Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 455 - Slaking Kong
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Slaking Kong
Japonca Adı: Marvel! Mountain of the Giant Slaking
Türkçe Adı: Slaking Kong


[Resim: genizet.png]
Brandon’dan ve uçan piramidinden sonra kahramanlarımız şimdi İndigo Platosu’na doğru yol alıyor. Yakında May de oradaki Büyük Festival’e katılıyor olacaktır.

Kahramanlarımız, İndigo Platosu’na doğru giderlerken May’in Büyük Festival de yapacakları hakkında konuşurlar. May, Kanto Kurdele’lerine bakarken arkadan, birinin eşyalarını çalmış Aipom sürüsü gelir. Aipom’lar, May’in Kurdele Çantası ile Ash’in de şapkasını çalarlar. Kahramanlarımız, Aipom’ları kovalarlar fakat yakalayamazlar. Kahramanlarımız, Aipom’lar tarafından soyulan biri ile tanışıp onun evine giderler. Bu kişi Taylor’dur. Taylor, kahramanlarımıza Aipom, Vigoroth ve Mankey’lerin, Slaking için hırsızlık yaptığını söyler. Roket Takımı ise Pokémon’lara tuzak kurup onların hırsızlık yapmalarını sağlamaktadır. Çalınan eşyalarını bulmak isteyen kahramanlarımız, Taylor ile birlikte yola koyulurlar. Kahramanlarımız, ormanın içinde ilerlerken ellerindeki meyveler ile bir yere gitmekte olan Mankey’leri görürler. Mankey’leri takip eden kahramanlarımız, çitlerle çevrili bir alana gelirler. Kahramanlarımız, burada Pokémon’ların yaptıkları şeyi görünce saklanıp kapının açılmasını beklerler. Kostüm giyen Meowth, meyveleri içeri almak için kapıyı açınca kahramanlarımız da kapıdan içeri girerler. Kahramanlarımız, içeri girince her şeyi Roket Takımı’nın tezgâhladığını anlarlar. Jessie, May’in Kurdele’lerine de el koymuştur. Kahramanlarımız ile Roket Takımı arasında konuşma geçer. Konuşma sırasında Meowth’ın tabiri ile Dağ Kralı olan Dev Slaking ortaya çıkar. Meowth, diğer Pokémon’lara kralları için savaşmaları gerektiği söyler. Kahramanlarımız, Taylor ile birlikte üzerlerine gelen Pokémon sürüsünden koşarak kurtulmaya çalışırlar. Kahramanlarımız kaçarlar fakat Pokémon’lar etraflarını sarar. Pikachu, Yıldırım Oku kullanarak etraftaki Pokémon’ların dikkatini dağıtır. Kahramanlarımız ile Taylor ise oradan uzaklaşıp arayışa devam ederler.

Arkadaşlarımız, sonuca daha çabuk ulaşmak için ayrılırlar. Taylor, May ve Max bir tarafa Ash ile Brock da diğer tarafa giderler. Aipom’lar, Ash ile Brock’u takip ederler. Brock, Aipom’ları durdurmak için yere Pokémon yiyeceği atar lakin Ash’in şapkasını çalan durmaz. Arkadaşlarımız kaçarken bir uçuruma gelirler. Aipom, Ash’in üstüne atlar ve dengesi bozulan Ash, Aipom ile birlikte uçuruma yuvarlanır. Ash, uçurum da yuvalanırken bir dala tutunur ve düşmekte olan Aipom’u yakalar. Dal kopunca düşmeye devam eden Ash ile Aipom bir çalı sayesinde kurtulurlar. Böylece Ash ile Aipom arasındaki buzlar erimiş olur. May, Max ile Taylor ise peşlerindeki sürüyü çalılara saklanarak atlatırlar. Ash, Brock, Pikachu buluşarak çitlere doğru koşmaya başlarlar. May, Max ile Taylor çitleri halatları kullanarak geçip Roket Takımı’nın karşısına çıkarlar. Roket Takımı, Slaking’i kullanarak İndigo Platosu’na gitmeye çalışırlar. May, Combusken’i yollayarak Ateş Çemberi kullanmasını ister. Slaking, o kadar güçlüdürki nefesi saldırıyı engellemeye yeter. Slaking, çitleri kırarak dışarı çıkar. O sırada gelen Ash, Pikachu’nun Yıldırım Oku ile Slaking’i durdurmaya çalışır. Ani bir atakla Slaking, May’i yakalayıp etraflarındaki dağa tırmanmaya başlar. Ash, May’i kurtarması için Swellow’u yollar. Swellow sayesinde dikkati dağılan Slaking, May’i düşürür. Ash, Sceptile’ı yollayarak düşmekte olan May’i kurtarır. Swellow, Hava Ası ile Slaking’i dağdan aşağı düşürür. Olanlara kızan May, Combusken’in Ateş Çemberi ile Roket Takımı ve Slaking’e saldırır. Brock, Marshtomp’un Su Pompası’nı kullanarak ateşi söndürür. İnanılmaz, Dev Slaking aslında robotmuş. Oraya gelen Slaking, Vigoroth, Aipom ve Mankey’ler robotu görünce saldırarak onu bozarlar. Robottan çıkan Roket Takımı, kahramanlarımız ile mücadeleye girer. Seviper, Isırık ile saldırır. Combusken ise Hızlı Saldırı ile karşılık verir. Seviper saldırısını bir kez daha tekrarlar. Combusken, hızlı bir refleks ile saldırıyı atlatıp Alttan Vuruş kullanarak karşılık verir. Bu saldırı sayesinde May, kurdelelerine kavuşur. James, Cacnea’yı yollar. Cacnea, Dikenli Kol ile saldırır. Pikachu, Volt Vuruşu ile Cacnea’yı geri yollar. Saldırıdan geri savrulan Cacnea, Roket Takımı’na çarpar. Çarpmanın etkisi ile Roket Takımı gökyüzüne fırlar. Kahramanlarımız, oradaki Pokémon’lar ile Taylor’un meyvelerini taşıdıktan sonra onunla vedalaşıp ayrılırlar. Ash, arkadaşlarıyla birlikte yollarına devam ederken Aipom’un şapkasını geri vermek için yaptığı küçük jest ile karşılaşır.


Kahramanlarımız, dağda yaşayan Pokémon’lar ile görülmedik bir dostluk kurdular. Taylor, meyvelerine tekrar kavuştu. May de çok sevdiği kurdelelerine. Şimdi Koordinatör, Büyük Festival için heyecanlanıyor.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Taylor






[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani254.gif] [Resim: rsiconani277.gif]


Brock:[Resim: rsiconani259.gif]


May: [Resim: rsiconani256.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif][Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani056.gif] [Resim: rsiconani190.gif] [Resim: rsiconani288.gif] [Resim: rsiconani289.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash, kendisini takip eden Aipom ile arkadaş oldu.





[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral