Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 461 - Duels of the Jungle!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Duels of the Jungle
Japonca Adı: Attack! The Stray Weavile
Türkçe Adı: Ormanda Düello


[Resim: genizet.png]
Ash, Savaş Piramidi’nde önemli bir karşılaşma ile karşı karşıya olduğunun farkında olmasına rağmen görünüşe göre Ash’in Pokémon’larından biri en iyi ilacın gülmek olduğunu düşünüyor. Ve sonunda nihayet…

Kahramanlarımızı, Fennel Vadisi’ne doğru giden bir ormanın içinde buluyoruz. Arkadaşlarımız, birbirleri ile şakalaşarak ormanın içinden çıkarlar. Karşılarında büyük bir ova vardır. Aipom ile Pikachu, Ash’in omzundan inerek oynamaya başlarlar. Brock’un düşüncesi ile de arkadaşlarımız dinlenmeye karar verirler. Aipom, Pikachu ile vadide oynarken bir anda kaybolur. Nerede olduğunu anlamaya çalışan Aipom, otların içinde dolaşırken Weavile ile karşılaşır. Weavile, Aipom’a meydan okuyup Gölge Topu ile saldırır. Saldırıdan çıkan dumanı gören kahramanlarımız, Aipom’un orada olabileceğini düşünüp dumanın geldiği yere doğru yönelirler. Kahramanlarımız, dumanın geldiği yere geldiklerinde mücadele eden Aipom ile Weavile'ı görürler. May, Weavile’ı görünce Pokédex’ine bakar.

Weavile: Keskin pençeli Pokémon. Weavile, Sneasel’dan evrimleşir. Oldukça zeki olduğu söylenir ayrıca keskin gözleri her şeyi görebilir.

Ash’in: ‘Savaşmak mı istiyorsun?’ sorusuna Weavile, peş peşe yolladığı Gölge Top’ları ile karşılık verir. Ash’in Pikachu’su, Yıldırım Oku ile Weavile’a saldırır. Weavile, saldırıyı atlatıp Pikachu’ya Gölge Topu kullanarak saldırır. Pikachu, bu saldırıdan hasar alır. Aipom ise öne çıkıp savaşmak istediğini belirtir. Aipom, Yıldız saldırısı ile Çifte Takımı birleştirerek kullanır. Weavile, keskin gözleri ile doğru Aipom’a Gölge Topu saldırısı yapar. Gölge Top'u, Aipom'u fena şekilde yaralar. Olayları gören bir eğitmen, yaralı Aipom’u alıp kahramanlarımız ile birlikte kulübesine gider. Roket Takımı da olayları görmüştür. Jessie, Weavile’dan çok etkilenir ve onu kendileri için yakalamayı teklif eder. Meowth da bu duruma kızıp Weavile’ı yenmeyi düşünür. Kahramanlarımız, ise eğitmenin kulübesine gitmişlerdir. Kulübede kahramanlarımız, eğitmenin Pokémon’ları Koruma Derneği üyesi olduğunu ve adının da Kerrigan olduğunu öğrenirler. Kerrigan, Weavile’ın grubundan ayrıldığı oradan geçen eğitmenlere saldırdığını arkadaşlarımıza anlatır. Arkadaşlarımız, sohbetin ardından ormanı kontrol etmek isteyen Kerrigan ile gitmeye karar verirler. Ash, Aipom’u dinlenmesi için kulübe de bırakıp aramaya koyulur. Kahramanlarımız, Pikachu’nun koku alma yeteneğini kullanarak Weavile’ı bulmaya çalışırlar. Roket Takımı ise Meowth’ı, Weavile gibi giydirip onun ile konuşması için yollarlar. Meowth, Weavile ile kısa bir konuşmanın ardından korkup Roket Takımı’nın yanına geri döner. Kahramanlarımız, Pikachu sayesinde Weavile’ı bulurlar. Pikachu, Weavile ile konuşma yapar. Meowth, konuşmayı tam çeviremez Jessie de bu duruma kızıp yanlışlık ile saklandıkları çalıdan çıkar. Kimlikleri belli olan Jessie, kendilerine katılması için Weavile’a iltifat ederken çalılardan bir Sneasel çıkar. Meowth, Sneasel ile Weavile arasında geçen konuşmaları çevirir. Sneasel, kötü olan başka bir Weavile’dan kaçıyormuş. Kötü Weavile, grup liderliği için Weavile ile dövüşmüş ve onu yenmiş. Meowth, çevirilere devam ederken Sneasel’ı takip eden kötü Weavile, diğer Weavile’lar ile birlikte gelir. Kötü Weavile’ı gören Sneasel, Weavile’ın arkasına saklanır. Jessie, bu duruma kızıp Weavile’ın yanına doğru koşar lakin Weavile, Gölge Topu ile Roket Takımı’nı gökyüzüne yollar. Ash, Sneasel’ı koruması için Weavile’a gaz verir. Kötü Weavile ise adamlarını yollar. Pikachu, Yıldırım Oku kullanarak diğer Weavile’ları püskürtür.

Kötü Weavile ile Sneasel’ı korumaya çalışan Weavile, artık karşı karşıyadır. Kötü Weavile, Gölge Topu ile saldırır. Sneasel’ı koruyan Weavile ise saldırıyı atlatıp Gölge Topu ile karşılık verir. Gölge Topu göle düşer. Saldırının etkisi ile göldeki sular havaya fışkırır. Kötü Weavile, suların arasından çıkarak saldırır. Weavile bu saldırıyı engelleyerek Kötü Weavile’ı göle düşürür. Kötü Weavile, Gölge Topu ile tekrar karşılık verir. Weavile, önceki savaşını hatırlayıp bu saldırıdan kaçar. Kötü Weavile, saldırısının hemen ardından gider. Weavile, önceki saldırıyı hatırladığı için bu kez tuzağa düşmez. Weavile, kötü Weavile’ı bileğinden yakaladığı gibi yere çarpar. Weavile, kötü Weavile’ın üstüne çıkar tam saldıracakken vazgeçer. Sneasel da oraya gelip Weavile’ları barıştırır. Kahramanlarımız, bu duruma sevinirken Weavile, Ash’e teşekkür eder. Kahramanlarımız, Sneasel ile Weavile’ların oradan ayrılması üzerine kulübeye geri dönerler. Kerrigan ile vedalaşan kahramanlarımız, kaçan Aipom’un peşinden koşmaya başlarlar.


Bilge bir Sneasel’in, Vahşi Yaşamı Koruma Derneği üyesinin ve elbette kahramanlarımızın yardımıyla coşkulu bir Weavile gurubu için öfkeli bir durum barışçıl bir buluşmaya döndü. Şimdi de Savaş Piramidi’ne….





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Kerrigan




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani190.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani229.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani215.gif] [Resim: dpiconani461_zpswrjxtxby.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Weavile, anime de ilk defa göründü.





[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral