Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 447 - Second Time's the Charm
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Second Time's the Charm
Japonca Adı: Battle Tower! Telepathy Battle!
Türkçe Adı: Sürüyü Küçültmek


[Resim: genizet.png]
Özgüvenle dolu Ash, Salon sahibi ve Savaş Kulesi Lideri Anabel ile kazanmaya can attığı Yetenek Sembolü için vahşi bir savaşa girişti. Ama Anabel'in Pokemonların hislerini sezebilme ve düşünerek emir vermesi ile yüzleşince Ash'in Corphish'i, Tauros'u ve Pikachu'su kolayca yenildi. Bu durumdan kahramanımız kocaman bir yenilgiyle ayrıldı.

Ash, Anabel'le tekrar savaş kararı almıştır. Kahramanlarımız ormanda ilerlerken Ash aralarından ayrılır. Corphish, Tauros ve Pikachu'yla birlikte aralarındaki bağı arttırmak için koşmaya başlarlar. Ash'in emriyle, Pokemonları ağaca saldırır ama oradan Beedrilller çıkar. Ash bu sefer geri kaçar. Kaçarken Anabel'e rastlar. Tauros'a Beedrill iğnesi değince çıldırır. Ash ve Anabel, Tauros'un arkadan koşmasıyla göle düşer.

Ash ve Anabel Tauros'u temizlerken Brock yemekleri hazırlamaktadır. Roket Takımı ise birden tünellerinden çıkınca Brock'un yemeklerini görür. Sloganlarını söyleyip yemekleri çalacaklarken, May'in Munchlax'i yemekleri alıp kaçar. Meowth hemen Wobbufet şeklindeki robotu tünelden çıkarır. Robota binerler. Eevee, Çarpma kullanınca robotta küçük bir delinme olur. Bu delinme Roket Takımı'nın havaya uçmasını sağlar.

May, Pokemonlarla zihinsel anlaşma fikrini ortaya atar. Ash ve May başarısız olur. Anabel nasıl yaptığını bilmediğini söyler.

Ash ve Anabel salona dönerler. Ash, Corphish'i gönderirken, Anabel'in tercihi Alakazam'dır. Corphish, Yengeç Çekici'yle başlar. Anabel telekineziyle Alakazam'ın saldırmasını ister. Alakazam, Odak Yumruğu'yla karşılık verir. Corphish Baloncuk Işını'nı kullanır. Alakazam yine Psişik Işın'ı kullanarak karşılık verir. Corphish bu sefer Yengeç Çekici'ni dener ama Alakazam onu Psişik'le engeller. Onu fırlatır. Corphish düşmeden önce, Alakazam'ın hiç beklemediği anda Baloncuk Işını'nı gönderir. Alakazam bu saldırının ardından Toparlanma'yı kullanır. Corphish yine Yengeç Çekici'yle saldırır. Alakazam da Odak Yumruğu'yla karşılık verecekken Corphish son bir hareketle Yengeç Çekici'ni hasarsız indirir. Alakazam yere düşmeden Psişik Işın'ı kullanır. Corphish'in kafası karışır. Alakazam, Corphish'in işini bitirmek için Odak Yumruğu'nu kullanır. Corphish kafası karışıkken Yengeç Çekici'ni indirir. Sonra Ash onu geri Pokétopu'na alıp gönderir. Bu garip numaranın ardından Baloncuk Işını, Alakazam'ın işini bitirir.

Anabel'in sonraki tercihi Metagross'tur. Corphish, Baloncuk Işını'yla karşılar ama Metagross saldırıdan kurtulup tam güç Meteor Ezmesi'yle Corphish'i savaş dışı bırakır. Ash'in sıradaki tercihi Tauros'tur.

Tauros, Yere Serme'yi kullanarak başlar. Metagross, Demir Defans'la saldırıyı etkisiz hale getirir. Metagross, Meteor Ezmesi'yle saldırır. Ama bundan son anda kurtulan Tauros Boynuz Saldırısı'nı indirir. Pek etki etmez. Tauros, Çifte Takım kullanıp saldırır. Metagross, kendisine doğru gelen Tauros ve onun taklitlerine Hiper Işın'la saldırır. Böylece Tauros'u geri püskürtür. Tauros hemen Boynuz Saldırısı'yla darbeyi indirir. Karşılıklı Meteor Ezmesi ve Yere Serme saldırıları birbirlerinin işini bitirir.

Ash, Pikachu'yu, Anabel Espeon'u gönderir. May Pokédex'i açar.


Espeon: Güneş Pokémon'u Hava akımlarını sezmek ve rakibinin hareketlerini tahmin etmek için vücutlarını kaplayan tüyleri kullanırlar.

Pikachu, Hızlı Saldırı'yı uygular. Espeon hızıyla kurtulup Hızlı Saldırı'yı kullanır. Pikachu kaçamaz. Pikachu hemen Demir Kuyruk kullansa da Espeon da hemen Demir Kuyruk'la karşılık verir. Pikachu bu sefer Yıldırım Oku kullanır. Ama Espeon, Enerji Topu'nu kullanır. Böylece hem saldırıyı etkisizleştirir, hem Pikachu'ya hasar verir. Pikachu pes etmeyip Yıldırım Oku'nu tekrar dener. Espeon saldırıdan yine kurtulup Psişik'le onu havaya atar. Pikachu yere kontrollü biçimde düşer. Bu sefer Hızlı Saldırı'yı kullanır. Espeon Psişik'le havaya yollar. Pikachu, lambaları yakalar. Fırsattan istifade Yıldırım Oku'yla lambaları söndürür. Espeon'un azıcık ışık yaydığı bölümü görerek Yıldırım Oku'nu kullanır. Espeon, saldırı altında Enerji Topu'nu kullanır. Espeon hiçbirini isabet ettiremez. Pikachu, yine sert bir Yıldırım Oku'yla Espeon'u iyice yorar. Işıklar tekrar yandığı anda Pikachu ortaya çıkıp Demir Kuyruk'u Espeon'a indirir. Pikachu, Volt Vuruşu'yla koşarken Espeon Enerji Toplarını ıskalar. Pikachu, en sonunda Volt Vuruşu'nu kullanıp Espeon'u savaş dışı bırakır.

Anabel, Ash'e Yetenek Sembolü'nü verir. Scott, Ash'in Savaş Piramidi'nin nerede olduğunu sormasına cevabın Pokénav'da olduğunu belirtir. Dostlarımız piramitin olduğu Pewter'a doğru yola çıkar.


Bizim de beklediğimiz gibi biraz ısrarcı kararlılıkla favori Sınır Savaşları karşılaşmacımızdan Ash, kendisine Yetenek Sembolü'nü kazandı. Altıncısını. Şimdi Savaş Piramidi onu bekiyor ve yolculuk devam ediyor.






[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Scott
Anabel





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani128.gif][Resim: rsiconani341.gif]


May: [Resim: rsiconani133.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Anabel: [Resim: rsiconani065.gif][Resim: rsiconani196.gif] [Resim: rsiconani376.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani015.gif][Resim: rsiconani016.gif][Resim: rsiconani083.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash Savaş Kulesi maçında Anabel'e kaybetti.
[Resim: badge07-g.png] - Ash, rövanşta Anabel'i yenerek Yetenek Sembolü'nü kazandı.




[Resim: EmeiGeenler.png]
-YeEmAl-