Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: İndigo Ligi Turnuvası Eğitmenleri(Anime)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Mandi

[Resim: k9pWLdg.jpg]


Mandi, İndigo Ligi Turnuvası’na katılmaya hak kazanmış ayrıca gösteriden hoşlanan bir eğitmendir. Mandi, anime de ilk olarak karşımıza ‘Round One! Begin!’ adlı bölümde çıkmıştır. Bu bölümde İndigo Ligi Turnuvası ilk turunda Ash ile eşleşmiştir.



[Resim: k2xsR4q.jpg][Resim: yV7LFvK.jpg]


Mandi, turnuvadaki ilk tercihini Exeggutor’dan yana kullanmıştır. Exeggutor, Ash’in Krabby’sinin Kingler’a dönüştüğü mücadeleyi kaybetmiştir.

[Resim: MfP8VIP.jpg][Resim: su1GNGN.jpg]


Mandi, ikinci tercihini Seadra’dan yana kullanmıştır. Seadra, Kingler’ın Baloncuk kombineli saldırısına yenilmiştir.


[Resim: MxfGqZV.jpg][Resim: U78AjLU.jpg]


Mandi son tercihini Golbat’dan yana kullanmıştır. Golbat da Kingler’in Hiper Işın saldırısına kurban gitmiştir. Böylece Mandi, Ash'e yenilerek turnuvaya veda etmiştir.


[Resim: UmDrakm.jpg][Resim: BYPxqQQ.jpg]




Mandi'nin Pokémonları

Pidgey'ler
[Resim: zJaWboY.png]

Pidgey’ler ilk olarak karşımıza ‘Round One! Begin!’ adlı bölümde çıkmıştır. Mandi, Pidgey’leri ilüzyon için kullanmıştır.


Exeggutor
[Resim: eqnDHCe.png]

Exeggutor, ilk olarak karşımıza ‘Round One! Begin!’ adlı bölümde çıkmıştır. Mandi, Exeggutor’u Ash ile yaptığı ilk tur mücadelesinde kullanmıştır. Exeggutor, Kingler’a yenilmiştir.



Seadra
[Resim: fbAisTQ.png]

Seadra, ilk olarak karşımıza ‘Round One! Begin!’ adlı bölümde çıkmıştır. Mandi, Seadra’yı Ash ile yaptığı ilk tur mücadelesinde kullanmıştır. Seadra, Kingler’a yenilmiştir.



Golbat
[Resim: oO9KuVs.png]

Golbat, ilk olarak karşımıza ‘Round One! Begin!’ adlı bölümde çıkmıştır. Mandi, Golbat’ı Ash ile yaptığı ilk tur mücadelesinde kullanmıştır. Golbat, Kingler’a yenilmiştir.







Pete Pebbleman

[Resim: cX8YqMD.png]


Pete Pebbleman, İndigo Ligi Turnuvası’na katılmaya hak kazanmış bir eğitmendir. İlk olarak karşımıza ‘Fire And Ice’ adlı bölümde çıkmıştır. Pete Pebbleman, İndigo Ligi Turnuvası üçüncü turunda buz alanda Ash ile karşılaşmıştır. Kullandığı ilk Pokémon’u bilinmemektedir. Pete, ikinci Pokémon tercihini Cloyster’den yana kullanmıştır. Cloyster, Kingler’in darbelerine dayanamayarak mücadele dışı kalır.



[Resim: 70cmv20.jpg][Resim: zJmZqS9.jpg]


Pete, üçüncü tercihini Arcanine’dan yana kullanır. Arcanine, Ejderha Öfkesi ile Kingler’i yener.

[Resim: 1CDUEnQ.jpg][Resim: 6N55lxO.jpg]


Arcanine, Ash’in son tercihi olan Pikachu’nun Yıldırım saldırısına yenilerek mücadele dışı kalır.Böylece Pete, Ash’e yenilerek turnuvaya veda eder.


[Resim: mPtkv94.jpg][Resim: HIKHDdy.jpg]




Pete'nin Pokémonları


Cloyster
[Resim: V4aMa6s.png]

Cloyster ilk olarak karşımıza ‘Fire And Ice’ adlı bölümde çıkmıştır. Pete, Cloyster'i Ash ile yaptığı turnuva maçında kullanmıştır. Cloyster, Kingler'e yenilir.

Arcanine
[Resim: XEV28ag.png]

Arcanine, ilk olarak karşımıza ‘Fire And Ice' adlı bölümde çıkmıştır. Pete, Arcanine'ı Ash ile yaptığı turnuva mücadelesinde kullanmıştır. Arcanine, Kingler’ı yenmiş lakin Pikachu'ya yenilmiştir.






Jeanette Fisher

[Resim: 3jdLBzf.png]


Jeanette Fisher, İndigo Ligi Turnuvası’na katılmaya hak kazanmış bir eğitmendir. İlk olarak karşımıza ‘Fourth Round Rumble’ adlı bölümde karşımıza çıkmıştır. İndigo Ligi Turnuvası dördüncü turunda çimen sahada Ash ile karşılaşmıştır. İlk tercihini Beedrill’den yana kullanmıştır. Beedrill, Ash’in Bulbasaur’una yenilmiştir.


[Resim: QvZ0hBY.jpg][Resim: SFz8X4K.jpg]


Jeanette, ikinci Pokémon tercihini Scyther’dan yana kullanmıştır. Scyther, Ash’in Bulbasaur’una yenilmiştir.

