Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 454 - Battling the Enemy Within
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Battling the Enemy Within
Japonca Adı: Battle Pyramid! VS Regirock
Türkçe Adı:İçimizdeki Düşman


[Resim: genizet.png]
Kahramanlarımız, Savaş Piramidi’nin tepesini uzaktan görünce daha da heyecanlandılar. Sonra birden…

Kahramanlarımızı, Savaş Piramidi’ne doğru giderken buluyoruz. Kahramanlarımız, Max’in PokéNav’ı sayesinde piramide doğru yol alırken bir anda açılan çukura düşerler. Başlarına ne geldiğini anlamayan çalışan kahramanlarımız, etrafa bakınırlar. Kahramanlarımız, kendi aralarında yaptıkları kısa bir tartışmadan sonra çıkışı bulmaya karar verip yollarına devam ederler. Bu sırada da Roket Takımı, kahramanlarımızın seslerini duyup çukurun başına gelirler. Roket Takımı, deliği incelerken altlarındaki toprak parçalanır. Roket Takımı da böylece aynı çukura düşer. Çıkışı arayan kahramanlarımız, Pikachu Heykeli görürler. Uyarılara rağmen heykeli yerinden oynatan Ash, mağaradaki bir mekanizmayı çalıştırır. Duvar açılır ve içinden taşdan yapılma bir gülle çıkar. Taşdan gülle, kahramanlarımızın üzerine doğru gelir. Kahramanlarımız, gülleden kaçarken Brandon ile karşılaşırlar. Brandon, Regirock’un Odak Yumruk’u ile gülleyi durdurur. May, Regirock’u görünce PokéDex’ine bakar.

Regirock: Taş zirve Pokémon. Vücudundaki yaraları taşlar ile tedavi edebilir.

Brandon ile tanışan kahramanlarımız, onunla kısa bir sohbet ederler. Brandon’ın sert tavırları kahramanlarımızı biraz da korkutur. Brandon, sohbet sırasında bulundukları yerin hikâyesini de anlatmıştır. Brandon, Pokélantis kralının Ho-oh’u yakalayıp burada sakladığını anlatmıştır. Brandon’ı duyan Roket Takımı da Ho-oh’u çalma planlarını düşünmeye başlarlar. Brandon’ın anlattıklarından etkilenen Ash, altı sınır rozeti olduğunu ve Ho-oh’u yenebileceğini söyleyip koşmaya başlar. Roket Takımı da Ho-oh’u ararken Jessie, bir Smoochum Heykel’i görüp heykeli kaldır. Duvarın arkasından çıkan gülle bu sefer de Roket Takımı’nı kovalar. Ash ise koşarken bir kapı ile karşılaşır. Kapı açılır açılmaz Ash’i içeri düşürür. Ash’i takip eden Brandon ve diğerleri dışarıda kalır. Ash, kral odasına girmiştir. Ash, tahtta duran taş PokéTop’unu alır ve Ho-oh’u çağırır. Bu sırada mekanizmayı çözen Brandon ile diğerleri içeri girer. Brandon, Ash’e durmasını söyler fakat iş işten geçmiştir. PokéTop’un içinden Ho-oh yerine çıkan karanlık Ash’i ele geçirmiştir. Ash’i ele geçiren Pokélantis Kralı’dır. Pokélantis Kralı, kahramanlarımızın Pokémon’larını ister. Brandon, Savaş Piramidi’nin kralı olduğunu ve Pokémon’ları alabilmesi için onu yenmesi gerektiğini Pokélantis Kralı’na söyler. Roket Takımı ise Ho-oh’u ararken bir sürü Pokémon’un saldırısına maruz kalır. Scott da Savaş Piramidi’ne gelir. Arkadaşlarımız, Scott’a Ash’in başına gelenleri anlatırlar.

Brandon ile Ash’in bedenini ele geçiren Pokélantis Kralı’nın ruhu arasındaki maç başlar. Brandon, Regirock’u seçer. Pokélantis Kralı, Ash’in düşüncelerini kullanarak Sceptile’ı seçer. Sceptile, Yaprak Kılıcı ile saldırır. Regirock, Demir Defans kullanarak saldırıyı atlatır. Sceptile, Mermi Tohumu ile saldırır. Regirock, yine Demir Defans ile saldırıyı atlatır. Pokélantis Kralı, Sceptile’ın tavana Mermi Tohumu saldırısı yapmasını ister. Saldırı ile tavandan kopan taşlar, Regirock’u sıkıştırır. Regirock, kayalardan kurtulup Hiper Işın’a hazırlanır. Pokélantis Kral’ı, Sceptile’ın hakemin arkasına saklanmasını ister. Bu durum karşısında Brandon, Regirock’un saldırıyı durdurmasını ister. Sceptile, Yaprak Kılıcı ile Regirock’un bacaklarına saldırır. Regirock, Hedef Kilitlenme kullanır. Sceptile, saldırısını yine tekrarlar. Regirock, Hedef Kilitlenme’nin yardımı sayesinde Hiper Işın’ı tam isabet ile kullanır. Sceptile savaşı kaybeder. Pokélantis Kral’ı savaşın bitmediğini ilan edip Pikachu’yu kullanmaya çalışır. May, Brock ve Max araya girerek buna engel olurlar. Ash, arkadaşlarının ve Brandon’un desteği ile Pikachu’nun kendisine Gök Gürültüsü kullanarak saldırmasını ister. Saldırı ile kötü ruh Ash’in bedeninden ayrılır. Brandon, taş PokéTop’u kullanarak kötü ruhu geldiği yere geri gönderir. Roket Takımı ise Hoothoot tarafından kovalanırken bir tuzağa basıp gökyüzüne fırlarlar. Ash, arkadaşlarına teşekkür ederken Brandon araya girip Ash’e nasihatlerde bulunur. Ash, Brandon ile maç yapmak ister fakat Brandon, kazı yapmaya gideceğini vakti geldiğinde maç için ona haber vereceğini söyler. Brandon, son teknolojik piramidi ile uçarak gözden kaybolur. Ash ise Brandon giderken gördüğü Ho-oh ile her şeye yeniden başlamayı düşünür.


Piramid Kralı Brandon’ın, Ash’i yenmesi ile Ash’in hırsı daha da büyüdü ama buna değdi; çünkü Ash bundan kendine ders çıkarmış oldu. Ayrıca da kahramanlarımız, ileride Ash ve May’in turnuvalarına hazırlanmakla meşgul olacaklar.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Scott
Brandon





[Resim: pokemonlar.png]
Ash:[Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani254.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]


Brandon: [Resim: rsiconani377.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani016.gif] [Resim: rsiconani163.gif] [Resim: rsiconani250.gif] [Resim: rsiconani373.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash'in vücudunu Pokélantis Kralı'nın kötü ruhu ele geçirdi.
- Brandon ve kötü kral Ash'in ruhu için savaştı. Kral kaybetti ve Ash özgür kaldı.
- Ash, Sınır Sembolü'nü kazanamadı ve daha ileri bir tarihte Brandon ile karşılaşma yapacaklar.





[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral