Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 446 - Talking A Good Game
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Talking A Good Game
Japonca Adı: Salon Maiden Anabel Enters!
Türkçe Adı:İyi Bir Karşılaşma Demişken


[Resim: genizet.png]
Altıncı Savaş Sınırları rozeti için Ash’in Savaş Kulesi Karşılaşması’na hazırlandığı büyük gün sonunda geldi. Bu karşılaşma ile yedinci ve son karşılaşmanın yerini öğrenicek olması kahramanımızı iki kat
heyecanlandırdı.


Ash ile Pikachu’yu Savaş Kulesi maçına doğru giderken buluyoruz. Ash ile Pikachu, koşarken aniden karşılarına bir Beedrill çıkar. Beedrill, Ash ile Pikachu’yu kovalamaya başlar. O sırada ortaya çıkan biri Beedrill ile konuşarak Pokémon'u sakinleştirir. Ash ile kurtarıcısı Anabel arasında tam bir tanışma geçicek iken aniden gölden bir Gyarados çıkar. Gyarados, Ash ile Anabel’e saldırmaya yeltenir. Anabel, Gyarados’u konuşarak sakinleştirir. Gyarados ile konuşan Anabel, sorunu anlar. Anabel, Gyarados’un kuyruğuna saplanan dalı bularak çıkartır. Anabel ile Ash, gölün kenarında sohbet ederken aniden ortaya çıkan bir ip Pikachu ve Anabel’i yakalar. Pikachu ile Anabel’i yakalayan Roket Takımı’dır. Ash, Roket Takımı’nı durdurmak için Corphish’i yollar. Corphish, Baloncuk Işını ile ağı keser. Ash ile Corphish, göle atlayarak Pikachu ve Anabel’i kurtarmak için yanlarına giderler. Jessie, Seviper’i yollar. Seviper, Zehirli Kuyruk ile Pikachu’yu korumak isteyen Ash’e vurur. Bu sırada göle May, Brock ve Max gelir. Yardım geldiğini gören James, Cacnea’yı yollar. Anabel, Alakazam’ı seçer. Cacnea, İğne Füzesi’ni kullanır. Alakazam, Psişik ile saldırıyı geri çevirir. Anabel, Alakazam’ı kullanarak kendilerini karaya çıkartır. Roket Takımı da rahat durmaz. Seviper, Isırık ; Cacnea da Diken Kol ile saldırır. Anabel’in Alakazam’ı Psişik Işın ile karşılık verir. Psişik Işın, Cacnea ve Seviper’in kafasını karıştırır. Pikachu, Yıldırım Oku ile Roket Takımı’nı gökyüzüne yollar. Roket Takımı’ndan kurtulan kahramanlarımız, Anabel’in daveti ile onun mekanına giderler. Kahramanlarımız ile Anabel çay içerek muhabbet ederler. Anabel, burada kendini tanıtmaya çalışır fakat Brock’un da yardımı ile savaşı hatırlayan kahramanlarımız, hiç beklemeden koşmaya başlarlar. Ash ve diğerleri mücadele için Savaş Kulesi’ne gelirler. Kapıya çıkan Maron, kahramanlarımız ile tanışarak onları içeri alır. Maron, Salon Sahibi Anabel’i tanıtır. Daha önce acele ederek Anabel’in açıklamasına izin vermeyen kahramanlarımız, Anabel’i görünce çok şaşırırlar.

Kahramanlarımız, üzerlerindeki şaşkınlığı atınca yerlerine geçerler. Maron’un, hakemliği ile maç başlar. Anabel, mücadeleye Alakazam; Ash ise Corphish ile başlar. Corphish, Yengeç Çekici ile saldırır. Alakazam, Corphish’in Yengeç Çekici’ni Psişik ile engeller. Corphish’in Baloncuk Işını’na Alakazam, Psişik Işın ile cevap verir. Karşılıklı saldırılardan sonra ortalık toz dumana karışır. Ash ile Corphish, saldırmak için dumanın kalkmasını beklerken Alakazam bu durumu değerlendirip Odak Yumruk kullanır. Anabel’in Psişik güçleri o kadar kuvvetlidir ki Pokémon'u ile zihin teması kurabilmektedir. Kahramanlarımız, Anabel’in sesli emir vermediğini görünce baya şaşırırlar. Corphish, Yengeç Çekici ile saldırır. Alakazam, çevikliği ile birlikte bu saldırıyı atlatıp Odak Yumruk ile karşılık verir. Odak Yumruk, Corphish'i geriye doğru fırlatır. Corphish’in peşinden giden Alakazam, Psişik Işın ile mücadeleyi bitirir. Ash, ikinci seçimini Tauros’dan yana kullanır. Tauros, Yere Serme ile saldırır fakat Alakazam, Psişik kullanarak Tauros’u fırlatır. Tauros, bir kez daha Yere Serme kullanır. Tauros’un saldırısını atlatan Alakazam, Odak Yumruk kullanır. Havaya fırlayan Tauros’a Psişik Işın ile saldıran Alakazam, onu mücadele dışı bırakır. Ash, üçüncü ve son tercihini Pikachu’dan yana kullanır. Pikachu, Yıldırım Oku ile Alakazam’a hasar verir. Alakazam, Toparlanma kullanır. Bu sırada Scott da gelmiştir. Pikachu, Demir Kuyruk Alakazam ise Odak Yumruk kullanır. Pikachu’nun Yıldırım Oku’na Alakazam, Psişik Işın ile karşılık verir. Psişik Işın o kadar güçlüdür ki Pikachu’nun kafası karışır. Kafası karışan Pikachu, duvara doğru Volt Vuruşu kullanır. Ash, duvara doğru atlayarak Pikachu’yu kurtarır. Ash ile Pikachu tekrar mücadeleye dönerler. Pikachu, Yıldırım Oku ile saldırır. Alakazam, Psişik Işın ile karşılık verir. İki tarafın da bütün güçlerinin kullandığı kapışmayı Pikachu, kazanır. Alakazam, mücadele dışı kalır. Anabel, ikinci tercihini Metagross’dan yana kullanır. Pikachu, Yıldırım Oku kullanır. Metagross, Psişik ile Yıldırım Oku’nu Pikachu’ya yönlendirir. Pikachu, Hızlı Saldırı kullanır fakat Metagross bu saldırıyı da Demir Defans ile engeller. Metagross, Meteor Ezmesi ile saldırır. Büyük bir darbe alan Pikachu, Volt Vuruşu kullanır. Metagross, Hiper Işın ile karşılık verir. Hiper Işın, o kadar güçlüdür ki patlamaya yol açar. Patlama sonrası havaya fırlayan Pikachu, mücadele dışı kalır. Böylece Anabel, Ash’i yenmiştir.


Elinden geleni yapmış yeteneklerini zorlamış olsa da Ash’in Savaş Kulesi karşılaşması mağlubiyet ile sonlandı. Anabel’in ezici yetenekleri ve becerileriyle yüzleştikten sonra Ash, yolculuğunun sonuna ulaşmış olabilir mi?





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Scott
Maron
Anabel







[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani128.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif] [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Anabel: [Resim: rsiconani065.gif] [Resim: rsiconani376.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani013.gif] [Resim: rsiconani015.gif] [Resim: rsiconani130.gif]



[Resim: olaylar.png]
- Ash, Savaş Kulesi Lideri Anabel ile tanıştı.
- Ash, Anabel'e yenildi.






[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral