Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 450 - New Plot - Odd Lot
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: New Plot – Odd Lot!
Japonca Adı: Harley & Team Rocket! The Formation of the Villanious Alliance!
Türkçe Adı: Tuhaf Komplo 


[Resim: genizet.png]
May’in Mulberry Şehri Pokémon Yarışması’na hazırlanırken öğrendiği şok edici bir gelişme. Büyük Festival’e katılabilmesi için sahip olduğu son şansı değerlendirebilecek mi?

Kahramanlarımızı, Pokémon Merkezi’nde buluyoruz. May, burada Hemşire Joy ile konuşur. Hemşire Joy, May’e Mulberry Yarışması’nın Büyük Festival’e katılması için son şansı olduğunu söyler. May, bu haberi duyunca heyecan ve üzüntü içine düşer. Kahramanlarımız, bir şeyler içip May'in heyecanını düşürmek için son yarışma hakkında konuşurlar. Konuşma sırasında Harley oraya gelir. May, Harley ile yarışmayı kazanacağı düşüncesi içinde tartışır. Konuşma esnasında Harley’in kurdele kutusu düşer. May, Harley’in beş kurdelesi olduğunu öğrenir. Harley, kendine has nidası ile May’i ezip oradan ayrılır. May, bu olay karşısında sinerlenir ve Ash ile antrenman yapmaya karar verir. May, Combusken’i seçer. Ash de Pikachu’yu yollar. Combusken, Ateş Çemberi kullanır. Pikachu, atlatıp Yıldırım Oku kullanır. May, Harley’e sinirlenip bu yarışmayı aşırı derece de ciddiye almıştır. May bu yüzden antrenmanı bir maç edası ile yapmaktadır. Bu sırada ise Jessie, yani Jessebella da Pokémon Yarışması’na katılmayı düşünmektedir. Jessebella, Meowth ile Pokémon Yarışması’na katılmayı düşünür. Roket Takımı tartışırken Harley, ortaya çıkar. Harley, Jessebella’yı hem ezer hem de över. Harley, Jessebella’ya Pokémon’larını vermeyi teklif eder. Harley, May’i de durdurmaları gerektiği söyler. Roket Takımı’nın neden May’e bu kadar kızgınsın diye sorar. Harley, May ile arasındaki derdin okulda kızdığı bir kıza benzemesi olduğunu söyler. Harley, konuşma sırasında Cacturne ile Banette’yi PokéTop’larından çıkarır. Harley, Cacturne ile Banette’yi Jessebella’ya verir.

Lillian, muhteşem sunumunu yapar. Lillian, jüriyi tanıttıktan sonra yarışmayı başlatır. Pokémon Yarışması’nda bir sürü güzel gösteriden sonra sıra Jessebella’ya gelir. Jessebella, Cacturne’yi seçer. Cacturne, Dikenli Kol kullanarak Jessebella’nın fırlattığı havucu doğrar. Parçalanan havuç Jessebella’nın elindeki tabağa şekil alarak dizilir. Cacturne, Balon Spor’undan çıkan baloncukları Mermi Tohumu ile parçalayarak etrafa ışıltı saçar. Jessebella’nın güzel gösterisinden sonra sırada May vardır. May, Combusken’i yollarken bir anda ayağı kayar ve yere yıkılır. Bir kez daha deneyen May, Combusken’i seçer. Combusken, Mega Tekme kullanmak üzere iken Meowth, Harley’in Ariados’unu kullanarak saldırıyı engeller. Meowth’ı gören Ash ile Pikachu onlara müdahaleye gider. Pikachu, Hızlı Saldırı ile Ariados’a saldırır. Ariados, ağ kullanarak Pikachu’yu demire yapıştırır. Bu sırada da Combusken, Ateş Çemberi kullanarak dönmeye başlar. Combusken’in saldırısı Ariados’un attığı ağıda yakınca gösteri olağan üstü hal alır. Ariados, sıkışmış Pikachu’ya saldırmaya giderken Ateş Çemberi’ne yakalanır. Ateş Çemberi, Ariados ile Pikachu’nun ağını yakar. Ağdan kurtulan Pikachu, Demir Kuyruk ile Roket Takımı’nı salon dışına yollar. Combusken, Ateş Çemberi’nin içerisinden çıkarak May’in attığı frisbiyi Alttan Vuruş kullanarak geri yollar. Combusken, gösteriyi tekrar gelen frisbiye attığı Mega Tekme ile bitirir. May’in gösterisinin ardından ilk tur biter. May, sonuçları beklemek için dinlenme odasına gider. Dinlenme odasına gelen kahramanlarımız, May’e bütün olayları Roket Takımı’nın yaptığını söylerler. May ve Jessebella’nın arasında bulunduğu sekiz kişi ikinci tura yükselmiştir. Harley, Ariados’u ile ilgilenirken Roket Takımı’na da kızarak oradan ayrılır.


İkinci turdaki zaferini garantilemek isteyen Jessie’nin aklında May’i hezimete uğratmak adına ne planlar var acaba ?




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy
Contesta
Mr. Sukizo
Lillian
Drew
Harley






[Resim: pokemonlar.png]
Ash:[Resim: rsiconani025.gif]

May:[Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani133.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]


Harley: [Resim: rsiconani332.gif] [Resim: rsiconani354.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani036.gif] [Resim: rsiconani069.gif] [Resim: rsiconani109.gif] [Resim: rsiconani160.gif] [Resim: rsiconani183.gif] [Resim: rsiconani334.gif] [Resim: rsiconani366.gif] [Resim: rsiconani371.gif]



[Resim: olaylar.png]

- May, son Kanto Kurdelesi'ni kazanmak için Pokémon Yarışması'na katılır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral