Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 449 - All That Glitters İs Not Golden!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: All that Glitters is not Golden
Japonca Adı: Sudowoodo! Legend of Gold!
Türkçe Adı: Her Parlayan Altın Değildir!


[Resim: genizet.png]
Kahramanlarımız yolculuklarını Ash’in son savaşı için olan Savaş Piramidi ile Brock’un kasabası Pewter Şehri’ne ziyaretlerini birleştireceklerinden dolayı bazı göze çarpan doğa harikalarıyla dolu bir yolun tadını çıkarmaktalar.

Kahramanlarımızı, Pewter Şehri’ne yaptıkları yolculuklarına devam ederken buluyoruz. Kahramanlarımız, Brock’un tavsiyesi ile yemek molası vermek için dururlar. Yemek için iş bölümü yapan kahramanlarımız, kendilerine düşen malzemeleri aramaya koyulurlar. Su için göle giden May ile Ash, altın rengi Sudowoodo görürler. Ash, PokéDex’ini açar.

Sudowodoo: Sudowoodo, taklitçi Pokémon. Kendini saldırılardan korumak için bir ağaç olarak kamufle etmesine rağmen gövdesi ağaçtan ziyade kaya gibidir. Sudan hoşlanmaz ve yağmur yağdığında ortadan kaybolur.

Altın rengi Sudowoodo’yu görünce şaşıran Ash, onu yakalamaya çalışır. Pikachu, Yıldırım Oku ile saldırır. Sudowoodo, bu saldırıdan hasar alır. Ash, PokéTopu’unu yollar fakat Sudowoodo topu geri fırlatır. Sudowoodo, bu olaydan sonra koşarak gözden kaybolur. Kahramanlarımız, Ash ile May’in su getirmemesinden dolayı yemeklerini yiyemezler. Yollarına devam eden kahramanlarımız, bir kasabaya gelirler. Yemek yemek için girdikleri bir mekan da May yarışma afişi görür. Afişi gören May, altın Sudowoodo’dan bahsedince bütün millet etrafına toplanır. Kahramanlarımız, kalabalıktan bir adamın yardımı ile kurtulurlar. Roket Takımı da bir evin çatısından altın Sudowoodu’yu öğrenirler. Kahramanlarımız, adamın evine girerler. Keenan ile tanışan kahramanlarımız, altın Sudowoodo hakkında konuşurlar. Keenan, Sudowoodo’nun kendine ayıt olduğundan bahseder. Çatıdan kahramanlarımızı dinleyerek altın Sudowoodo’nun yerini öğrenen Roket Takımı, onu yakalayıp patronlarına götürmenin hayallerini kurar. Kahramanlarımız da Keenan’ın yardımlarından ötürü altın Sudowoodo’yu onun için bulmaya karar verirler.

Bu sırada göle gelen Roket Takımı, altın Sudowoodo’yu yakalamak için Meowth’ı giydirir. Roket Takımı, tam Meowth’ı göle atıcakken altın Sudowoodo ortaya çıkar. Jessie, göle girerek altın Sudowoodo’yu yakalar. Kahramanlarımızın geldiğini gören Roket Takımı, Sudowoodo’yu bırakıp kaçar. Keenan, Sudowoodo’yu PokéTopu’na çağırır fakat Sudowoodo reddeder. Brock, Sudowoodo’yu ikna etmek için Bonsly’i yollar. Sudowoodo, aniden koşmaya başlar. Keenan, Sudowoodo’nun peşinden gider fakat yakalayamaz. Peşinden gelen kahramanlarımız ile konuşan Keenan, Sudowoodo’nun üzerinde deneyler yaptığını itiraf eder. Kahramanlarımız, konuşmadan sonra Keenan’ın Sudowoodo’yu düzeltmesi için aramaya koyulurlar. Roket Takımı, tekrar Sudowoodo’nun peşine düşer. Roket Takımı’ndan kaçan Sudowoodo, kasabaya girer. Sudowoodo’yu gören kalabalık da onu kovalamaya başlar. Kalabalıktan kurtulan Sudowoodo bu sefer de Roket Takımı'na yakalanır. Roket Takımı, Sudowoodo’yu yakalamak için Bonsai adında bir robot yollar. Oraya gelen kahramanlarımız, Roket Takımı'na karşı koymaya çalışırlar. Pikachu, Yıldırım Oku ile robota saldırır fakat saldırı hiç etki etmez. Keenan, robotun önüne atlayarak Sudowoodo’yu yakalamasına engel olmaya çalışır. Keenan’ın yaptığından etkilenen Sudowodoo, Çarpma ile robota saldırır. Sudowoodo, Tuğla Kırıcı ile robotu ikiye ayırır. Pikachu da her zamanki gibi Yıldırım Oku ile Roket Takımı’nı gökyüzüne yollar. Keenan ile Sudowoodo tam barışırken halk yine ortaya çıkar. Arkadaşlarımız halktan kaçarak Keenan’ın evine giderler. Keenan, Sudowoodo’yu eski haline yeniden dönüştürür. Keenan ve Sudowoodo ile vedalaşan kahramanlarımız yollarına devam ederler.


En zor duygusal anlarında bile kahramanlarımız bir eğitmeni uzun zamandır kayıp olan Sudowoodo’su ile birleştirmeyi başardı. Ve şimdi May, Mulberry Şehri’nde gerçekleşecek olan önündeki yarışmaya dikkatini yöneltebilir.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Giovanni
Keenan






[Resim: pokemonlar.png]
Ash:[Resim: rsiconani025.gif]


Brock: [Resim: dpiconani438_zpshj091wzv.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Keenan: [Resim: rsiconani185.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani095.gif] [Resim: rsiconani208.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral