Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 442 - King & Queen For A Day!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: King & Queen For A Day!
Japonca Adı: King Bonsly & Queen Mime Jr!
Türkçe Adı: Bir Günlüğüne Kral ve Kraliçe!

[Resim: genizet.png]
Zor geçen savaş, Ash'in bilge ve güçlü Spenser'a karşı kazanılan Savaş Sarayı mücadelesini çok iyi özetliyor. Heracross, Swellow ve Sceptile ile takım olarak kahramanlarımız Ruh Sembolü'nü kazandı. Ash'in beşinci sembolü. Ash'i, Pokémon Dünyası'na haykırışı ile baş başa bırakıyoruz...

Kahramanlarımızı vapurda seyahat ederken buluyoruz. Ash, beşinci sembolünü kazanmasının mutluluğunu yaşıyordur. Derken dostlarımız iskeleye varırlar ve vapurdan inerler. Karşılarına kılık değiştirmiş olan Roket Takımı çıkar ve dostlarımız bir kez daha Roket Takımı'nın tuzağına düşerler. Kollarından yakalanan dostlarımız çaresizdir. Bu arada Roket Takımı, o sırada dışarıda olan Pikachu, Eevee ve Bonsly'yi yakalar. Ash zekice düşünüp Sceptile'ı seçer. Jessie buna karşılık Dustox'ı, James de Mime Jr'ı çıkartır. Sceptile, atik bir şekilde Yaprak Kılıcı ile Dustox'a saldırır. Çadırdan geri seken Dustox, tam güç Psişik Işını ile Sceptile'ı geri püskürtür. O sırada Munchlax, May'in Pokétopu'ndan kendi kendine çıkar. May bunu fırsata çevirmeye çalışır ama işler istediği gibi yürümez. Munchlax'ın kullandığı Metronom'dan çıkan Kum Fırtınası, çadırın ikiye bölünmesine ve bir tarafının gökyüzüne fırlamasına sebep olur. Çok geçmeden dostlarımız Pikachu ile Bonsly'nin olmadığı fark ederler. Bu sırada çadırın parçalanan ve havaya fırlayan tarafında olan Roket Takımı'ndan da Meowth ile Mime Jr eksitir. Öte yandan kaybolan dört Pokémon beraberdirler. Birden önlerinde siyah renkli bir limuzin belirir ve içinden siyah takım elbiseli üç adam çıkar. Dört Pokémon onlardan kaçarlar. Adamlar da peşlerinden giderler. Pokémonlar, ara sokaklara girerek siyah takım elbiseli adamları atlatırlar. Ama adamların pes etmeye niyetleri yoktur. Kovalamaca devam eder. Sonunda Pokémonlar onları atlatmayı başarırlar. Ancak bu kovalamaca onları yormuş, karınlarını acıktırmıştır. Meowth sayesinde çok geçmeden bu sorunun da üstesinden gelirler. Diğer yandan dostlarımız da Pokémonlarını arıyorlardır.

Pokémonlar daha yemeklerini bitiremeden aynı adamlar, limuzinleriyle tekrardan karşılarına çıkarlar. Roket Takımı ise bu sırada bir Bonsly ile bir Mime Jr bulurlar. İkisi de Roket Takımı'nı görünce kaçarlar ve yanlışlıkla dostlarımıza çarparlar. Ardından bir sürü kız, kral ve kraliçe diye tezahürat ederek bu iki Pokémonun yanına gelirler. Pokémonlar kaçar ve kızlar da peşlerinden giderler. May, bu iki Pokémon'u tanır. Onları televizyonda görmüştür. Bu Pokémonlar ünlü film yıldızlarıdır.

Dostlarımızın Pokémonları, koşarlarken bir sete geldiklerini fark ederler. Sette çalışanlar, Bonsly ile Mime Jr'ı, Kral Bonsly ile Kraliçe Mime Jr zannettiği için alırlar. Çok geçmeden çalışanlar, onların gerçek Kral Bonsly ile gerçek Kraliçe Mime Jr olmadığını anlarlar. Birden menajer kılığında Roket Takımı çıkar. Bu faciayı fırsata çevirmek isterler. Bonsly ile Mime Jr'ı usta oyuncular olarak tanıtırlar ve çekimde onları kullanabileceklerini söylerler. Mime Jr'ın olağan üstü performansından etkinelen set ekibi, bu teklifi kabul ederler. Bu sırada Roket Takımı, Pikachu'yu çalma planları yaparlar. Diğer yandan dostlarımız, dört Pokémon'u yakalamaya çalışan siyah takım elbiseli adamlara rastlarlar. Ellerinde Kral Bonsly ile Kraliçe Mime Jr vardır. Pokémon Merkezi'ni arıyorlardır. Sette çalışan bu adamlar, dostlarımıza Pokémonlar'ı sete getirmek istediklerini ancak yorgun oldukları için önce Pokémon Merkezi'ne uğramaları gerektiğini söyler. Dostlarımız Pokénav yardımıyla Pokémon Merkezi'nin yerini söylerler. Ayırca bu adamlara kayıp Pokémonlarını da sorarlar. Adamlar, onları köprünün orada gördüğünü söyler ve çekimlerin yapıldığı yeri tarif eder. Dostlarımız da bunun üzerine sete giderler. Yönetmen dostlarımıza Pokémonlarını sette dublör olarak kullanmak istediğini, eğer buna izin verirlerse onları da filmde oynatabileceğini söyler. Dostlarımıza da kabul ederler. Çekimler başlar, ancak Roket Takımı'nın başına buyruk hareketlerinden rahatsız olan yönetmen onları kovar. Sinirlenen Roket Takımı, sis bombaları ile sahnede belirir. Yönetmen ile kısa bir süre kavga ettikten sonra Brock sinirlenir ve Bonsly'yi kullanır. Bonsly, Çifte Kenar ile Jessie'ye üst üste darbeler indirir. James, Jessie'yi savunmak için Mime Jr'ı kullanır. Mime Jr Mimik sayesinde Çifte Kenar öğrenir. İki küçük Pokémon birbirlerine Çifte Kenar ile vururlar. Ardından Bonsly Sahte Gözyaşı, Mime Jr da Gıdıklama ile devam eder. Bu sırada kameraman çekimlere devam ediyordur. Bunun Aşk olduğunu düşünürler. Durumdan sıkılan James ile Brock saldırıya geçerler. Mime Jr Sallanma Dansı kullanır ve bunun üzerine herkes dans eder. Dans bitiminde Roket Takımı tekrardan saldırıya geçer. Jessie, Seviper'ı seçer. Ash de Pikachu ile savaşa katılır. Pikachu tam güç Demir Kuyruk ile başlar. Saldırıdan direkt hasar alan Seviper, hızlıca toparlanıp Zehirli Kuyruk ile Pikachu'ya saldırır. Pikachu saldırıyı ustalıkla atlatır. Ardından Volt Vuruşu ile Roket Takımı'nı gökyüzüne gönderir. Yönetmen de bu sırada filmi bitirir.


Başka bir Bonsly, başka bir Mime Jr. Milyonlarca hayrana sahip olabilirler. Fakat kahramanlarımız için, kendi Pokémon kuralları geçerli. Yolculuk devam ediyor!




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani254.gif]


Brock: [Resim: dpiconani438.gif]


May: [Resim: rsiconani133.gif] [Resim: dpiconani446.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani269.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: dpiconani439.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları:
[Resim: dpiconani438.gif] [Resim: dpiconani439.gif]



[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_
Bunu gerçekten yazma gereği duydum çünkü ÖMlerimin ardı arkası kesilmiyor. Arkadaşlar ben mobildeyim ve bölümleri kısa bir süreliğine mobilden yazmak zorundayım. Girdiğim zaman bazen önemli konulara bakıyorum çoğu zaman da sıradaki bölümle ilgileniyorum. O yüzden ÖMlerinize cevap veremiyorum ve gerçekten çok özür diliyorum. Yani her girişimde en az bir yeni ÖM ile karşılaştığım için bunu yazma gereği duydum. Şu bilgisayarım bir tamir olsun ya da en azından şu elimdeki bölümlerden bir kurtulayım o zaman hepinizinkini teker teker cevaplayacağım. Anlayışınız için teşekkürler...
Ben de sana atmıştım xD .Tesadüfe bakın ki benim bilgisayar da bozuldu Confused .Maalesef benimde Ash'in Bulbasaur'ı konum yarım kaldı. Umarım yakında ikimizin bilgisayarı da düzelir.