Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: bazı milletlerin pokemon hakkındaki düşünceleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
https://hababamsinifiteror.azbuz.com/blo...abi-burada

resmen saçmalık... özellikle araplarınki ultra saçmalık
Harbiden saçmalık. Pokemon Japonca nasıl Yahudi anlamına gelir? Saçmalığa bak. >:( O Pocket Monsters anlamında. Oyunda öyle çıktı en başta. Tabii Araplar ne anlasınn pokemondan falan? Bir de Pokemonu dinle bağdaştırıyorlar. Pokemonla dinin ne alakası var? İslam'dan uzaklaştırıyormuş. Ya ben hem pokemonu seviyorum hem de bir Müslmanım. Saçmalığa bak. Kafaları çöl güneşinde pişmiş herhalde. :L:
Tamamen saçmalık, tüm bunlar bazı sevilen ve tutan şeyleri karalamak amacıyla söylenenlerdir...

Bunu özellikle de Müslüman ülkelerde yapıyorlar.. Hatırlarsanız Coca Cola için tersten okunuş

hikayesini çıkardılar. Bu da tamamen palavra, işin komik tarafıda bunu söyleyenler şunu da

söylemiş:(Hala hatırladıkça gülüyorum..)

Bak uludağa hiçbir şey bulamazsın tersten okuyuca. Tersten oku bakayım Gad ulu. Yani God Ulu..   :Jms:  :Jms:  :Jms:
Böle saçma birşey görmedim  :Jms:
pokemon su dünyadaki en süper şey yaw :wink:
Ya bırakın arapları. Onlar ne anlar pokemondan digimondan.Pokemonla dinin ne alakası var.
herkesin dediği gibi pokemonun dinle ne alakası var  :Dyk: Birde çok saçma bir şey o sonda kendini camdan atan çocuğun pikachu zannedip atladığı söylenmiş halbuki pikachu uçan bir pokemon değil ki
[b]
AnlamıŞ değŸilim nasıl Pokemon'da İslamdan uzaklaŞtırma olabilir.
Bu komplo teorilerini Pokémon düŞmanları üretiyor bence. Ayrıca ben Pikachu'yum diye atlayan çocuk Pokémonu adam akıllı izlememiŞ zaten kendisi 7 yaŞındaymıŞ galiba. 7 yaŞındaki bir çocuk nasıl gerçekle hayali ayırt edemez :Jms: Pikachu nasıl uçabilir ki? Hadi bari Pidgey'im diye atlasaydı da atlamasının bir mantığŸı olsaydı  :L:

POKEMON BİR EFSANEDİR
Pokemon sadece bir oyun ve anime. Çocuk heralde  kendini Pidgey fl zannetmiş.Ama bana göre çok saçma. Pokemondan daha güzel bir sürü anime var. Onlardan niye etkilenmiyor . O zmn  bende Pokemon izliyorum diye kendimi Ho-oh zannedib apartmandan atlıyım hemen . Çok saçma bi neden olmuş . Hah Pikachuymuş ne biliym neymiş.Bari deliysen de  zavallı pikachunun üzerine kara yakma. :laget: Pikachunun ne suçu var.
ben ten gibi bi sürü anime (çizgi film) var onlar savaşla dövüşle dolu onlara bişi demiolar ama pokemon digimon falan olunca işdeğişiyo  >:(
narutoda bunu örneği sayılabilir...
Naruto gibi dövüş kan dolu animeden etkilenmiyorlar ama pokemon gibi şirin bi şeyden etkileniyorlar. OLucak şey diğil  :laget: . Hadi o zmn kendimizi atalım bi apartmannan pokemon hayranıyız diye . Neyse ne diyim. allah akıl fikir versin. Başka da laf bulamıyorum.  :Dyk:
Sayfalar: 1 2