[Resim: bV0UU6g.jpg][Resim: rPyJSYI.jpg]


Jeanette, üçüncü tercihini Bellsprout’dan yana kullanır. Bellsprout, Ash’in Balbasaur’u ve Pikachu’sunu yenmiştir.


[Resim: MazL92R.jpg][Resim: CRhLjUD.jpg]


Jeanette’nin üçüncü tercihi olan Bellsprout, Ash’in Muk’una yenilir. Böylece Jeanette, Ash'e yenilerek turnuvaya veda eder.


[Resim: YXbyQ2Y.jpg][Resim: Dnfxnkn.jpg]




Jeanette'nin Pokémonları

Beedrill
[Resim: hV5t9EO.png]

Beedrill, ilk olarak karşımıza ‘Fourth Round Rumble’ adlı bölümde çıkmıştır. Beedrill, Ash’in Bulbasaur’una yenilmiştir.


Scyther
[Resim: GgoCyJP.png]

Scyther, ilk olarak karşımıza ‘Fourth Round Rumble’ adlı bölümde çıkmıştır. Scyther, Ash’in Bulbasaur’una yenilmiştir.


Bellsprout
[Resim: 19fS8yh.png]

Bellsprout, ilk olarak karşımıza ‘Fourth Round Rumble’ adlı bölümde çıkmıştır. Bellsprout, kendisinden beklenmeyen bir şekilde Ash’in Bulbasaur’u ve Pikachu’sunu yenmiştir. Bellsprout, Muk’a yenilmiştir.







Melissa

[Resim: CrHHrfY.png]


Melissa, İndigo Ligi Turnuvası’na katılmaya hak kazanmış bir eğitmendir. Melissa, ilk olarak karşımıza ‘Fourth Round Rumble’ adlı bölümde karşımıza çıkmıştır. İndigo Ligi Turnuvası üçüncü turunda toprak saha da Gary ile karşılaşmıştır. Melissa’nın ilk iki tercihi bilinmemektedir. Son Pokémon’u ise Golem’dir.


[Resim: 7i3iytR.jpg][Resim: gJjFsHu.jpg]


Golem, Gary’nin son Pokémon’u olan Nidoking’i Sismik Çarpma ile yenmiştir. Böylece Melissa, Gary’i yenerek bir üst tura yükselmiştir.

[Resim: 4IooIrD.jpg][Resim: HNcsU2d.jpg]


Melissa’nın diğer turlarda ne yaptığı bilinmemektedir.




Melissa'nın Pokémonları

Golem
[Resim: yZucIyR.png]

Golem, ilk olarak karşımıza ‘Fourth Round Rumble’ adlı bölümde çıkmıştır. Golem, Gary'nin Nidoking'inin Boynuz Saldırısı'nı engelleyerek onu Sismik Çarpma ile yener.






Assunta

[Resim: 1wfimk7.png]


Assunta, İndigo Ligi Turnuvası’na katılmaya hak kazanmış bir eğitmendir. İlk olarak karşımıza ‘Friends To The End’ adlı bölümde karşımıza çıkmıştır. Assunta, İndigo Ligi Turnuvası son sekiz mücadelesinde Richie ile karşılaşmıştır. Assunta'nın Pokémon tercih sırası tam olarak belli değildir. Assunta ile Richie arasındaki maçın tam olarak detayları belli değildir.


[Resim: JRhGBNk.jpg][Resim: XW3WuZA.jpg]


Assunta ile Richie arasındaki son Pokémon’ların mücadelesinde Ivysaur ve Pikachu karşılaşmıştır. Ivysaur, Pikachu ile arasındaki maçı Çarpma ile bitirerek kazanmıştır. Böylece Assunta, Richie’yi yenerek Yarı Final’e yükselmiştir.

[Resim: IBnwFqY.jpg][Resim: 8CWeBH4.jpg]


Assunta, İndigo Ligi Turnuvası’nda finale yükselmiştir. Assunta’nın finalde ne yaptıkları tam olarak belli değildir fakat final maçını kaybetmiştir.




Assunta'nın Pokémonları

Rhydon
[Resim: 9lIGoqX.png]

Rhydon, ilk olarak karşımıza ‘Friends To The End’ adlı bölümde çıkmıştır. Rhydon, Richie'nin Charmander'i ile mücadele etmiştir.



Venomoth
[Resim: OTMtiS9.png]

Venomoth, ilk olarak karşımıza ‘Friends To The End’ adlı bölümde çıkmıştır. Venomoth, Richie'nin Butterfree'si ile mücadele etmiştir.




Ivysaur
[Resim: Dx4XYDc.png]

Ivysaur, ilk olarak karşımıza ‘Friends To The End’ adlı bölümde çıkmıştır. Ivysaur, Richie'nin Pikachu'sunu yenmiştir.


Spearow veya Tentacool
[Resim: dWQkQkM.png][Resim: 6JWSU54.png]

Hangi Pokémon'un Assunta'ya ait olduğu tam olarak bilinmemektedir.









Turnuvada Mücadele Etmiş Diğer Eğitmenler

[Resim: 4ViPp1c.jpg][Resim: Vqhq0WB.jpg]
[Resim: qGjmAJ9.jpg][Resim: MC3dyrn.jpg]
[Resim: 6iHiY1t.jpg][Resim: u6x3XHX.jpg]

Kaynak: Bulbapedia ve Serebii
Her sey gayet iyi ama Mandi'nin ismini cok kullanmissin baslarda. Ondan baska kusur göremiyorum ellerine saglik :D