Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 452 - The Ole' Berate and Switch!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Ole Berate and Switch
Japonca Adı: Team Rocket’s Disbandment!? Respective Roads!
Türkçe Adı:Büyük Kavga ve Değişim!


[Resim: genizet.png]
Kahramanlarımız, May’in beşinci kurdelesinden bahsederlerken Brock’un memleketi Pewter Şehri’ne yaklaşıyorlar. Pewter Şehri’nden sonra, Ash’in Savaş Piramidi’nde son Savaş Sınırı Maçı’nı yapacak.

Roket Takımı’nı ellerinde Pikachu ile kahramanlarımızdan kaçarken buluyoruz. Pikachu, bu durumdan kendi çabaları sayesinde kurtulur. Pikachu, Yıldırım Oku ile Roket Takımı’nı yine fırlatır. Roket Takımı bu kaçırma girişiminden de başarısızlık ile ayrılınca çok kızarlar. Suçu birbirlerine atan Roket Takımı, grubu dağıtmaya karar verir. Kahramanlarımız ise May’in yeni kurdelesi ve yaklaşmakta olan Büyük Festival hakkında konuşmaktadır. Kahramanlarımız, sohbet ederken Bir Günlük Pokémon Turnuva’sı adında bir organizasyon olduğunu duyarlar. Ash, bu turnuvayı Savaş Piramidi’nde önce antrenman olarak kullanmayı düşünür. Kahramanlarımız, kayıt için Hemşire Joy’un yanına giderler. Hemşire Joy, katılmacıların kullanmadıkları Pokémon’ları ister. Hemşire Joy, son sistem Pokémon rahatlatma odaları olduğunu Pokémon’ların burada daha güçlenebileceğinden bahseder. Turnuvaya katılmayı düşünmeyen May ile Brock da Pokémon’larını verirler. Brock, bu Hemşire Joy’u görünce kalbinin eskisi gibi çok atmadığından bahseder. Max de bu durum üzerine Hemşire Joy da bir farklılık olduğunu düşünmeye başlar. Bir Günlük Pokémon Turnuvası başlar. Ash, ilk turda Howie ile karşılaşır. Ash, Corphish’i Howie de Pinsir’i seçer. Pinsir, Kıskaç Kolu kullanır. Corphish, saldırıyı atlatıp Yengeç Çekici ile karşılık verir. Pinsir, Giyotin kullanarak saldırıyı önler. Bu sırada peş peşe salona gelen Jessie, James ve Meowth buradaki Pokémon’ları çalmayı düşünürler. Pinsir, Sismik Çarpma ile Corphish’e saldırır. Pinsir, Giyotin ile saldırır fakat Corphish Sertleşme ile saldırıyı egale eder. Corphish, Baloncuk Işını kullanır. Bu saldırıdan sonra hızlı davranan Corphish, Yengeç Çekici ile Pinsir’ı mücadele dışına iter. Jessie ile James, salonda gezerken birbirlerini görürler. Tam o sırada oraya Hemşire Joy gelir. Hemşire Joy, aslında kostum giymiş Cassidy’dir. Cassidy, Bir Günlük Pokémon Turnuvası’nı eğitmenlerin Pokémon’larını çalmak için tezgâh olarak kurduklarını söyler. Jessie ile kavga eden Cassidy, James'i kendi gruplarına katmak için götürür. Ash, ise turnuvada başka bir eğitmen ile mücadele etmektedir. Corphish, Yengeç Çekici kullanır fakat diğer eğitmenin Marowak'ı bu saldırıyı atlatır. Marowak, Kemik Bumerang’ı ile saldırır. Corphish, Kıskaç Kol kullanır. Marowak, Kemik Sopası ile saldırıyı atlatır. Corphish, Marowak'ın Kemik Sopası’nı fırlatarak Kıskaç Kol ile saldırır.

Bu sırada kaçan Munchlax’i yakalamaya çalışan Max, Roket Takımı’nın seslerini duyar. Neler olduğunu anlamak için kapıdaki aralıkdan bakan Max , Cassidy ile James’i konuşmalarını dinler. Max, bütün olanları tezgâh olduğunu öğrenir. Turnuvada ise Corphish, Yengeç Çekici ile Marowak’ı yenmiştir. Ash, sevinirken Max arenaya gelerek kenardan ona seslenir. Max, kahramanlarımızın yanına giderek onlara duyduklarını anlatır. Kahramanlarımız, Max’in sayesinde Cassidy ile James’i bulur. Cassidy, Houndour’u yollar. Corphish, Baloncuk Işını ile Houndour’a saldırır. Hızlı davranan Corphish, Yengeç Çekici ile bir kez daha saldırır. Houndour, Alev Püskürtücü ile Corphish’e saldırır. Corphish, saldırının etkisi ile savrulur ve PokéTop’larının bulunduğu kutuları devirir. Yere dökülen yüzlerce PokéTop’u etrafa saçılır. Yere saçılan PokéTop'ları ile birlikte kahramanlarımız da arenaya gelir. Kahramanlarımız, Roket Takımı'nın yaptıkları hakkında Diğer Eğitmen’leri uyarır. Tribündeki diğer Roket Takımı üyeleri ile Eğitmen'ler arasında Pokémon Savaşı başlar. Ash’in sayesinde elinde PokéTop’ları ile kaçmaya çalışan Jessie ve Butch’ı kahramanlarımız fark eder. Butch, Raticate’i yollar. Pikachu, Yıldırım Oku ile onları fırlatır. Jessie, James ile Meowth yerdeki PokéTop’larını toplarken birbirleri ile karşılaşırlar. Meowth, sayesinde tekrar birleşmeye karar verirler. Jessie, James ve Meowth, birleşmelerini kutlarken bir Eğitme’nin Rhydon’unun Boynuz saldırısı ile havaya fırlatılırlar. Kahramanlarımız, Roket Takımı’nın çoğu üyesini Eğitmen’lerin de yardımı ile kovduktan sonra PokéTop’larını toplamaya başlarlar. Dışarıdan gelen sesle Butch ve Cassidy’nin ellerinde PokéTop’ları dolu kutu ile kaçtığını gören kahramanlarımız onların peşine düşerler. Butch ve Cassidy tam kaçıcakken çukura düşerler. Pikachu, Yıldırım Oku ile çukura düşen Butch ile Cassidy’i gökyüzüne yollar. Butch ile Cassidy engellemek için çukuru kazanda Jessie, James ve Meowth'dır. Jessie, James ve Meowth balonları ile gelip kuudaki PokéTop’larını çalmaya çalışırlar. Corphish, Baloncuk Işını ile onları engelleyip gökyüzüne yollar. Kahramanlarımızın, sayesinde bütün Eğitmen’ler PokéTop’larına kavuşurlar.

Kahramanlarımız, PokéTop’larını sahiplerine teslim ettiklerine göre şimdi Pewter Spor Salonu’ndan başka düşünecek şeyleri kalmadı.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Profesör Oak
Butch
Cassidy
Profesör Namba
Howie
Oriba






[Resim: pokemonlar.png]
Ash:[Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani277.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


May: [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie:[Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]


Butch: [Resim: rsiconani020.gif]


Cassidy: [Resim: rsiconani228.gif]


Howie: [Resim: rsiconani127.gif]

Oriba: [Resim: rsiconani105.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani018.gif] [Resim: rsiconani041.gif] [Resim: rsiconani049.gif] [Resim: rsiconani077.gif] [Resim: rsiconani084.gif] [Resim: rsiconani112.gif] [Resim: rsiconani166.gif] [Resim: rsiconani227.gif] [Resim: rsiconani237.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Jessie, James ve Meowth geçici olarak ayrıldılar, fakat sonra birbirlerine kavuşurlar.





[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral