Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 456 - May, Harley, Drew'd Ya
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: May, We Harley Drew’d Ya!
Japonca Adı: Begin! Pokémon Contest – Grand Festival
Türkçe Adı: Büyük Festival Başlıyor


[Resim: genizet.png]
Genç Koordinatör’ümüzün içindeki heyecan giderek büyüyor. May, Büyük Festival’in yeni mekânı olan İndigo Platosu’na doğru yol alıyor. Kurdele Kupası’na saatler kala heyecanlar gittikçe artıyor.

Kahramanlarımız, May’in Büyük Festival’i için İndigo Platosu’na gelmişlerdir. İndigo Platosu’nu gören May, Büyük Festival’in de verdiği heyecanla koşmaya başlar. May gibi bütün yarışmacılar Büyük Festival’e kayıt yaptırırken Jessie’nin kotsum giymiş hali olan Jessedia da Festival için tanıtım yapar. Tanıtımın ardından gelen Lillian, Jessie ve ekibini tebrik eder. May, ise Pokémon Merkezi’ndeki telefondan annesi ile konuşmaktadır. May’in annesi, May’e Festival’e gelemeyeceğini fakat ona şans dilediğini söyler. Konuşmanın ardından arkalarına dönen kahramanlarımız, milletin şapkasını alan bir Aipom görürler. Aipom, şapkalar ile gösteri yaparken şapkaları Ash’in üstüne düşürür. Şapkalardan dolayı yere düşen Ash, şapkasını tekrar Aipom’a çaldırır. Aipom, peşinden koşan kahramanlarımızı sürekli atlatır. Bu sırada oradan geçen Drew, Roselia’sının Taç Yaprak Dansı ile Aipom’u durdurur. Solidad’in Slowbro’su da Psişik ile Aipom’u Ash’e götürür. Ash, Aipom’dan şapkasını alır fakat Aipom kıvrak bir hareketle kaçıp dışarı gider. Ash, Drew’den özür diler. Drew, Ash’i takmayarak May ile sohbet eder. Bu sırada Solidad de sohbete dahil olur. Solidad ile Drew birbirlerini tanımaktadırlar. Drew, kısa konuşmanın ardından Roselia’sı ile birlikte oradan ayrılır. Solidad ile kahramanlarımız, bir masaya oturarak Drew hakkında sohbete devam ederler. Solidad, May’e yarışmaya katıldığı için kendini küçük görmemesi gerektiğinden bahseder. Bu sırada Max belirsiz birinden aldığı gülü May’e uzatır. May, aldığı gül bir anda patlayınca şaşırır. Max ile Brock, bu garip kişinin Harley olabileceğini düşünürler.

Büyük Festival’i her zamanki gibi Lillian sunacaktır. Lillian, Büyük Festival’e 270 yarışmacının katılacağından bahseder. Lillian, Festival sunumunun ardından jüri üyelerini tanıtırp seyircilere ve yarışmacılara ilk tur kurallarından bahseder. Kurallara göre üç Hemşire Joy, gösterileri değerlendirecek ardından görüşlerini jüri heyetine sunacaktır. Hemşire Joy ile jürinin onayını alabilen altmış dört yarışmacı ikinci tura çıkabilecektir. Lillian, seyircilere ikinci sunucusu olan Jessedia’yı da tanıtır. Lillian, Büyük Festival tanıtımlarının ardından ortağı ile birlikte ilk turu başlatır. Bir sürü güzel gösteriden sonra sıra May’e gelir. May, ilk tura Combusken ile başlar. Combusken, May’in fırlattığı frizbiyi harika bir Alttan Vuruş ile parçalar. May’in gösterisinin ardından sahneye Solidad gelir. Solidad, ilk tura Lapras kullanarak başlar. Lapras, havuza düşünce etrafa saçtığı suları Kuru Soğuk ile bir sanat eserine çevirerek gösterisini yapar. Sıra Drew’e gelmiştir. Drew, ilk tura Masquerain ile başlar. Masquerain, Gümüş Rüzgar’ı dönüp kullanarak adeta bir hortum oluşturur. Drew’den sonra sıra Harley’e gelir. Harley, üzerine May’in kıyafetlerini giymiştir. Harley, ilk tura Banette ile başlar. Banette, Yakamoz kullanarak güzel bir gösteri sunar. Harley’in ardından sahneye çıkan Lillian, ikinci tura çıkan yarışmacıları göstermek için oylama sonuçlarını açıklar. Aralarında May, Harley, Drew ve Solidad’in de bulunduğu 64 Koordinatör ikinci tura yükselmiştir. İlk turun ardından May, Combusken’ini besleyip arkadaşları ile sohbet eder. Bu sırada gelen Harley, May ile Drew’e meydan okur. Aipom ise boş durmayarak Ash’in şapkasını yine araklar. İkinci tur Lillian’ın sunumu ile başlar. İlk olarak sahneye Drew gelir. Drew, ikinci tur için Absol’u seçer.

İndigo Platosu Büyük Festival’inin ikinci turu geldi çattı. Kupa orada tahrik edici biçimde kazanacak yarışmacıyı beklerken kazanacak kişi May olabilecek mi?





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Caroline
Contesta
Bay Sukizo
Vivian
Lillian
Drew
Harley
Solidad






[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


May: [Resim: rsiconani256.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Drew: [Resim: rsiconani284.gif] [Resim: rsiconani315.gif] [Resim: rsiconani359.gif]


Harley: [Resim: rsiconani354.gif]


Solidad : [Resim: rsiconani080.gif] [Resim: rsiconani131.gif]



Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani003.gif] [Resim: rsiconani012.gif] [Resim: rsiconani039.gif] [Resim: rsiconani078.gif] [Resim: rsiconani088.gif] [Resim: rsiconani109.gif] [Resim: rsiconani111.gif] [Resim: rsiconani118.gif] [Resim: rsiconani166.gif] [Resim: rsiconani176.gif] [Resim: rsiconani196.gif]
[Resim: rsiconani219.gif] [Resim: rsiconani223.gif] [Resim: rsiconani226.gif] [Resim: rsiconani229.gif] [Resim: rsiconani236.gif] [Resim: rsiconani286.gif] [Resim: rsiconani326.gif] [Resim: rsiconani357.gif] [Resim: rsiconani373.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani016.gif] [Resim: rsiconani190.gif]



[Resim: olaylar.png]

- May, Büyük Festival'e başladı.
- May, yeni rakibi Solidad ile tanıştı.
- Drew, Harley, Solidad ilk turu geçti.





[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral