Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yeni başladım Su pokemonları hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İyi akşamlar sevgili pokemon türkiye forumu üyeleri.
Oyuna yeni başladım sardı beni bayağı oynuyorum biraz çözdüm falan itemlerin ne için kullanıldıklarını tam anlayamadım öncelikle ondan sonra su pokemonları nerede bulunur ve elektrik pokemonu nasıl buluabilirim 2 defa Pikachu buldum ama 6 topla yakalayamadım canını kırmızıya çekip atacaktım poke topu ama kritik geldi gitti şans ya işte :D

Poketopu transferi nasıl yapacağım ben onları yollarken sildim yanlışlıkla.


Evet bunları merak ediyorum bir de pokemonlarımı nasıl geliştireyim benim pokemonlarım şöyle :

CHARMELON 27 lvl
PİDGEOTTO 18 lvl
MANKEY 8 lvl
GEODUDE 8 lvl


2. Gym Salonundayım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Su pokemonu yakalamak için surf yada olta lazım. Surf safari zone'dan alınıyor. Olta da; old rod Vermilion City'den, good rod Fuchsia City'den ve super rod Silence Bridge'den alınıyor. Kısacası bir süre daha su pokemonun olmayacak.
İkinci olarak Misty'yi bu takımla yenemezsin tahminimce. Pikachu geliştirebilir ya da oralardan bir çimen pokemonu yakalayıp geliştirirsen daha rahat edersin.
Evet yenemiyorum ben suya karşı elektrik pokemonu ile savaşayım demiştim ama Pikachu yakalayamıyorum, çimen pokemonu yakalayayım o zaman teşekkürler :D
Route 25'de, Cerulean Şehri'nin yukarısında, çimenliklerde Oddish çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. (Leafgreen'se Bellsprout çıkar.) Ben öyle yenmiştim Misty'yi. Lv. 19-20 yaparsan orada yakaladığın Bellsprout/Oddish'i, o zaman Misty'yi rahatlıkla yenersin. Elektrik Pokémon'u için Viridian Forest'tan Pikachu yakalayabilirsin. Ya da Surf ve Cut HM'sini aldıktan sonra Cerulean şehrinin sağından ilerleyip, en sola geldiğinde surfle suya atlarsan aşağı gittiğinde karşına Power Plant çıkar. Buradan Magnemite, Voltorb gibi Elektirk tipi Pokémonlar yakalayabilirsin. Ya da 4. GYM'in olduğu Celedon Şehri'nden bir evden Eevee alabilirsin. Daha sonra bu Eevee'ye Thunder Stone vererek onu elektrik tipi bir Pokémon olan Jolteon yapabilirsin. Su Pokémonlarının nasıl yakalanacağını üstte belirtmiş zaten arkadaş.