Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 453 - Grating Spaces
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Grating Spaces
Japonca Adı: Brock & Ash! Defend Pewter Gym in Tag Battle!
Türkçe Adı: Büyük Değişim


[Resim: genizet.png]
Kahramanlarımız, Brock’un memleketi olan Pewter Şehri’ne varmak için sabırsızlanıyorlar.

Brock’un evine doğru yol almakta olan kahramanlarımız, yol boyunca Brock’un yaşamı hakkında sohbet ederler. Kahramanlarımız, sonunda Brock’un evine gelirler. Brock, evine geldiği için sevinmesi gerekirken karşılaştığı manzaradan hiç hoşlanmamıştır. Brock, kızarak eve girer fakat kardeşleri ile karşılaşınca sakinleşir. Kardeşleri ile salona ne olduğunu konuşan Brock, bu işi Pokémon Dekoratör’lerinin yaptığını öğrenir. Brock, kardeşlerinin de ricası üzerine salonu düzeltmeyi kafaya koyar. Brock, anne ve babasının nerede olduğunu sorar. Kardeşlerinin söylemesi üzerine annesi ile Brock arasında telefonda kızgın üsluplu bir konuşma geçer. Konuşmanın ardında Pokémon Dekoratör’leri, Flint ile Lola’ya uçak biletlerini verip tatile yollarlar. Pokémon Dekoratör’leri aslında Jessie ile James’dir. Roket Takımı, her zamanki gibi Pokémon’ları çalıp patronlarına götürmeyi düşünmektedirler. Kahramanlarımız ise salon hakkında konuşarak Pokémon’ların yanına gelirler. Salonun kapısı açılır açılmaz bir Steelix, Brock’u yakalar. Kısa bir konuşmadan sonra Steelix’in, Brock’un Onix’i olduğunu anlaşılır. Brock, Pokémon’ları ile yaptığı bir sohbette onlarında salonun şeklini beğenmediğini anlar. Salon gezisinden sonra kahramanlarımız, yemek molası verirler. Roket Takımı, kahramanlarımızı yemek yerken izler. Jessie, James ve Meowth, ne yapacakları hakkında plan yaparken Roket Takımı Delibird’ü gelir. Delibird, Roket Takımı’na bir torba verip ayrılır. Torbanın içinde iki tane PokéTop’u vardır. James ile Jessie, PokéTop’larını kontrol eder. PokéTop’larının içinden Charizard ve Aggron çıkar.

Yeni Pokémon’ları alan Roket Takımı, salona gelirler. Roket Takımı, Brock’un istemesi üzerine dekorasyonun iptali için ikiye iki maç yapmayı teklif ederler. Ash ile Brock, maç teklifini kabul eder. Brock Steelix, Ash’de Donphan’ı seçer. Roket Takımı ise Charizard ile Aggron’u kullanır. Mücadelenin başlaması ile birlikte Charizard Alev Püskürtücü kullanarak Steelix’e saldırır. Donphan, Yere Serme ile Charizard’ın saldırısını keser. Aggron, Mega Yumruk ile Donphan’a baya acı çektirir. Steelix, Bağlama ile saldırır fakat hızını kullanan Charizard Alev Çemberi kullanarak Steelix’i geriye fırlatır. Donphan, Yere Serme kullanarak Charizard’ı engellemek ister fakat Aggron, Hiper Işın ile araya girer. Hiper Işın ile savrulan Donphan, Steelix’in üstüne düşer. Brock, böyle yenemeyeceklerini birlikte hareket etmeleri gerektiği söyler. Bunun üstüne Donphan, Yuvarlanma Steelix de Demir Kuyruk ile Charizard’a saldırır. Steelix, Bağlama ile Charizard’ı sıkar. Aggron, Hiper Işın kullanarak Charizard’ı kurtarır. Charizard, Alev Püskürtücü ile Steelix’e saldırır. Steelix, saldırıyı atlatıp Ejderha Nefesi kullanır. Charizard, bu saldırı ile duvara yapışır. Donphan, Yere Serme ile duvara sıkışan Charizard’a saldırır. Aggron, Su Dalgası ile Donphan’a saldırır. Aggron, bir kez daha Su Dalgası kullanır. Donphan, Savunma Kıvrımı kullanır. Steelix, Donphan’ı Demir Kuyruk ile Aggron’a fırlatır. Steelix ve Aggron karşılıklı darbe alırlar. Bu sırada Meowth oradan ayrılır. Meowth’ın ayrıldığını gören Max de peşine düşer. Max, Meowth’ı PokéTop’larını çalarken yakalar. Charizard ise yanlışlıkla Alev Çemberi’ni Aggron’un üstüne kullanır. Saldırıya kızan Aggron ile Charizard birbirlerine saldırırlar. Saldırılar sırasında Roket Takımı’nın kostümleri yanar ve kimlikleri ortaya çıkar. Max de savaş arenasına gelerek Meowth’ın PokéTop’larını çalmaya çalıştığını söyler. Elinde poşet ile kaçan Meowth’ı Geodude, Yere Serme kullanarak yakalar. Duruma kızan Brock’un kardeşi, Geodude’un Kum Fırtınası ile Roket Takımı’na saldırır. Charizard, Alev Püskürtücü Agrron da Hiper Işın ile saldırır. Steelix, Demir Kuyruk Geodude da Mega Yumruk ile karşılık verir. Bu saldırılardan sonra Pikachu Yıldırım Oku, Donphan Hiper Işın, Steelix Ejderha Nefesi, Geodude da Kum Fırtınası kullanarak Roket Takımı’nı gökyüzüne yollar. Roket Takımı’ndan kurtulduktan sonra Brock, kardeşi Forrest’a onunla gurur duyduğunu söyler. Brock, tatilden gelen anne, babası ile de Roket Takımı hakkında konuşur. Brock, anne ve babasından bir daha böyle bir şey yapmamalarını ister. Gökyüzüne fırlayan Roket Takımı da ağaç dallarına takılmış halde kalmışlardır. O sırada gökyüzünden gelen Delibird, PokéTop’larını yanlış getirdiğini söyleyerek onları alıp gider. Brock, ailesi ile vedalaştıktan sonra kahramanlarımız ile birlikte oradan ayrılır.


Ash ve arkadaşları, Brock’un ailesini ziyaret ettiler ve eninde sonunda Pewter Salonu’nu kurtarabildiler. Şimdi ise Ash’in son Sınır Savaşı’na az bir zaman kalmıştı.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Flint
Forrest
Giovanni
Lola





[Resim: pokemonlar.png]
Ash:[Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani232.gif]


Brock: [Resim: rsiconani074.gif] [Resim: rsiconani169.gif] [Resim: rsiconani208.gif] [Resim: rsiconani272.gif]



Jessie: [Resim: rsiconani006.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani306.gif] [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]

 
Flint: [Resim: rsiconani076.gif]


Roket Araştırma: [Resim: rsiconani225.gif]


Lola: [Resim: rsiconani009.gif] [Resim: rsiconani060.gif] [Resim: rsiconani073.gif] [Resim: rsiconani079.gif] [Resim: rsiconani130.gif] [Resim: rsiconani134.gif] [Resim: rsiconani183.gif] [Resim: rsiconani226.gif]




[Resim: olaylar.png]
- Brock, Pewter Salonu'na geri döndü.
- Brock'un Onix'i bir Steelix'e evrimleşmiş.
- Jessie ve James geçici olarak Charizard ile Aggron'a sahip oldu.






[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral