Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Tüm Türk halkının Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.Allah Mustafa Kemal ve kahraman askerlerimizin ruhunu şad etsin.Onlar sayesinde buradayız ve bize bıraktıkları bu büyük emaneti sonsuza kadar muhafaza edeceğiz inşallah.

[Resim: images?q=tbn:ANd9GcQleqqFOC4cRKwRK_dttIs...QLayEhZuaQ]
Bende herkesin bu güzel gününü kutlarım.Ülkemizin tepesindeki tüm kara bulutlar dağılır ve Atamızın bıraktığı mirasa layık güzel günler görürüz inşallah.
Herkesin bayramı kutlu olsun
Türkiye halkının Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun ve Türkiye'yi ana vatan olarak benimsemiş Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkı adına da (ben de bir Kıbrıs Türkü olarak) kutlarım. Atatürk'ün izindeyiz.
Ey yükselen yeni nesil! istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. M. Kemal Atatürk
Bugün hepimize düşen ortak görev; ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet'e sahip çıkmak, Çanakkale'yi, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır. Türk Ulusu dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele güçlü biçimde yürüyecektir.

Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Hepimizin Cumhruiyet Bayramı kutlu olsun!!
Hepimizin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere gazilerimizin ve şehitlerimizin ruhu şad olsun.
Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Sayfalar: 1 2