Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 445 - Three Jynx & A Baby
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Three Jynx & A Baby
Japonca Adı: Smoochum & The Three Jynx Sister!
Türkçe Adı: Üç Jynx ve Bir Bebek


[Resim: genizet.png]
Ash’in Savaş Sınırları’ndaki altıncı Sınır Karşılaşması’nı yapacağı yere yaklaşırken sürpriz bir soğuk hava dalgası kahramanlarımızı karşıladı.

Kahramanlarımızı, Savaş Kule’sine doğru giderken buluyoruz. Kahramanlarımız, yollarına devam ederken May, bir Smoochum görür. May, Smoochum’u tam sevicekken nereden geldiği belli olmayan soğuk bir rüzgar ve ardından gelen Psişik Saldırı ile Smoochum, gözden kaybolur. Smoochum’u takip eden kahramanlarımız, Jynx’lerin yanına gelir. Jynx’ler, Smoochum’a yaklaşan Ash’i, kardan adama çevirirler. Ash, bu olaya kızar ve Pikachu’dan Yıldırım Oku kullanmasını ister. Jynx’ler, Pikachu'ya Buz Işını ile hemen karşılık verirler. May’in de araya girmesi ile Jynx’lerin, Smoochum’u korumaya çalıştığını anlayan kahramanlarımız, oradan hızlıca ayrılır. Bu sırada Roket Takımı kalan son pirinç kekleri için kavga ederler. Pirinç keki yuvarlanır. Pirinç keki, Smoochum’un önüne gelir. Pirinç kekini yiyen Smoochum, Roket Takımı ile karşılaşır. Roket Takımı, Smoochum'un tatlı görünüşünden faydalanıp para kazanmak isteyerek onu kaçırırlar. Jynx’ler, Roket Takımı’nın Smoochum’u götürmesini izlerler ama ellerinden hiçbir şey gelmez.


Kahramanlarımız, Pokémon Merkezi’nde temel ihtiyaçlarını karşılarken dışarıdan sesler gelir. Neler olduğunu anlamak isteyen kahramanlarımız, dışarıya çıkar. Kahramanlarımız, şehri buz ile kaplamakta olan Jynx’leri görürler. Jynx’ler, Telepati ile kahramanlarımıza olayı anlatırlar. Ash, Swellow’u Roket Takımı’nı bulması için yollar. Ash, Smoochum’u bulucaklarını söylese de Jynx’ler sakinleşmez. May, Combusken ile Jynx’leri durdurmak ister ama başarılı olamaz. Roket Takımı'nı bulan Swellow, geri döner. Swellow kendisini takip eden kahramanlarımızı, Roket Takımı’na götürür. Jynx’ler de kızgın bir şekilde kahramanlarımızın peşindedir. Kahramanlarımızı görene Roket Takımı, kaçmaya başlar. Saklanan Roket Takımı, Meowth ve Mime Jr’ı Smoochum gibi giydirip dikkat dağıtmaya çalışırlar lakin başarılı olamazlar. Jessie, plan başarısız olunca Smoochum ile birlikte kaçmaya başlar. Jynx’lerden kaçan Jessie, bir kuleye tırmanır. Jessie’nin peşinden giden Ash de Smoochum’u kurtarmaya çalışır. Jessie, kulenin tepesinde dengesini kaybedince Smoochum’u düşürür. Smoochum’un düştüğü gören Ash hemen peşinden atlar. Düşmekte olan Ash ile Smoochum'u, Jynx’ler Psişik ile kurtarırlar. Ash, tam Smoochum’u Jynx’lere vericekken Roket Takımı yine karışır. Swellow, Hava Ası ile Smoochum’u tekrar kurtarır. Roket Takımı, bu olayın üstüne kaçmaya çalışır fakat Jynx’lerin Buz Işını’na yakalanır. Buz Işını ile donan Roket Takımı, Pikachu'nun Yıldırım Oku kullanması sayesinde tekrar gökyüzüne kavuşurlar. Kahramanlarımız, Jynx’ler ile vedalaşırken Smoochum evrimleşerek Jynx’e dönüşür. Kahramanlarımız, güneşin batması ile yolculuk için sabahı beklemeye karar verirler.

Kahramanlarımız Jynx’i akrabalarına kavuşturmakla kalmayıp dördüncü Jynx’in de evrimleştiğini bilerek bu gece rahat edebilirler! Ayrıca yarın Savaş Kulesi yoluna koyulmak için harika bir gün!




[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Hemşire Joy





[Resim: pokemonlar.png]
Ash:[Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani277.gif]


May: [Resim: rsiconani256.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James:  [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı:[Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani018.gif] [Resim: rsiconani021.gif] [Resim: rsiconani085.gif] [Resim: rsiconani188.gif] [Resim: rsiconani122.gif] [Resim: rsiconani124.gif] [Resim: rsiconani129.gif] [Resim: rsiconani210.gif] [Resim: rsiconani238.gif] [Resim: rsiconani246.gif] [Resim: rsiconani281.gif] [Resim: rsiconani294.gif] [Resim: rsiconani303.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir olay olmamıştır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
suskunkral