Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 443 - Curbing the Crimson
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Curbing The Crimson
Japonca Adı: The Red Inazuma SkyScraper!
Türkçe Adı: Kızıl Akıntıyı Kontrole Alma


[Resim: genizet.png]
Ash'in altıncı Savaş Sınırları karşılaşması ve Savaş Kubbesi'ne olan yolculukları için kahramanlarımıza tekrar katılıyoruz. Şimdilik büyük sermaye ve ticaretin başkenti Commerce Şehri'ne bir göz atmaya karar verdiler!

Kahramanlarımızı Commerce Şehri'nde gezerken buluyoruz. Yol üstünde gördükleri Pokémon Merkezi'nde mola vermeye karar verirler. May, yakınlardaki alışveriş merkezine gitmek için dostlarımızdan ayrılır. Bir kaç çocuk, telaşla Pokémon Merkezi'ne girerler. çocuklardan birinin elindeki Pokémon'unun yüzünde çeşitli boyalar vardır ve baygındır. Hemşire Joy, çocuğun Poliwag'ı ile ilgilenir. Dostlarımız da o sırada şehre ün salmış, gizemli Pokémon Kızıl Yıldırım'ı öğrenirler. Kızıl Yıldırım, ara sokaklarda insanlarla savaşmak için ortaya çıkan ve aşırı derecede güçlü olup, yendiği Pokémon'un suratını boyayan bir Pokémon'dur. Aynı zamanda pelerin giyen, maskeli ve konuşabilen bir Pokémon'dur. Derken başka bir çocuk, elinde Gulpin'i ile Pokémon Merkezi'ne girer. Gulpin'in de yüzü boyalıdır ve Kızıl Yıldırım tarafından mağlup edilmiştir. Dostlarımız olaya el koymak isterler. Bu sırada temizlikçi kılığındaki Roket Takımı dostlarımızın konuşmalarını duyarlar ve Kızıl Yıldırım'ı yakalamak için plan yaparlar.

Diğer yandan May, Pokémonlarını beslerken şehirde ne yapmak istediğine karar verir. Pokémonlarını Pokétopu'na geri çağırırken Squirtle'ın aralarında olmadığını fark eder. Squirtle bir Butterfree'nin peşinden gidiyordur. May onu bulduğunda bir rüzgar çıkar ve Kızıl Yıldırım belirir. May'in Squirtle'ı ile savaşmak ister ve May daha cevap veremeden Hiper Işın ile Squirtle'a saldırır. Squirtle, başarılı bir şekilde saldırıyı atlatır. Ardından Su Tabancası ile taarruza geçer. Squirtle, üst üste Su Tabancası ile saldırır. Kızıl Yıldırım, Su Tabancalarını ustalıkla atlatır. Ardından gözündeki radarla Squirtle'a odaklanarak Hiper Işın kullanır. Squirtle saldırıyı atlatamaz ve aldığı büyük hasarla savaşa devam edemez. Kızıl Yıldırım, Squirtle'ın yüzünü boyayıp ortadan kaybolur. May soluğu Pokémon Merkezi'nde bulur. Orada dostlarımız ile karşılaşır. Pokémon Merkezi'ndekilerin sayısı ise gittikçe artmaktadır ve hepsinin sorunu aynıdır. Dostlarımız bu durumu engellemek için harekete geçerler.


Dostlarımız, sokaklarda dolaşırken bir kızın çığlığı üzerine çığlığın geldiği yere koşarlar. Kızıl Yıldırım, bir kızın Chansey'sini de yenip yüzünü boyamıştır. Derken bir rüzgar çıkar. Ardından da Kızıl Yıldırım gözükür. Ash'e meydan okur. Ash kabul eder. Ash, Pikachu'yu kullanır. Pikachu, Hızlı Saldırı ile başlar. Kızıl Yıldırım, Pikachu'yu muhteşem hızıyla atlatır. Pikachu, Yıldırım Oku ile yeniden saldırır. Kızıl Yıldırım bunu da atlatıp Hiper Işın kullanır. Pikachu, duvardan da destek alarak Hızlı Saldırı ile Hiper Işını atlatır. Tam o sırada Roket Takımı'nın ağı ve kendileri çıkarlar. Kızıl Yıldırım, güçlü refleksleriyle ağı atlatır. Roket Takımı, her zamanki sloganlarının ardından silahlarıyla Kızıl Yıldırım'a saldırırlar. Kızıl Yıldırım, onları atlatır ve büyük bir ustalıkla kaçar. Dostlarımız, Roket Takımı'nın balonlarına binerler. Dostlarımız ile Roket Takımı, beraber Kızıl Yıldırım'ı takip ederler. Kızıl Yıldırım, bir binanın çatısına iniş yapar. Küçük bir kız onu bekliyordur. Roket Takımı'nın balonunu gören kız, ağaç şeklindeki füzesiyle Roket Takımı'nı ve balonunu gök yüzüne fırlatır. Neyseki dostlarımız tam zamanında inmişlerdir. Kızla Kızıl Yıldırım, dostlarımızın balondan indiğini fark etmezler ve kendi aralarında konuşmaya başlarlar. Daha sonradan kız dostlarımızı görür. Kız dostlarımıza evinin terasına izinsiz girdikleri için kızar. Dostlarımız özür dileyip kıza, Kızıl Yıldırım'la arkadaş olup olamadığı ve Kızıl Yıldırım'ın niye kötü şeyler yaptığını sorarlar. Kız olanların zararsız bir eğlene olduğunu söyler. Dostlarımız sinirlenirler. Bahsettikleri zararsız eğlencenin Pokémonların canını yaktığını söylerler. Kız umursamaz. O sırada bir uşak gelir. Uşak, Luna adındaki bu küçük kıza yaptıklarına son vermesi gerektiğini yoksa kızın annesi ve babasına durumdan bahsedeceğini söyler. Kız yine umursamaz ve daha çok sinirlenir. Ash'e meydan okur. Ash de kabul eder.

