Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 459 - Aipom and Circumstance
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Aipom and Circumstance
Japonca Adı: Aipom & The King!
Türkçe Adı: Aipom ve Şartlar


[Resim: genizet.png]
Brandon ve Savaş Piramidi’nin bulunduğu Fennel Vadisi’ne doğru yolculukları kahramanlarımızın ve Pokémon’larının iştahını oldukça açmış

Kahramanlarımızı, Pokémon’ları ile birlikte yemek yerken buluyoruz. Ash, yemeğini bitince Pikachu ile antrenman yapmaya karar verir. Ash ile Pikachu’nun yakınlaşmasını kıskanan Aipom ise Ash’in üstüne atlayarak onu yere düşürür. Yere düşen Ash’in şapkasını alan Aipom, kaçmaya başlar. Ash ise peşinden gelen Brock ile birlikte Aipom’u aramaya başlar. Brock ile Ash, Aipom’u ararken değişik bir yapı görürler ve oraya gidip araştırmaya karar verirler. Ash ile Brock yapıya gelince kalabalık bir kitle karşılarına çıkar. Hank, adında bir çocuk arkadaşlarımıza buradaki durumun köy kralı seçme yarışması olduğunu anlatır. Yaşlı bir adam, yarışma için açıklama yapar. Taca, ilk ulaşmayı başaran yarışmacı köyün kralı olacaktır. Hank’in bütün herkesin ilgisi kralın üstünde olacak demesi üzerine bayanları düşünen Brock da yarışmaya katılır. Roket Takımı ise uzaktan olayları takip edip patronları için o tacı ele geçirmeyi planlamaktadırlar. Yaşlı adamın, işareti ile yarışma başlar. Bütün yarışmacılar, kulenin tepesine doğru koşmaya başlarlar. Brock ile Hank, yarışmacıların ayaklarının altında kalıp izdihama uğrarlar. Yarışmacılar ise tacı almak için tam gelirlerken Ash’in Aipom’u, ani bir atakla tacı kapar. Roket Takımı da tac yerine yanlışlıkla Ash’in şapkasını Aipom’dan alırlar. Jessie, şapkaya bağırarak onu kuleden aşağı fırlatır. Ash, şapkasının kendisine doğru geldiğini görüp yakalar. Genç yarışmacıların sorusu üzerine yaşlı adam güneş battığında tacın kimde olduğunun önemi olmadığını Pokémon olsa bile kral seçileceğini söyler. Aipom, kendisini yakalamaya çalışan yarışmacıları atlatıp Ash’in yanına gelir. Ash’in omzundaki Pikachu’yu gören Aipom, tekrar kızıp ormana doğru kaçar. Aipom, tacı yanına gelen Pikachu’nun yardımı ile kafasına takar lakin üzerine doğru gelen yarışmacıları görünce ürküp tekrar kaçmaya başlar. Tekrar Aipom'u bulmaya çalışan Ash ile Brock ise Aipom’u kovalayan yarışmacıların kuzey yamacına doğru gittiklerini duyup oraya gitmeye karar verirler. Yön bulmada sıkıntı çeken Brock ile Ash, Hank'in Nosepass’ını kullanarak yön bulmaya çalışırlar. Nosepass’ı gören Ash, Pokédex’ine bakar.

Nosepass: Pusulalı Pokémon. Burnu aynı bir pusula iğnesi gibi kuzeyi gösterir. Yolculuk yapanlar yönünü bulmak için Nosepass’i kullanabilir.

Kahramanlarımız, Nosepass yardımı ile kuzeye gitmeye başlarlar. Yolları üzerinde May, Max ve Pokémon’lar ile karşılaşırlar. Brock’un durumu anlatması ile hep beraber aramaya koyulurlar. Aipom ile Pikachu ise peşindeki yarışmacılar yüzünden neredeyse köşeye sıkışırlar. Pikachu’nun dikkati ile buldukları deliğe girip dağın diğer tarafından çıkarlar. Dağın diğer tarafından çıkan Pikachu ile Aipom, Ash ve diğerleri ile karşılaşırlar. Ash, Aipom’un kafasındaki tacı çıkarmaya çalışır lakin taç çok kötü sıkışmıştır. Bu durum karşısında Ash, eğer Aipom’u kral yaparlarsa onun yanında kalması gerektiğini söyler. Aipom, bu sözleri duyunca çok etkilenir. Bu sırada metal bir Fearow, Aipom’u götürmeye çalışır. Araya giren Pikachu, Yıldırım Oku ile Fearow’u durdurur. Metal Fearow’un arkasındaki zeka her zamanki gibi Roket Takımı’dır. Fearow’lar, Meowth’ın kontrolü ile Aipom’a saldırırlar. Ash, Aipom’un üstüne yatarak onu korur. Pikachu, Yıldırım Oku kullanır lakin saldırısı Metal Fearow’lara yetişmez. Bu durum üzerine Ash, Swellow’u yollar. Metal Fearow’lar o kadar çoktur ki Swellow hepsi ile baş edemez. Ash de bu durumu görüp Swellow’u geri çağırır. Hank’in önerisi ile Aipom, Roket Takımı’nın kafasını karıştırmak için Çifte Takım kullanır. Roket Takımı, Metal Fearow’lar ile gerçek Aipom’u bulup kaçırmaya çalışırlar. Metal Fearow ile Ash, arasında Aipom için çekiştirmece başlar. Hank’in Nosepass’ı, Yıldırım Dalgası ile Meowth’ın elindeki kumandayı bozar. Durumdan faydalanan Ash, Pikachu’nun Yıldırım Oku, Aipom’un Yıldız saldırısı ile Roket Takımı’nı gökyüzüne yollar. Ash ile diğerleri Aipom’un kafasına sıkışan tacı çıkarmayı denerler fakat başarılı olamazlar. Hank, yine şahane bir fikir ile Aipom’a, Yaban Mersini meyvesi verir. Yaban Mersi'nini yiyen Aipom’un kafasındaki taç Hank’in çekmesi ile çıkar. Yarışmacılar, üzerlerinde yaşlı adam ile oraya gelirler. Bu sırada güneş batmaktadır taç ise Hank’in ellerindedir. Bu durumu gören yaşlı adam bu senenin kralını Hank olarak ilan eder. Arkadaşlarımız, Hank’i kral olmasından dolayı tebrik ettikten sonra Ash’in Sınır Savaş’ı için gitmeye karar verirler.

Kahramanlarımız için alışılmadık bir maceranın ardından güneşin az önce batmasına rağmen Fennel Vadisi'ne ve Savaş Piramidi'ne olan yolculukları kaldığı yerden devam ediyor.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Giovanni
Hank





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani190.gif] [Resim: rsiconani232.gif] [Resim: rsiconani254.gif] [Resim: rsiconani277.gif] [Resim: rsiconani341.gif] 

Brock:[Resim: rsiconani205.gif] [Resim: rsiconani259.gif] [Resim: dpiconani438_zpshj091wzv.gif]

May: [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani133.gif][Resim: rsiconani256.gif][Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Hank: [Resim: rsiconani299.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral