Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 451 - Going For Choke!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Going For Choke!
Japonca Adı: May Vs Jessie! The Final Contest!
Türkçe Adı:Yeni Bir Tuzak


[Resim: genizet.png]
Mulberry Şehri Pokémon Yarışması’nın Büyük Festival’e katılmak için gereken beşinci kurdelesini kazanmak adına son şansı olduğunu öğrenen May’ın heyecanı yerini endişeye bıraktı. Harley ve Roket Takımı sayesinde sıkıntılı bir başlangıcın ardından ikinci raunda katılmayı başarmıştır. Fakat başarılı olamayan Harley ve Roket Takımı yeni tuzaklar için çoktan işe koyuldular bile.

Mulberry Pokémon Yarışması’nda ikinci tura gelinmiştir. Lillian’ın sunumu ile eşleşmeler yapılır. Kahramanlarımız ise dinlenme odasında May’i sakinleştirmeye çalışmaktadır. O sırada kahramanlarımızın yanına gelen Jessebella ile May’in arasında yarışma hakkında tartışma geçer. Ash, Brock ve Max, May’i desteklemek için tribüne giderken James ile Meowth kılık değiştirerek karşılarına çıkar. James ile Meowth, Ash’e annesinden telefon geldiğini söyler ve Ash’i diğerleri ile birlikte götürür. Bu sırada olanlara şahit olan Drew de bir şeyler olduğunu sezer. Mulberry Pokémon Yarışması’nda da ikinci tur başlamıştır. Jessebella, Banette’i seçer. Banette, ismi bilinmeyen bir eğitmenin Noctowl’unu yener. James ile Meowth da Ash ile diğerlerini tuzak olan bir kutuya kapatıp Roket Takımı Balon’u ile gökyüzüne çıkarırlar. Kahramanlarımız, ellerinden geleni yaparlar fakat kutu çok dayanıklıdır. Bu sırada dışarıdan gelen değişik sesler ile balon düşmeye başlar. Değişik sesler Drew’in Flygon’undan gelmektedir. Drew'in Flygon'u demir kutunun kapısını eriterek arkadaşlarımızı kurtarır. May, ikinci tura Squirtle ile başlar. Karşısındaki rakibi ise Skarmory kullanır. Skarmory, Çelik Kanat ile saldırır. Squirtle, Hızlı Dönüş ile Skarmory’nin saldırısını hem engelleyip hem de büyük puan kaybetmesine yol açar. Squirtle, Buz Işını ile saldırır. Skarmory, bu saldırıyı atlatıp Yıldız kullanır. Squirtle Baloncuk ile karşılık verir. Karşılıklı saldırı sonucu bir patlama olur. Sürenin bitmesi ile daha fazla puana sahip olan May, rakibini eleyerek üst tura çıkar. Bu sırada James ile Meowth, Ash, Brock , Max ve Drew’i yine tuzağa düşürür. James, tuzakdakilere Harley’in de işin içinde olduğunu yanlışlıkla söyler. Birbirinden güzel maçlardan sonra sıra finale gelmiştir. Final, May ile Jessebella arasındadır. May ve Jessebella, sahneye çok güzel bir giriş yaparlar. Kuyudan Brock’un Forretress’i sayesinde çıkan arkadaşlarımız, yine kötülük peşinde olan James, Meowth ile Harley’in karşısına çıkar. Kısa süren konuşmanın ardından Harley, James ile Meowth oradan uzaklaşır.

Lillian da yine harika sunumu ile finali başlatır. May, finale Squirtle ile başlar. Jessebella, Banette’yi seçer. Banette, Gök Gürültüsü ile Squirtle’ye ciddi hasar verir. Squirtle, Buz Işını kullanarak Banette’ye hasar verir. Banette, Yakamoz kullanarak Buz Işını’nın etkisinden kurtulur. Banette, tekrar Gök Gürültüsü kullanır. Squirtle, Baloncuk ile hemen karşılık verir. Banette, Hüsran saldırısı kullanır. Bu saldırı uyumsuz çiftlerde gücünü daha çok arttırmaktadır. Squirtle, kabuğuna çekilerek saldırıdan kurtulmak ister lakin fazla hasar alır. Squirtle, Hızlı Dönüş kullanarak Banette’yi üstünden atar. Banette, tekrar Yakamoz kullanır. Squirtle, bu saldırıyı da Hızlı Dönüş kullanarak atlatır. Banette, Gök Gürültüsü ile saldırır. Squirtle, Hızlı Dönüş'ü harika şekilde kullanarak saldırıyı egale eder. Squirtle, Banette'ye Girişim ile saldırır. Pokémon’lar karşılıklı saldırılarda bulunmak üzereyken süre biter. Süre biter fakat puanlar eşittir. Lillian, araya girerek durumu çözer. Lillian, Altın Saldırı Uygulaması’na geçileceğini belirtir. Bu uygulama da puanı ilk sıfıra ulaşanın kaybedeceği şekilde olacaktır.

Lillian, uzatmaları başlatır. Banette, Gök Gürültüsü ile başlar. Squirtle, saldırıyı atlatıp Buz Işını ile karşılık verir. Banette de saldırıyı atlatır. Bu durum eğitmenlerin puanlarını karşılıklı azaltır. Banette, Yakamoz kullanır. Squirtle, Hızlı Dönüş ile Baloncuk’u kombinleyerek saldırıyı karşılar. Squirtle, Buz Işını ve Hızlı Dönüş kullanarak Banette’ye peş peşe darbe aldırır. Bu saldırılar, Jessebella’nın puanını sıfırlar. May, böylece Jessabella'yı yenerek kurdeleyi kazanmıştır. Contesta, May’e Mulberry Kurdelesi’ni takdim eder. Harley ise başarısızlıklarından dolayı Roket Takımı’na kızmaktadır. Harley, Roket Takımı’nı azarlayıp Büyük Festival için planladığı aklındaki değişik fikirler ile oradan ayrılır. May de Ash, Brock ve Max ile konuşurken Drew gelir. May, Drew ile Büyük Festival hakkında konuşur sonra vedalaşarak ayrılırlar.


May’in çabası sonunda hakkını veriyor ve kazandığı beş rozetle birlikte aklındaki tek şey Büyük Festival. Ve Büyük Festival’in İndigo Platosu’nda yapılacağını bildiğimiz için, bizde orada olacağız.






[Resim: karakterler.png]
Ash

Brock
May
Max
Jessie
Hemşire Joy
Contesta
Mr. Sukizo
Lillian
Drew
Harley






[Resim: pokemonlar.png]
Ash:[Resim: rsiconani025.gif]


Brock:[Resim: rsiconani205.gif]


May:[Resim: rsiconani007.gif]


Jessie:[Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif] [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]

Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]

Drew: [Resim: rsiconani315.gif] [Resim: rsiconani330.gif]


Harley: [Resim: rsiconani354.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani164.gif] [Resim: rsiconani227.gif]



[Resim: olaylar.png]

- May, Yarışma finalinde Jessie ile karşılaştı.
- May, Jessie'yi yenerek beşinci Kanto Kurdelesi'ni kazandı.





[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral