Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 462 - Overjoyed
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Overjoyed
Japonca Adı: Battle Pyramid Again! VS Registeel
Türkçe Adı: Aşırı Sevinç


[Resim: genizet.png]
Zorlu ama muhteşem bir manzaraya sahip olan Fennel Vadisi, heyecan dolu yeni bir gün ile birlikte kahramanlarımızı selamlıyor. Savaş Piramidi Sınır Beyni Brandon, onların kendisine ulaşmalarını bekliyor.

Kahramanlarımızı, Ash’in mücadelesi için Savaş Piramidi’ne doğru giderken buluyoruz. Ash ile kahramanlarımız bir dağı aştıktan sonra Savaş Piramidi’ni görürler. Scott da her zamanki gibi girişte kahramanlarımızı beklemektedir. Kahramanlarımız, tam Scott ile selamlaşacak iken orada bulunan Hemşire Joy, Ash’den imza ister. Hemşire Joy, Pokémon Yarışma ve Turnuva’larına çok meraklıdır. May’i de görür görmez ondan da albümünü imzalamasını ister. Scott, ise araya girerek Brandon’un bugün savaşa gelemeyeceğini onun kazı alanında olduğunu söyler. Kahramanlarımız, bunun üzerine ne yapacaklarını düşünürler. Hemşire Joy da kahramanlarımızı, son moda Pokémon Merkezi’ne davet eder. Hemşire Joy, arkadaşlarımıza Pokémon Merkezi’nin olanaklarını gösterir. Sıra Pokémon Arenası’na gelir. Ash, May ile antrenman yapmak ister. May’in, isteksiz tavrından ötürü Hemşire Joy, Ash’e mücadele teklif eder. Roket Takımı ise mücadele eden Ash ile Hemşire Joy’u çalılıklara gizlenerek izlemeye çalışırlar. Hemşire Joy, Chansey Ash ise Corphish’i seçer. Corphish, mücadeleye Yengeç Çekici ile başlar. Chansey, adeta saldırıdan hasar almayıp Çifte Tokat ile karşılık verir. Corphish, Kıskaç Kol kullanır. Chansey, bu atağa Dinamik Yumruk ile karşılık verir. Üst üste darbeler alan Corphish, Baloncuk Işını kullanır. Chansey, saldırıyı savunup Çifte Kenar ile karşılık verir. Corphish, Yengeç Çekici ile tam saldıracakken Chansey, Güneş Işını kullanır. Corphish, bu saldırı ile mücadele dışı kalır. Hemşire Joy ile Chansey, yaralı Corphish’i hemen Pokémon Merkezi’ne götürürler.

Roket Takımı da mücadeledeki performansından ötürü Chansey’i kaçırıp patronlarına götürmeyi düşünürler. Ash, ise Pokémon Merkezi’nde Corphish’i beklerken arkadaşları ile maç hakkında sohbet eder. Tabi bu sohbet Ash’in pek de hoşuna gitmez. Konuşma sırasında Hemşire Joy, Corphish ile muayene odasından çıkar. Bu sırada Roket Takımı ise kostüm ile Chansey’i kandırıp kaçırırlar. Roket Takımı, Chansey hakkında konuşurken Chansey’in şapkası Jessie’nin kafasına düşer. Chansey, bu duruma kızıp iplerden kurtulur. Hemşire Joy ile diğerleri de oraya gelir. Hemşire Joy, Chansey’den Güneş Işını kullanmasını ister. Bu saldırının oluşturduğu patlama Roket Takımı’nı gökyüzüne yollar Chansey ise şapkasına kavuştuğu için mutludur. Geri dönen arkadaşlarımız, başka işler ile uğraşmaya başlarlar. Ash ise kazı sahasındaki Brandon’un yanına gider. Brandon’un bir bilmeceyi çözmüştür ve özel bir Pokémon’u yakalamaya gitmek ister lakin Ash’in bu mücadele için çok çalıştığını görüp ilk önce savaşmaya karar verir. Brandon, Ash’e karşı Registeel kullanacağından da bahseder. Ash, bu konuşma üzerine Profesör Oak ile Registeel hakkında konuşur. Konuşmadan sonra Ash, Aipom’u Professör’e yollayarak eski Pokémon’larından birini geri alır. Aipom, laboratuvara gidince ortamı biraz yadırgayıp profesörü pataklar. Ertesi gün Ash, Pokémon’ları ile son antrenmanını yapıp maç için piramide gider. Savaş Piramidi’nde hakem maçı ve mücadeleyi yapacak eğitmenleri tanıtır. Mücadele, teke tek bir karşılaşma olacaktır. Piramit Kralı Brandon, mücadele için Registeel’i seçer. May, Registeel’i görünce Pokédex’ine bakar.

