Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon-Kayıt
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba.

Bir sorum var cevaplarsanız sevinirim. Telefonuma Gameboid programını kurdum ve pokemon oyunlarını indirerek oynuyorum. Ancak oyunu kapattığımda oyun sıfırlanıyor ve tekrardan başlangıç pokemonu seçip sıfırdan seyahate başlıyorum.Karakterimi nasıl kaydedebilirim?
My Boy! Free - GBA Emulator kurmanı öneriyorum kayıt oluyor kullanmıştım. Drastic ile Ds oyunlarını oynamaya başlayınca onda kalmıştım. :)
Maalesef o programda da silinip yeniden seyahate başlıyorum.Zaten oyun açılınca New Game diyor yeniden başlıyorum.Çok oynamak istiyorum bilen yok mu ?
Hocam sen kayıtı direk oyun üzerinden mi yapıyorsun? Oyun üzerinden kayıt yapma Emulatorlerin özel kayıt dinamikleri var sorunsuz kayıtları öyle alırsın. Emulator ayarlarını kurcala seve game vs gibi yazar sonra load'tan başlatırsın.
Bende My Boy kullanip Emerald oyniyim dedim hic oynamamistim. Ayni sey bende de oluyor. Oyun İçi save aldigin halde en baştan basliyor tekrar acinca. Programdan save alinca ise load yapamiyorsun. Programin ucretli halini satin almani soyluyor. Yani ben bir cozum bulamadim. Bulan varsa yardimci olsun bir zahmet
Aynısı Windows Phone emulatorunde başıma geldi. Gold'a başlamıştım, çok da iyi gidiyordum bir anda kayıt silindi.
Link vermek yasakmiydi hatirlamiyorum ama burdaki linkten programin full halibi indirip kullanabilirsiniz. Programin kendi savesini kullanirsaniz bir sorun olmadan kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ben kaldigim yerden devam ediyorum suan sahsen gayette guzel. Hızlandırma ozelligi bile var :)
https://www.freedownloadok.com/2013/11/m...k.html?m=1
Bu sefer de Pokemon oyunlarının romlarımı indiremiyorum.Aynı probkemi yaşayan var mı?