Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 440 - Cutting the Ties That Bind
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Cutting the Ties That Bind
Japonca Adı: Sceptile! Dawn of Revival
Türkçe Adı: Aradaki Bağları Koparmak


[Resim: genizet.png]
Kahramanlarımızın Savaş Sarayı'na ve Ash'in beşinci Sınır Savaşı'na ev sahipliği yapan Metallica Adası'na ulaşmasıyla birlikte hava iyice gerilmiş durumda

Ash ve May, antrenmanlara başlar. May, Eevee'si ile çalışırken Ash ise tüm Pokémonlarıyla çalışmaktadır. Donphan, Yuvarlanma; Corphish Baloncuk Işını ve Swellow Hızlı Saldırı'yla saldırırken Sceptile saldıramaz. Sceptile, saldırıyı kullanamamanın verdiği kızgınlıkla ormana kaçar. Ash de arkasından ilerler. Sceptile'a yetişmeyi başarır. Onu ikna etmeye çalışırken bir sürü Beedrill onlara saldırır. Pikachu, Yıldırım Oku'yla onları etkisiz hale getirse de daha çok Beedrill ortaya çıkar. Ash baş etmenin zor olacağını anlayınca kaçmaya başlar. Biraz gittiğinde önünde çok kuvvetli akan nehri görür. Sceptile, Ash'i korumak için önüne gerilir. Oldukça çok sayıda Beedrill onu iğnelemeye başlar. Ash onu PokéTopu'na geri almak isterken iğnelere dayanamayıp Ash'in üzerine düşer. Ash, Pikachu ve Sceptile nehre düşerken Sceptile'ın PokéTopu kıyıda kalır. Ash kayaya tutununca akıntıya kapılmaz. Sceptile'ı tutmayı başarır ama Pikachu'yu tutamaz.

Roket Takımı ormanın içindedir. Onlar metal bir kutunun içindeyken Beedrill sürüsü iğneleriyle kutuyu parçalar. Onlar da kaçmaya başlar. May, Max ve Brock ise Ash'i beklemektedir. Scott yanlarına gelir. May ormana gittiğini anlatır. Scott bunun üzerine Kakunaların evrim zamanının geldiğini bu yüzden Beedrillların saldırganlaştığını söyler. Onlar da ormana ilerler.

Ash ve Sceptile, Pikachu'yu bulmaya çalışmaktadır. Sceptile çok yorgun olduğu için mola vermeye karar verirler. Scott ve dostlarımız ise ormana varırlar. Scott, uzaklaştırıcı sprey kullanarak Beedrillları başa engelleyecektir. O sırada dostlarımız, Sceptile'ın PokéTopu'nu görürler. Nehre kapılmış olabileceğini düşünüp hızla aramaya devam ederler.

Ash ve Sceptile bir yerde meyve yiyip dinlenir. Gecenin karanlığında Ash, Pikachu'yu düşünmektedir. Pikachu, o anda nehrin kıyısına gelmeyi başarınca direk yorgunluktan dolayı uyur. Ardından yaşlı bir adamla Venusaur karşısında görünür. Yaşlı adam onu bir yere getirir. Pikachu'ya, ateş yakıp ilaç içirir. Bir süre sonra Scott ve dostlarımız Pikachu'yu bulur. Scott yaşlı adamı tanıtır. Adı Spenser olan bu adam Savaş Sarayı'nın Keşişi'dir. Spenser, onların karınlarını doyurmasına yardımcı olur.

Ash ve Sceptile, Pokemon Merkezi'ne ulaşmaya çalışmaktadır. Saatlar sabahı gösterdiğinde hâla yoldadırlar. Kakunaların alanından geçerken Beedrill sürüsü saldırır. Ash ve Sceptile koşup ormandan çıkmayı başarır fakat çıkmaz yola girerler. Ash, Sceptile'ı korumaya çalışır ama başarısız olur. Sceptile, saldırılarını kullanmakta yine başarısız olur. O sırada bir Yıldırım Oku Beedrillları durdurur. Dostlarımız gelmiştir. Venusaur yaydığı kokuyla Beedrillları sakinleştirir. May ve Brock, Spenser'ı Ash'e tanıtır. Birden Sceptile ve Pikachu'yu makine kapar. Bunlar Roket Takımı'dır. Hemen balonlarıyla kaçarlar. Ash onları takip eder. Yukarı çıkan bir dalda yürür. Oradan balonun borusuna zıplar. Jessie'nin Dustox'u Zehirli İğneler'le düşürmeye çalışır. Olmayınca Çarpma'yla saldırıp düşürür. Sceptile o düşerken Yaprak Kılıcı'yla kancayı kırmayı başarır. Pikachu ve Ash'i de yakalar. Yere düşecekken Mermi Tohumu'yla yavaşça iner. Ama Sceptile çok yorulmuştur. Bu anda devreye Spenser girer. Chansey onu İyileştirme Çanı'yla iyileştirir. Roket Takımı da tekrar yere iner. James, Cacnea'yı; Jessie, Dustox'u gönderir. Dustox, Çarpma'yla; Cacnea, Dikenli Kol'la saldırır. Sceptile, onlardan önce çevikliğini konuşturarak Yaprak Kılıcı'nı önce kullanıp geri püskürtür. Mermi Tohumu'yla da havaya uçurur.

Ash, Spenser'a savaş için meydan okur. Spenser da kabul eder.


Sonuçta Sceptile'ın iyileşmesine sebep olan şey Ash'in sadakâti ve ilgisiydi. Ve şimdi Ash'in beşinci sembolü için Sınır Beyni ile yapacağı savaş sadece bir gece uzakta. O yüzden siz de uyanık kalın ve bizi izlemeye devam edin.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
May
Max
Jessie
James
Spenser





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani232.gif] [Resim: rsiconani254.gif] [Resim: rsiconani277.gif] [Resim: rsiconani341.gif]


Brock: [Resim: dpiconani438_zpshj091wzv.gif]


May: [Resim: rsiconani133.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif][Resim: rsiconani269.gif]


James: [Resim: rsiconani331.gif] [Resim: dpiconani439_zpstnynqyjt.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Spenser: [Resim: rsiconani003.gif] [Resim: rsiconani113.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani014.gif] [Resim: rsiconani015.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Sceptile saldırılarını tekrar kullanabilmeye başladı.
- Ash, Spenser'a savaş için meydan okudu.






[Resim: EmeiGeenler.png]
-YeEmAl-