Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 441 - Ka Boom With A View
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Ka Boom With A View
Japonca Adı: Fierce Fighting! Jungle Battle at the Battle Palace!
Türkçe Adı: Görülmeye Değer Bir Karşılaşma!


[Resim: genizet.png]
Sonunda Savaş Sınırları yolculuğunun son ayağı tüm zorluklara rağmen önlerinde. Ash sonunda beşinci mücadelesini yapacağı Savaş Sınırı'na ulaştı! Şimdi, tamamen dinlenmiş durumda ve Sınır Beyni ve Saray Keşişi Spenser ile karşılaşmaya hazır.

Spenser, karşılaşmayı ormanın içinde yapmayı teklif eder. Ash bunu kabul ettikten sonra Scott, maçın üçe üç yapılacağını söyler.

Scott, balondaki May, Max ve Brock'a savaşın geniş alanda yapılacağını anlatır. Devamında robot hakemi Jamero'yu gösterir. Robotun kamerası sayesinde onlar da balondan izleyebilecektir. Maç, Spenser'ın Shiftry'yi seçmesiyle başlar. Ash'in seçimi ise Sceptile'dır. Sceptile maçı Mermi Tohumu'yla başlatır. Shiftry, saldırıdan kurtulup tepeden ormana doğru kaçar. Ash ve Spenser da peşinden ilerler. Sceptile koşarken Yaprak Kılıcı'nı kullanır. Shiftry, Hızlı Saldırı'yla karşılık verir. İkisi de fazla üstünlük sağlayamayıp koşmaya devam ederler. Shiftry durup Çifte Takım kullanır. Ardından Gölge Topu'yla Sceptile'ı göle düşürür. En sonunda, Kaya Parçalama'yı kullanıp kayaları göle düşürür. Durum vahim gibi gözükürken Sceptile, şelaleden karaya atlar. Sceptile, afallayan Shiftry'ye ilk önce Vurma sonra Yaprak Kılıcı'yla saldırıp işini bitirir.

Spenser'ın sıradaki tercihi Venusaur'dur. Ash, Sceptile'ı geri çekip Heracross'u sahaya sürer. Ama Heracross hemen Venusaur'ın nektarını yemeye çalışır. Venusaur onu başından savınca herkesin yüzünde bir tebessüm oluşur. Heracross, Boynuz Saldırısı'yla maça başlar. Venusaur, Jilet Yapraklar'la karşılık verse de Heracross, boynuzuyla yaprakları etkisizleştirir. Ardından saldırır. Ara vermeden Öfke Saldırısı'nı kullanmaya başlar. Venusaur, onu Sarmaşık Kırbacı'yla geri yollar. İkisi de karşılıklı olarak Girişme kullanır. Üstünlük sağlanamaz. Heracross, iyi bir Mega Boynuz'la Venusaur'u iyice maçtan düşürür. Venusaur pes etmeyip Güneş Işını'nı biriktirmeye başlar. Heracross bu fırsattan yararlanarak Mega Boynuz kullanır ama Venusaur bu sefer fazla etkilenmemiştir. Güneş Işını'nı en sonunda yollayıp Heracross'u savaş dışı bırakır. Dostlarımız da bayağı şaşkındır.

Ash, Swellow'u gönderir. Swellow sahaya çıktığında, Spenser ağzına meyve atar. Venusaur'un ağaca çarpınca düşen meyvelerden, Ash ve Pikachu'ya da verir. Kısa bir aranın ardından Swellow sahile doğru uçar. Spenser da hemen takiptedir. Venusaur, yolda Sarmaşık Kırbacı ve Jilet Yapraklar denese de Swellow'a isabet ettiremez. En sonunda Ash ve Swellow sahile varır. Venusaur da sahile varınca Jilet Yapraklar'ı kullanır. Swellow, Çifte Takım'la saldırıdan kurtulur. Hızlı Saldırı kullanırken, Venusaur Sarmaşık Kırbacı'yla karşılık verir ama Swellow Sarmaşık Kırbacı'ndan kaçmayı başarıp darbeyi indirir. Venusaur, Güneş Işını biriktirmeye başlarken hava bulutlanır. Bu yüzden Venusaur'un kullanması vakit alacaktır. Ash de bu fırsatı değerlendirmek ister. Swellow, hızlı bir Hava Ası'yla Venusaur'u saf dışı bırakır.

Spenser'ın son tercihi Claydol'dur. Swellow hemen Hızlı Saldırı'yı kullansa da Claydol Işınlanma'yla saldırıdan kaçar. Hızlı Dönüş'le, afallayan Swellow'u iyice yorar. Claydol, Hızlı Dönüş'ü kumlara kullanıp Swellow'a kum fırtınası oluşturur. Swellow iyice yorgun düşerken, gelen Hiper Işın onun da işini bitirir.

Ash son Pokémon'u Sceptile'ı gönderir. Roket Takımı, kendi tuzaklarına yakalana yakalana Ash'i bulur. Maçı izlerlerken Claydol'dan gelen Psişik Işın hiç kimseye isabet etmeyip Roket Takımı'nı havaya uçurur. Sceptile Mermi Tohumu'yla saldırır ama Claydol yine Işınlanma'yı kullanarak saldırıdan kurtulur. Denizde Hızlı Dönüş kullanarak suları Sceptile'a taşırır. Sceptile bu durumdan kayalığa atlayıp kurtulur. Birden hava bulutlanıp yağmur yağmaya başlar. Claydol, kumlara Hızlı Dönüş kullanır. Oluşan kum fırtınası Sceptile'ı kapar. Claydol, Hızlı Dönüş'le Psişik Işın'ı kombine ederek kum fırtınasına yakalanan Sceptile'ı iyice hırpalar. Sceptile ayakta durmaya çalışırken hava tekrar açılır. Sceptile'ın sırtında ışık oluşmaya başlar. Ash, Sceptile'ın Güneş Işını'nı öğrendiğini anlayınca ona saldırma emrini verir. Ama Spenser kendinden emindir. Claydol, tam güç Hiper Işın ile saldırır. Sceptile, ışığı toplarken gelen saldırıdan iyi bir biçimde zıplayıp kurtulur. Ardından müthiş bir Güneş Işını'yla Ash'in galibiyetini ilan eder. Dostlarımız çok sevinçlidir.

Güneş batarken dostlarımızın da ayrılma zamanı gelmiştir. Spenser, Ash'e Ruh Sembolü'nü verir.


Yeni bir sahada dikkatlice seçilmiş Pokémonlarla yapılan savaştan sonra Ash, Ruh Sembolü'ne ulaştı. Fakat Scott'un tavsiyesine pek kulak astığı söylenemez. Ve kahramanlarımız Ash'in sonraki zorlu mücadelesi için sabırsızlandığını çok iyi biliyorlar. Bizi izlemeye devam edin!





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Scott
Spenser





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani214.gif] [Resim: rsiconani254.gif] [Resim: rsiconani277.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Spenser: [Resim: rsiconani003.gif] [Resim: rsiconani275.gif] [Resim: rsiconani344.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash'in Sceptile'ı Güneş Işını'nı öğrendi.
[Resim: badge06-g.png] - Ash, Saray Keşişi Spenser'ı mağlup edip Ruh Sembolü'nü kazandı.






[Resim: EmeiGeenler.png]
-YeEmAl-