Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Omega Ruby/Alpha Sapphire Pokemon ligi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar
Omega Ruby/Alpha Sapphire'in çıkmasıylan itibaren Secret Base'lere erişimimiz olucak vede bu Secret Base'leri GYM gibi odalara çevirebilicez. Bizde bu olaydan yararlanıp bir lig kuralım dedik. Bu ligde 8 farklı GYM + 4 Elite 4 üyesi olucaktır. Her GYM ve Elite 4 un bir Ace type ı olucaktır. Ace type dediğim tüm Pokemonlarınız aynı type olması gerekiyor.Biliyorum bazıları Gary nin Ace type ı yoktu falan diyecek ama öyle olsa normal battle yapmaktan farklı olmazdı diye düşündüm ve herkesin bir Ace type ı olması gerektiği sonucuyla ortaya çıktım.Her GYM'nin içinde 2 tane trainer olucak bu trainer ların sadece 3 pokemonu olucak ve o gym hangi type ı kulanıyosa onlarda o type ı kullanıcaktırlar. Bu Trainerlar başka gymlerden seçilceklerdir.



Battle ların hepsinde ligle dövüşmek isteyenler 6 pokemon kulanıcaktır ve dövüş tarzını(single battle ,double battle vs...) GYM lideri Seçicektir.




Pokemon Banları Smogona uyucaktır ama Smogon efendi ayın ortasında falan Ban koyarsa bir pokemona o pokemon ayın başında banlanıcaktır.Tüm dövüşler OU vede Aşağı Tier larda gerçekleşicektir.


Şimdi biliyorum diyorsunuzki her GYM nin bir Ace Type ı varsa herkez onlarla dövüşmeden önce o type ın weakness ları olduğu pokemonlarla donatır takımını... Yok öle bişi canım. Birisi bu lige katılırsa (zaten skype tan falan da iletişime geçeriz tabi) bize girdiği takımın resmini atıcak ve oda her gym ve elite 4 liderinin takımını görecek (takımının listesini vermeden önce tabi) ve bu takımı hiçbir şekilde değiştiremez başka battle larda, yani baya dengeli bir takımınızın olması lazım ligle battle yapmak için.




Gym liderlerinin katılmak için gereksinimleri
*haftada bir kez oyuna girebilmesi lazım ( bizde öğrenciyiz sınav haftası veya finalleriniz varsa öyle durumlarda girmesenizde olur)
*Omega Ruby/Alpha Sapphire oyunu olması lazım (amerika 3ds leri dışında oyun 28 inde çıkıyor amerika 3ds lerinde 21 inde çıkıyor 13 saat sonra hemen indiricem ben Onion021 :D.
*IV EV li Pokemonu olması lazım( Yani bilmiyosanız ben size öğretebilirim özel olarak nasıl yapabiliceğinizi okadar problem değil yani)




Gym liderleri ve Elite 4 ların Seçimleri kurayla olucaktır. Ligi birisi geçmeyi Başarırsa o Şampiyon olacaktır.
Gym lideri seçimleri okadar katı yapılmayacaktır gereksinimlerin hepsine sahipseniz veya sahip olacaksanız alta katılmak istiyorum diye yazın yanına skype isminizi yazın %99 ihtimal kabul edilirsiniz


Bide ligimize bir isim bulmalıyız yardımızınızı bekliyorum Prettiness


İlginiz için teşekürler yeterince resmi konuşmaya ve imla ları düzeltmeye çalıştım ama büyük ihtimal yarısı yanlıştır :D.
Fikir iyi güzel ancak konsolu olan kişilerin bile hemen oyun alması zor. Bu fikir yaza kadar beklesin bence sonuçta 15ten fazla oras ı olan kişi lazım bize.
Bu arada su tipi rezerve benim şimdiden yazayım :D
(21-11-2014, 07:51 PM)Jazzinkanto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fikir iyi güzel ancak konsolu olan kişilerin bile hemen oyun alması zor. Bu fikir yaza kadar beklesin bence sonuçta 15ten fazla oras ı olan kişi lazım bize.
Bu arada su tipi rezerve benim şimdiden yazayım :D
Ben almayı düşünmüyorum biri benim için Dragon elite four olabilir mi? :D
Flying type olabilirim
Eğer yazın yapılırsa ben de Fighting type'a talibim. Aklımda çift türlü Pokemonlardan oluşan güzel bir kombinasyon var. Ama Jazzikanto'nun dediği gibi yaza kadar bekleyelim...
Hevesinizi kaçırmak istemem ama site içi yarışmalar turnuvalar için site yönetiminden izin almak zorundasınız yönetim onayı olmadan sitede turnuva yarışma vb. düzenlenmemektedir.