Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 465 - Gathering The Gang Of Four
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Gathering The Gang Of Four!
Japonca Adı: First Pokémon! Last Battle!
Türkçe Adı: Dörtlü Çeteyi Toplamak!


[Resim: genizet.png]
Kahramanlarımızı Profesör Oak'tan gelecek haber ile özel bir kargoyu Fennel Vadisi'nde beklerken buluyoruz.

Profesör, heyecanlı bir şekilde Pokémon Merkezi'nden çıkar. Elindeki PokéTopu'nu, Ash'e verir. Ash PokéTopu'nu fırlatır ve içinden Ash'in Bulbasaur'u çıkar. O sırada dostlarımızın eski arkadaşı olan ve Squirtle Çetesi'nin eğitmeni olan Memur Jenny, Ash'in Squirtle'ı ile gelir. Charizard'ın da gelmesiyle ekip tamamlanır. May, Ash'in Squirtle'ı ile tanışması için kendisininkini çıkartır. İki Squirtle selamlaşırken Ash de eski dostları ile yapacağı kamp için hazırlanır. Ash, yolculuğa ilk çıktığı duyguyu hissetmek için bu yolculuğu eski Pokémonlarıyla, tek başına yapacaktır. Ayrıca, Ash bu yolculukla Brandon'un tavsiyesini dinleyerek, kendi savaş tarzını bulmak ister.

Ash ve eski takımı, yolculuğa başlarlar. Öncelikle kalacak yerlerini ayarlamaları gerekir. Dörtlü birlikte çalışırlar ve kalacak yer problemi, kısa sürede çözülür. Charizard'ın havaya fırlattığı kütükleri Bulbasaur, Jilet Yaprakları ile keser. Ardından hepsi bir araya getirilir. Son olarak Squirtle Hızlı Dönüş'le yaprakları bir araya toplar. Son olarak Pikachu ile Bulbasaur, Hızlı Saldırı ile Asma Kamçı'yı birleştirerek, kütüklerin arasını bu yapraklarla doldururlar. Charizard'ın yaprakların üstüne yatıp onları dağıtması üzerine Pokémonlar arasında büyük bir kavga çıkar. Sonunda hepsi Charizard'a karşı cephelenmişken arada kalan Ash olur. Ancak sonunda eski ekip küslüklerini unutup kalacak yerlerini yeniden yaparlar. Ardında da yiyecek bulmaya giderler. Dostlarımız bol meyveli bir ağaç bulurlar. Ash burada, Charizard'ın Çelik Kanat bildiğini öğrenir. Charizard'ın Çelik Kanatı, Squirtle'ın Su Tabancası, Bulbasaur'un Asma Kamçısı ve Pikachu'nun Hızlı Saldırısı'nın birleşimi ile meyveler kısa sürede toplanır. Son olarak da ateş yakılır. Artık dostlarımız kamp için hazırdırlar.

Hava kararmıştır. Ash ve Pokémonları, ilk tanıştıkları zamanı hatırlarlar. Günler boyunca orada hem eylenir hem de eğitim yaparlar. Yine bir akşamdır ve dostlarımız yine bir ateş etrafında toplanmışlardır. Dostlarımızı izleyen Roket Takımı, Pikachu'yu yürütmek için plan yaparlar. Erişteci kılığında dostlarımızın yanına gelen Roket Takımı, Ash'i kandırarak elinden Pikachu'yu alırlar. Ardından balonlarına atlayıp kaçmaya çalışırlar. Ash, Bulbasaur ve Squirtle, Charizard'ın üstüne atlayarak Roket Takımı'nın peşinden giderler. Bulbasaur, balonu patlatmak için Jilet Yaprak kullanır ama saldırı, çelikten yapılmış balona etki etmez. Charizard, Alev Püskürtücü, Squirtle da Su Tabancası kullanır ama bunlar da balona etki etmez. Ash'in aklına bir fikir gelir. Önce Charizard, çelikten yapılma balona Alev Püskürtücü ile saldırır. Hemen ardından da Squirtle, Su Tabancası kullanır. Birkaç kez saldırının yinelenmesinin ardından balonda çatlak oluşur. Bulbasaur, çatlağın oluştuğu yere tam güç Jilet Yaprak ile saldırır. Balon parçalanır. Dostlarımız Pikachu'yu kurtarıp iniş yaparlar. Pikachu Yıldırım Oku, Charizard Alev Püskürtücü, Squirtle Su Tabancası ve Bulbasaur da Jilet Yaprak kullanarak Roket Takımı'nı gökyüzüne fırlatırlar. Tam o sırada çalılıklardan Brandon çıkar. Ash'in Roket Takımı ile olan savaşındaki kombinasyonundan etkilendiğini ve Pokémonları ile arasındaki bağın kuvvetli olduğunu söyler. Brandon aradığı Pokémon'u bulmuştur. Ash'e meydan okumasını kabul ettiğini söyler ve maçı dörde dört yapma teklifinde bulunur. Ash de kabul eder.

Sabah olmuştur. Brandon ile Ash, birlikte dostlarımızın yanına gelirler. Scott Ash'e Brandon'u yenerse sınır beyni olmaya hak kazanacağını söyler. Dostlarımız, Scott'un Savaş Sınırları'nın sahibi olduğunu öğrenirler. Scott'un bir sürü savaş mekanı kurmasının sebebi Pokémon Savaş Sanatı'nı yaygınlaştırmak istemesidir. Ash eğer Brandon'ı yenerse bir Savaş Beyni olabilecektir ve bu konuda arkadaşları onu desteklerler.

Beklenen savaşın zamanı gelir. Brandon, Dusclops'ı çıkartır. May, Pokédex'ten Dusclops'a bakar.

Dusclops: İşaret Pokémon'u. Tüm vücudu şeffaftır ve bir kara delik gibi her şeyi içine yutabilir. Bazı kurbanlarının hiç geri dönmediği söylenir.

Ash ise Charizard'ı seçer. Karşılaşma, Charizard'ın Alev Püskürtücüsü ile başlar. Dusclops, tam güç Yakamoz ile Charizard'ın Alev Püskürtücüsü'nü durdurur. Charizard, Çelik Kanat ile saldırıya geçer. Ancak Dusclops'un Gölge Yumruğu onu durdurur. Charizard, hızlı bir şekilde toparlanıp Ejder Nefesi kullanır. Dusclops saldırıdan hasar alır ancak hemen toparlanıp Kötü Bakış kullanır. Böylece Charizard'ın geri çekilmesini engellemiş olur. Charizard, Çelik Kanat ile saldırıya geçer. Dusclops, Charizard'ın kanatına tutunur. Ardından da Karmaşa Işını ile Charizard'ın kafasını karıştırır. Ash Charizard'ı geri çağırmayı dener ancak Kötü Bakış yüzünden bunu yapamaz. Dusclops, Gölge Yumruğu ile yeniden saldırır. Charizard, saldırın etkisi ile duvara çarpar ve hala kafası karışıktır. Dusclops, Yakamoz ile devam eder. Bu saldırıyı da atlatamayan Charizard, ağır hasar alır. Ash'in cesaretlendirici konuşması, Charizard'ın kafa karışıklığını giderir. Ardından tüm gücüyle Ejder Nefesi kullanır. Dusclops saldırıyı atlatamaz ancak kısa sürede toparlanır. Yakamoz ile karşı taarruza geçer. Charizard, saldırıdan kaçamaz ve hasar alır. İki Pokémon da yorulmuştur. Charizard, atik bir şekilde Çelik Kanat kullanır. Dusclops yeniden Charizard'ın kanatına tutunur. Charizard, yine aynı şeylerin olmaması için Sismik Çarpma kullanır. Ancak Ash ve onun unuttuğu bir şey vardır. Dusclops hayalet türüdür ve bu saldırı ise dövüş türü. Yani saldırı etki etmez. Dusclops, bu fırsattan yararlanır ve Gölge Yumruğu ile Charizard'ı mağlup eder.

Kahramanlarımızı endişeyle karışık panik hissi sardı. Eski arkadaşımız Ash için, bu düşünce ona ilk turdan sonra bir galibiyet ivmesi sağlayabilir. Peki Ash, Brandon'u yenmeyi başarıp Savaş Sınırları'nın Efendisi olmayı başarabilecek mi?





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Profesör Oak
Memur Jenny
Hemşire Joy
Scott
Brandon





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani004.gif] [Resim: rsiconani005.gif] [Resim: rsiconani006.gif] [Resim: rsiconani007.gif]


May: [Resim: rsiconani007.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Memur Jenny: [Resim: rsiconani007.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]


Horrison: [Resim: rsiconani257.gif]


Noland: [Resim: rsiconani144.gif]


Brandon: [Resim: rsiconani356.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani019.gif] [Resim: rsiconani021.gif] [Resim: rsiconani032.gif] [Resim: rsiconani043.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani012.gif] [Resim: rsiconani189.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash, Bulbasaur'u Oak'ın Laboratuvarı'ndan yanına çağırdı.
- Ash, Charizard'ı Charific Vadisi'nden yanına çağırdı.
- Ash, Squirtle'ı Squirtle Çetesi'nden yanında çağırdı.
- Ash'in Charizard'ı, ilk defa bu bölümde Çelik Kanat kullandı.
- Ash, 4'e 4'lük bir savaşta rövanş için Brandon'a ikinci kez meydan okudu ve Brandon da bunu kabul etti.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_