Ash, Pikachu'yu seçer. Kız da Kızıl Yıldırım'ı ve mücadele başlar. Kızıl Yıldırım, Hiper Işın kullanır. Pikachu, Hızlı Saldırı ile Hiper Işını atlatır. Ardından Yıldırım Oku ile karşı saldırıya geçer. Kızıl Yıldırım, Çevik'le karşılık verir. Saldırılar ortada çarpışır ve bir patlama olur. Patlama sonrası iki Pokémon da geriye savrulurken Kızıl Yıldırım'ın pelerini düşer ve aslında bir Scizor olduğu anlaşılır. Ayrıca Scizor'un üstünden mikrofonlu bir kamera düşer. Böylece konuşmaları Luna'nın yaptığı ortaya çıkar. Scizor, hiç vakit kaybetmeden Çeviklik kullanır. Çeviklik sonucu hızı artan Scizor, rüzgardan aldığı güçle havada da durabilmektedir. Ash, Pikachu'yu geri çağırır ve Sceptile'ı çıkartır. Scepitle, gökdelenlerin camlarına tutunarak, havada süzülen Scizor'un peşinden gider. Scizor, Hiper Işın ile Sceptile'a saldırır. Sceptile, Çeviklik kullanır. Ancak rüzgar yüzünden başaramaz ve Hiper Işın'dan nasibini alır. Scizor, gökdelenlerin çevresindeki rüzgarları çok iyi kullanıyordur. Sceptile, dengesini korur. Scizor, Scepitle'a yaklaşarak Hiper Işın kullanır. Ash'in aklına rüzgarları lehine çevirmek gelir. Sceptile, rüzgara atlar. Böylelikle sadece Hiper Işını atlatmakla kalmaz, aynı zamanda Scizor gibi havada süzülmeyi de başarır. Scepitle tekrardan bir gökdelene tutunup, Scizor'un üstünde bir yere zıplar, ardından Yaprak Kılıcı ile Scizor'a büyük zarar verir. Scizor, dengesini kaybetmiş bir şekilde yere düşecekken Scepitle ona yardım eder. Onu kurtarıp terasa geri getirir. Luna, Ash'in neden Scizor'a yardım ettiğini anlayamaz. Uşak, Luna'ya yaptıklarına son vermesi gerektiğini söyler.

Luna yalnız bir kızdır. Ailesi, işleri yüzünden onu sürekli ihmal etmişlerdir. Bu arada Scyther ile arkadaş olmuş ve Scyther gelişip Scizor olmuştur. May Luna'nın hikayesini öğrendikten sonra Luna'nın yanına gider. Ona kendisinden bahseder. Yolculuğunu, ailesine olan özlemini anlatır. Ardından Luna'ya maç teklifinde bulunur. Luna da kabul eder. May, Squirtle'ı, Luna ise Scizor'u kullanır. Scizor Çevik ile başlar. Squirtle, Çekilme ile kabuğuna çekilerek saldırıdan az hasar alır. Ardında Su Tabancası ile saldırıya geçer. Scizor saldırıyı atlatır. Bu sırada yer ıslanmıştır ve Scizor ıslanan yere ayak basmıştır. May'in aklına bir fikir gelir. Squirtle, Buz Işını kullanır. Buz, ıslaklığın da etkisiyle çabucak etrafa yayılır ve yer buz tutar. Scizor, tekrardan yere konduğunda ayağı kayar ve yere düşer. Squirtle, Hızlı Dönüş kullanır. Buzun da etkisiyle hızı artan Squirtle, zıplayarak havada duran Scizor'a büyük hasar verir. Scizor, savaşa devam edemez.

Luna, savaş sırasında çok şey öğrenmiştir ve dostlarımıza,
şehre bela olmayı bırakacağı sözünü verir. Uşak, May'e yakın bir zamanda, ilerideki kasaba olan Gardenia Kasabası'nda Pokémon Yarışması yapılacağını söyler. Dostlarımız Luna ve uşakla vedalaşıp yollarına devam ederler.

Luna'ya Pokémon Savaşı'nın eğlencesini göstermek, kesinlikle May'in mücadeleci ruhu üzerindeki baskıyı arttırdı. Ve görünüyor ki Gardenia Kasabası'ndaki Pokémon Yarışması, yeterince çabuk gerçekleşmeyecek!





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Luna
Hiroshi







[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani254.gif]


May: [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani133.gif] [Resim: rsiconani256.gif] [Resim: dpiconani446_zpss5mxyq0e.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Luna: [Resim: rsiconani123.gif] [Resim: rsiconani212.gif]


Hiroshi: [Resim: rsiconani060.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani113.gif] [Resim: rsiconani183.gif] [Resim: rsiconani214.gif] [Resim: rsiconani231.gif] [Resim: rsiconani258.gif] [Resim: rsiconani285.gif] [Resim: rsiconani298.gif] [Resim: rsiconani316.gif] [Resim: rsiconani341.gif] [Resim: rsiconani361.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani012.gif] [Resim: rsiconani189.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.





[Resim: EmeiGeenler.png]

_Erdi_