kadar sıralıydı. şimdi sorum şu X deki Pokémonları alpha sapphireye geçirsem Pokédexi tamamlasam daha sonra Alpha Sapphire den Pokébank ile X e aktarma yapabilir miyim? eğer aktarma yapılamıyorsa o Pokémonları X de bırakacağım ben.
Her türlü aktarma yapılıyo kanka banktan. item koymamaya dikkat et ama
Millet uçmuş.Ben Treecko ve Beldum ile Petalburg Woods'dayım.
Treecko lv 21 de Giga Drain öğreniyormuş, 21 e kadar evrimleştirmeyeceğim :D
Sayfalar: 1 2 3 4