Registeel: Demir Pokémon. Vücudu, bu gezegende bulunan herhangi bir metalden daha settir. Bedeni boşluklar ile doludur ve besin kaynağı hala bilinmemektedir.

Ash, mücadele için Torkoal’ı seçer. Hakemin işareti ile maç başlar. Torkoal, Ateş Püskürtücü ile mücadeleye başlar. Bu saldırı tam etki yapar. Registeel ise Metal Pençe ile saldırır. Torkoal, saldırıyı atlatıp Vücut Çarpması ile karşılık verir. Registeel, Enerji Topu kullanır lakin Torkoal’ın Alev Püskürtücüsü saldırıyı engeller. Registeel, Hedefe Kilitlenme kullanır. Hedefe kilitlenen Registeel, Enerji Topu ile tam isabetli bir saldırı yapar. Torkoal, Demir Defans kullanmasına rağmen bu saldırı yüzünden geçici felç olur. Torkoal, Vücut Çarpması kullanır. Registeel, Metal Pençe ile Torkoal’ı havada yakalar lakin Enerji Topu’nun felç etkisi Registeel’i de etkiler. Registeel, Torkoal’ı fırlatır. Torkoal, tribün duvarlarının ivmesini de kullanarak Registeel’e güçlü bir Vücut Çarpması uygular. Torkoal, Isı Dalgası ile tekrar saldırır. Registeel, saldırıdan onu yansıtarak kurtulur. Torkoal, Alev Püskürtücü ile saldırır. Registeel, Kum Fırtınası ile hem saldırıyı engeller hem de Torkoal’a zarar verir. Brandon, Registeel’den bir kez daha Kum Fırtınası kullanmasını ister. Torkoal, Isı Dalgası ile saldırıyı geri yollar. Registeel, Enerji Topu ile saldırır. Torkoal, zıplayarak kum fırtınasının tepesine ulaşır. Hortumu da kullanan Torkoal, Registeel’e güçlü bir Vücut Çarpması uygular. Registeel, Hedefe Kilitlenme ile Enerji Topu’nu birlikte kullanır. Hortumun gücüde Enerji Topu’nu güçlendirir. Torkoal, saldırının etkisi ile mücadele dışı kalır. Mücadeleyi böylece Piramit Kralı Brandon kazanır. Mücadeleden sonra Brandon, Ash’e ondan etkilendiğini ve güzel bir karşılaşma olduğunu söyler. Brandon, Ash ile yeni bir maç için sözleştikten sonra aradığı özel Pokémon’u yakalamaya gider.

Ash, Brandon için bir karşılaşma hazırlığı daha yaparken kahramanlarımız Pokémon Merkezi’nde kalacak. Fakat bu her şeyi belirleyen bir karşılaşma olacak!





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Profesör Oak
Hemşire Joy
Scott
Brandon






[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani190.gif] [Resim: rsiconani324.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]


Brandon: [Resim: rsiconani379.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash, Brandon ve Registeel'i ile rövanş maçına çıktı.
- Ash, mücadelede Registeel'e yenildi.





[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral