Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X&Y Bölüm 50
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Spoiler:
Bölüm başında yine hayıflanıyordum ama boşa çıktı. Uzun zaman sonra ilk defa bir bölümden zevk aldım. Pancham-Chespin ikilisi çok iyiydi. Kısacası bana göre gayet tatmin edici bir bölümdü. Mega Evrimimin 3. bölümünü de söylemişler ama tam tarihi kestiremedim yada geçiştiriyordum orayı görmedim. Ertelenen bölümde Ash sanırım o kafasında yara bandı olan Skrelp'i yakalayıp evrimleştirir. Böylece ejderha/zehir tipi bir pokesi olur :D Dragalge'nin yanına Trevenant'ta çok iyi giderdi :D Sanırım Goomy ve Skiddo'da yakalayacak ileriki bölümlerde, yani çoğu yerde öyle yorumlar gördüm. Ama evrimleştirmezse bi anlamı kalmaz bence, hadi hayırlısı :D
Hal abirşeyi merak ediyorum. İzlediğim bölümün sonlarında Charizard Y yi gösterdiler. Herhalde özel bölümün fragmanıydı ama asıl konu bu değil. Acaba Ash charizard Y sahibi olacak mı dersiniz ??
(13-11-2014, 06:41 PM)Gizemli0 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hal abirşeyi merak ediyorum. İzlediğim bölümün sonlarında Charizard Y yi gösterdiler. Herhalde özel bölümün fragmanıydı ama asıl konu bu değil. Acaba Ash charizard Y sahibi olacak mı dersiniz ??
Lütfen yeni bölüm konularında yazacağın mesaj ilk sayfaya denk geliyorsa spoiler kullan. Henüz izlemeyen kişileri sinirlendirmek istemeyiz. Nasıl yapıldığı "Hızlı Cevap" sekmesinin hemen üstünde ki 5. madde de açıklanmış.
Spoiler:
Bölüm çok güzeldi.Zaten Serena olduktan sonra her bölüm güzel bana.Ash yine figüran gibi kaldı bölümde.Korrina ile maçından sonradır hep böyle zaten.Neyse ki ilerideki bölümler onunla ilgili. Ash'in Froakie'si evrimleşecek.Belki de bir Skiddo yakalayacak.Yani sağlam bölümler geliyor bence. Pancham-Chespin ikilisi iyi iş gördü.Roketlerde mükemmeldi.Seviyorum ben onları yaa.Nerdeyse attığım her yorumda diyorum.Ancak şimdi de diyeceğim Frokie'nin evrimleşeceği bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.

Pokemon XY Anime Preview 24

Spoiler:
Spoiler:
Serena'nın dansını yine tamamen göstermediler.Asıl gösteriyi showcase'e saklıyorlar anlaşılan.May ve Dawn'ın aksine Serena'nın ilk yarışmasını kazanacağını düşünüyorum.
Spoiler:
Bölüm çok güzeldi, çok beğendim... Ertelenen bölümde hala Ash'in Skrelp yakalayacağını düşünen mi var? O bölümün 24. bölüm olması gerekiyordu üzerinden 26 bölüm geçmiş Skrelp yakalamış olsaydı görürdük, bölümün tanıtım bölümü olacağı başından beri belli zaten... Ama o bölümü alıp olay örgüsünde buraya monte ederlerse -ki hiç sanmıyorum- işler değişir...